bugün
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- voleybol maçı izleyen erkek4
- habire12 adamdır9
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
- bad boy5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı3
- başak burcu8
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- sözlük içi şakalar3
- hakkımda bilmeniz gerekenler35
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- gece denize girmek10
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- un certain regard3
- zencilere maymun denmesi3
- nickli başlık açanlar kucağa alınacak5
- akrep kadını4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- kuşadası ndaki başıboş köpek domuz kavgası4
- nickten isim tahmini yapmak25
- aylık 481 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- karton toplayan balkan göçmeni4
- kaymak vs tereyağı6
- antalya da yaşamak4
- dem parti9
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı2
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- ismet gürbüz'ün en sevdiği gazete3
- limonlu makarna10
- as maca8
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- ismet gürbüz nednn türkiye'ye gelemiyor3
- çocukluğa götüren şeyler3
- the merich adamdır2
- ai değil alın teri entry4
- true vs gocu3
- çare sarıgül4
- sıfır bir gökhan abi4
- arka sokaklar2
- ismet gürbüz'ün en sevdiği yemek2
- fazla akbili olan var mı4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- radyo mars2
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları9
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
öyle bir olaydır ki, malesef sonuna ci eki getirilince oluşan insan grubunun büyük bir kısmı, "kutsaliyet" gibi irasyonel bir sıfat yüklemişlerdir bu kavrama. oysa ki toplumun daha iyiye gitmesi için bir araçtır. mutlak, sona erdikten sonra hiç bir şeyin olmayacağı "ultimate"* ** bir amaç olarak görülmemelidir. bunu yapıp "insanlar bizi sevmiyolar yaa! " diye yakınmak neye yarar ki?
carl marx'a göre kacınılmaz evre. marx'ın teorisine göre kapitalizm alıp basını yurudugunde somurulen isci sınıfı somuruldugunun farkına bilincine varmaya baslar. orgutlenip sosyal dayanısma dernekleri kurmaya, sendikalar kurmaya baslar. kapitalizm ile sosyal dayanısma dernekleri arasındaki ince denge bozuldugunda kitlelerin tepkisi vuku bulur ve devrim gerceklesir. kitleler milyonlarca olmalıdır, turkiyedeki 68 kusagının aksine.
$u günlerde topraklarimizda olunmasi gereken kutsal vazife.
devrimi alamassiniz, devrimi yapamassiniz. ancak devrim olabilirsiniz.
devrimi alamassiniz, devrimi yapamassiniz. ancak devrim olabilirsiniz.
bazı önemsiz şahıslara * "dingil", "lavuk" denilince kanına dokunan ama ülkenin başbakanına "orospu çocuğu" diyen yazara karşı ses vermeyen yazardır.
kendisiyle her konunun konuşulup tartışılabileceği, fikirleriyle ve nasihatleriyle düşüncelerinizi tamamiyle değiştirebilecek olan ve fenerli olmasına rağmen çok sevdiğim bir yazardır.
ayrıca fenerli olmasını "gülü seven dikenli tellere de katlanır" bakış açısıyla düşünüp çok rahat bi şekilde kabul edebildiğim tek yazar...
ayrıca fenerli olmasını "gülü seven dikenli tellere de katlanır" bakış açısıyla düşünüp çok rahat bi şekilde kabul edebildiğim tek yazar...
denizlere, mahirlere,ibolara, ulaslara,erdallara armagan edilecek olandır...
ayrıca bunu nick olarak sectigi için sevilesi olan yazardır.
ayrıca bunu nick olarak sectigi için sevilesi olan yazardır.
eskişehir'in gülü. bir de fenerli olmasa.*
saçlarına çok kötü bi şeyler olduğunu duyduğum yazar.
kuvvetle muhtemel o kadar kötü olmamıştır kendisi abartıyodur...
kuvvetle muhtemel o kadar kötü olmamıştır kendisi abartıyodur...
yazdıklarını okudukça hala böyle düşünen gençler var diye düşündüğüm ve geleceğe dair iyi düşündüren güzel insan.
(bkz: terörizm)
günümüzde olması gerektiğini düşündüğüm kökten yapısal değişim.
biyolojik evrim ne kadar saçma ve çürütülmüşse bu da onun kadar saçma ve çürütülmüştür.
devrim için gerekli olan malzemeler...
1- değişim.
bitti.
1- değişim.
bitti.
türkce devinmek eyleminden türemistir. ileri yol almak, ilerlemek anlamindadir. atatürk ün -bazi zottirik aydinlarin begenmedigi- yedi ilkesinden* biridir.
ne olduğunun bilinmediğine burada rastlanmaktadır.
ileri devrimler silahla yapılır güzelim.
(bkz: fransız ihtilali)
(bkz: atatürk devrimi)
ileri devrimler silahla yapılır güzelim.
(bkz: fransız ihtilali)
(bkz: atatürk devrimi)
en anlaşılır şekilde; cahilleri bilginler kadar bilgin yapmayı amaçlayan akım.
annemin bir zamanlar öğretmenlik yaptığı ilkokul. sonra ne mi oldu; türkiye'deki tüm devrim okulları isim değiştirdi. sonra aynı okulda ben öss'ye girdim. girdiğim okulun adı; mehmet akif ersoy'du benim zihnimde adı hep devrim kalacak.
(bkz: türk devrim tarihi)
ölümü göze alıp karşına dünyayı alıp yenileşmek için çabadır dervrim. şartlar ne olursa olsun içinde hep onu taşımaktır.aydınlığı, yeniliği, özgürlüğü...
(#2851402) numaralı entrym hakkında tam da seçtiğim isme layık bir entry girdiğii söylemiş insan. cidden merak ediyor insan benim göremediğm bir hakaret mi gördü diye.
edit: aslında söylemek istediği başka şeymiş entry'yi baştan okudu sanırım. tam da benim şikayetçi olduğum şeyden şikayetçiymiş. ötekileştirilmeye zorlandığımızın farkındaymış.
edit: aslında söylemek istediği başka şeymiş entry'yi baştan okudu sanırım. tam da benim şikayetçi olduğum şeyden şikayetçiymiş. ötekileştirilmeye zorlandığımızın farkındaymış.
eski ve çürümüş olanı "devirip" yerine yeni, modern ve kaliteli olanı getirmeye dayanan olgu. atatürk'ün ilkelerindendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar