bugün
- cd devrinin bitmesi4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- velvet48
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- pandela 319
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- lamba5
- sandalye8
- kürt hareketinin devşirme olması15
- aleyna tilki6
- masa5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- aysu türkoğlu2
- ciguli kral16
- diamond bosphorus14
- amedspor12
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- deniz göktaş34
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- elektriği ödeyen adam7
- en gıcık olunan insan davranışı4
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- iblis3
- araf suresi 12 ayet2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- araf suresi 13 ayet2
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- sikişirken hüzünlenmek4
- kokusuz küllük2
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- 2026 dünya kupası33
- yürüyüş flörtü9
- evde kalmış kız kurusu7
- yapsam yaptım derim3
- kemal kılıçdaroğlu20
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- sanat2
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- bik bik abla vs vurduranlar12
- iki ayyaş5
pes mevkicesine göre cf oyuncusu. *
-gol atar.
-asist yapar.
-yeri geldiğinde defansa gider top çıkartır.
-sinirlenince ağız burun dalar(bu kendi takım arkadaşı olsa bile).
-yaşına göre gösterdiği performans muhteşemdir ki hala chelsea fc nin ilk on birinde kendine yer bulabiliyor.
-asist yapar.
-yeri geldiğinde defansa gider top çıkartır.
-sinirlenince ağız burun dalar(bu kendi takım arkadaşı olsa bile).
-yaşına göre gösterdiği performans muhteşemdir ki hala chelsea fc nin ilk on birinde kendine yer bulabiliyor.
futbolcu demek için bile bin şahitin az olduğu yarma.
futbol sahalarında değilde bar kapılarında beklemesi gereken kişiliktir. 27 yaşında yarma olarak geldiği chelsea ye ilk sezonlarında pek bir şey katmamıştır. zaten marsilya da onu satınca bayram etmiştir. istikrar sahibi değildir. bir sezon iyi diğer sezon kötüdür. buna rağmen hala iyi bir futbolcuymuş gibi düşünülmesi çok gariptir. fiziksel üstünlüğü dışında hiç bir kabileyeti yoktur.
futbol sahalarında değilde bar kapılarında beklemesi gereken kişiliktir. 27 yaşında yarma olarak geldiği chelsea ye ilk sezonlarında pek bir şey katmamıştır. zaten marsilya da onu satınca bayram etmiştir. istikrar sahibi değildir. bir sezon iyi diğer sezon kötüdür. buna rağmen hala iyi bir futbolcuymuş gibi düşünülmesi çok gariptir. fiziksel üstünlüğü dışında hiç bir kabileyeti yoktur.
iki at gücündeki forvet.
apansız bir futbolcu,çok deli bir kondisyon ve uzun uzun kara kara bacaklarıyla topa hamleleriyle minik burnuyla ve akıcı futboluyla gerçekten hayvani bir topçu diyebiliriz.
fildişi'nden çıkan yetenekli futbolcu.
120 entry girilmiş kimse müslüman olduğuna vurgu yapmamış, avrupada top koşturan onlarca müslüman futbolcudan biri.
ibrahimoviç ile kıyaslanamayacak derecede bir ilahtır kendisi.
ibrahimoviç durulabilir bir futbolcu. ama drogba da henüz öyle bir şey görmedim.
ibrahimoviç durulabilir bir futbolcu. ama drogba da henüz öyle bir şey görmedim.
kendisi boğa alaşımlı futbolcudur.
hayranı olduğum futbolcu.gerçek bir santrafordur.chelsea ile başarıdan başarıya koşmuştur.terry-lampard-drogba belkemiği takım için önem taşır.bu yüzden diyorum ki bunlardan biri gitse-özellikle drogba- takım sıkıntı içine kesinlikle girer.
galatasaray' ın bir futbolcuyu taransfer etme girişimi, ortalama 6 yıl sonra neticelendiği gerçeğini düşünürsek; drogba 33 yaşında + 6, oda eşittir 39. o yaşta oynar mı? oynamaz. hem hagi' nin transfer politikasında yaşlanmış ve doyuma ulaşmış futbolcu' nun yeri var mı? yok. hagi' nin yeni sezonda gassaray da yeri garantimi? değil.
ben bu adamı önümüzdeki sezon açılışında gassaray da görmek istiyorum. işte okadar.
ben bu adamı önümüzdeki sezon açılışında gassaray da görmek istiyorum. işte okadar.
(bkz: önce göte don almak lazım)*
fenomen ayak içi şutları ki nedense hep ters doksana hedefleyip bir türlüde atamaz. ya da ben hiç rast gelemedim.
Galatasarayın sözde almaya çalıştığı fakat bir rüya olan futbolcu.
(bkz: ablacım biraz kalın gelmesin size) ne diyosun gs ne diyosun?
galatasaraya gelirse tek bir maçı bile kaçırmam. deplasmansa deplasman her yerde peşindeyim Drogba.
fotomaç gazetesinin kendi isteği ile galatasarayı seçmesi halinde abramoviç'in bedelsiz göndereceğini iddia ettiği chelsea'li futbolcu.
fenerbakçe'ye yakışacağını düşündüğüm futbolcu. fotomoaç ve türevleri fotoşop ile formayı giydirsede görsek bi.
not: fenerli değilim
not: fenerli değilim
galatasaray'a beni alın diye haber göndermiş olabilecek futbolcu.
entry silen namerttir ...
g.saray'a ya da türkiye liginde herhangi bir takıma gelmesine imkan ihtimal yoktur. g.saray yönetimleri yıllardır bu senaryoyu tekrarlarlar. isimler havada uçuşur, en sonunda da sezon açıldıktan sonra "sorunlu" bir "sözde" yıldız getirilir. gazeteler topçuyu öve öve bitiremez, adam da bitik olduğu için 8 - 10 haftada foyası meydana çıkar. ya özel hayat problemi vardır ya da artık iyileşmeyecek bir sakatlığı. komisyonlar paylaşılmış , avantalar cukkalanmıştır. bu sefer o oyuncunun ipi çekilip devre arası için isimler pompalanmaya başlanır. g.saray'da bu hikaye son 7 - 8 yıldır sürekli devam eder.
not : büyük altay taraftarıyım.
g.saray'a ya da türkiye liginde herhangi bir takıma gelmesine imkan ihtimal yoktur. g.saray yönetimleri yıllardır bu senaryoyu tekrarlarlar. isimler havada uçuşur, en sonunda da sezon açıldıktan sonra "sorunlu" bir "sözde" yıldız getirilir. gazeteler topçuyu öve öve bitiremez, adam da bitik olduğu için 8 - 10 haftada foyası meydana çıkar. ya özel hayat problemi vardır ya da artık iyileşmeyecek bir sakatlığı. komisyonlar paylaşılmış , avantalar cukkalanmıştır. bu sefer o oyuncunun ipi çekilip devre arası için isimler pompalanmaya başlanır. g.saray'da bu hikaye son 7 - 8 yıldır sürekli devam eder.
not : büyük altay taraftarıyım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar