bugün

/354
o alamanya ahıllı olsun ahıllıııı

demiştir.

ortam karışacak vaziyet alalım

gerçi daha evvel de kaç-ak saraya dalacam demişti.
püskevit' den sonra zübükzade kelimesini türkçemize kazandırmıştır. çok tatlı ya.
çıkınca kanalı degistiriyorum.
Bahçeli barzani konusunda chp yi suçlamış. Devreler iyice yanmış.
yakında lgbt yürüyüşlerinde görmeyi beklediğim siyasetçi.
sapıttı iyice yahu. geçmişte tayyip'e karşı hiç değilse bir duruşu varken, tavır koyarken iyiydi. şimdi o da gitti iyice sıyırdı amk! hep bu başkalık sistemi yüzünden bu hale geldi bu adam yoksa aklı selim bir insandı önceden!
gerçek devlet bahçeli 2016 tunceli mhp mitingi sırasında suikaste uğrayıp öldürülmüştür. 2016'dan sonra insanlara devlet bahçeli diye tanıtılan kişi yossi bahcely akp'ye koltuk değneği görevini yerine getiren yahudi bir ajandır. bu kadar evet diyecek ne vardı?
küfretsem devlete küfrediyor diye mi6'e şikayet edileceğimden rahat rahat ağız dolusu küfredemediğim şahıs.
benden aldığı oyla, yani benim irademi temsil etmek için türkiye büyük millet meclisi'nde bulunan; bunun için seçim öncesinde vaâdlerde bulunan varlık. bakmayın yani "benden hesap soramazsınız" dediğine paşamın; bana paşa paşa hesap verecek. bugün değilse bile yarın...

son bir yıldaki dönüşü 180 falan değil, 1800 derece birden döndü. dün a dediğine bugün z, dün ak dediğine bugün kara, dün iyi dediğine bugün kötü, dün püskevit dediğine bugün bisküvi...

benim irademi temsil için girdiği meclis'te iradesini rte'ye teslim eden varlık.

eskiden hiç olmazsa saygı duyardım artık adını her duyduğumda ağız dolusu, en sinkaflısından sövüyorum.
AKAPE Millet Vekili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözcüsü, asistanı, yaveri, AKAPE tipi sözde başkanlık sistemi diye zorla kabul ettirilmeye çalışılan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmen yıkımının başlangıcı olacak referanduma gönüllü kampanyasını yürütüp propagandasını yapan şahıstır.

Temel görevi Türk milliyetçilerini (ABD'nin 80 darbesi ile Türkiyede başlattığı BOP =Büyük Orta Doğu projesinde Türkiye ayağı) Türk islam sentezi ile asimile edip imha ederek Araplaştırma politikası kapsamında MHP yönetimini ele geçirerek, Ülkücüleri önce pasifize edip arkasından Ümmetçiye = bedeviye devşirmek olan siyasi figürdür.

Yok maaşı öğrencilere bağışlıyor vs. hiç umurumda olmaz. Beni 7 Milyon seçmeni olan 2. Büyük muhalefet artisi olan, sadece devletten direkt 60 Milyon TL üzeri sürekli seçim yardımı parası alan, milyarlık partinin başına 20 sene lider yapsan ben maaşın 2 katını öğrencilere bağaşlayayım!

Unutmayın ki Osmanlı Devletinin yıkılmasında en büyük sebebinden biri olan Arap ayaklanmalarını çıkaran ingiliz Ajan Thomas Edward Lawrence (Arabistan Lawrence'i) önce o bölgeye yerleşti, arkasından koyu ve oldukça ibadet eden bir Müslüman oldu, Arkasından en büyük Arap aşiretlerinden birininliderinin götü başından ayrılmadı. Arap erkek sevgilisi Selim Ahmed ile bir yandan düzüşürken öbür yandan da Arap şeyhleri ile boy boy namaz kılıyordu.

Bu nedenle zaten iyi yetiştirilmiş ajanlar veya bunların satın aldıkları yada şantaj vb. bir şekilde tehdit ederek emrirlerine aldıkları kişiler genelde hedef (Ülke, Toplum vs.) kitlenin "iyi" tabir edeceği şeyleri maske olarak kullanmayı iyi bilirler.

Yani bir adam sırf/sadece millet vekili maaşını 3-5 öğrenciye bağışlıyor diye öte yandan 80 milyonluk ülke ve içindeki milyonlarca öğrencinin ve bunlardan sonra gelen bütün nesillerin de tamamen boka batmış, yok olmuş, dağılmış, yıkılmış bir devlet ve millet olmasına sebep olacak çok kritik ve yanlış adımlar attığı gerçeğini görmezden gelmeye yetmiyor...

Özetle Bahçeli MHP içine sızmış AKAPE'lilerin lideridir.
hey gidi hey kişisi.
kendisine verdiğim her oy haram zıkkım olsun.
Kendisine "bunak" ülkücülere "mahlukat" diyen kişilerle barzani nin yolladığı kaçak çayları höpürdetiyor.

Afiyet olsun evladı olmayan aile nedir bilmeyen milliyetçiliği ayaklar altına alan reisçi dayı... Afiyet olsun.
Yukarda kendisine gizli akpliyim denen kişi.
Ne gizlisi açık açık akpli gayet.

Tayyip Erdoğan dan bile daha akpli!
geleceğin akp genel başkan yardımcısı koltuğunun yeni adayı.

diğerleri için;
(bkz: süleyman soylu)
(bkz: tuğrul türkeş)
(bkz: numan kurtulmuş)

vs. vs.
nihayet doğru yolu bulmuş, memleket için hayra vesile olacak şeyler yapan, söyleyen devlet adamı.
gelmiş geçmiş en büyük siyasi göt.
Devlet Bahçeli devlet adamıdır. Niye püskevit sevmiyonuz lo
bahçesine umumi tuvalet yaptıran karanlık adamdır.

"ağaya beleş" türünden...
reistir adamın dibidir. ama şu gençleri çakal olarak kullanmasan be reis senden alası olmayacak.

gençleri sanata, bilime yonlendireceğine şiddete yönlendiriyorsun. o twitler nedir reis. lisede kız kavgasına arkadaşlarını toplayan ergenler gibi. biraz daha aydınlatıcı ol o kadar akp nin ekmeğini yiyorsun az siyasi kurnazlığı bil.
Kendisinin bircok yonu elestirilebilir ama gençleri sokaktan siddetten her zaman uzak tutmuştur. Yukarida allah var, sozleri yanlis yere cekilip haksızlık ediliyor kendisine.
Hollanda'nın rezaletine karşı Yurtdışındaki parti teşkilatlarına eylem yapma izni veren mhp lideri.

Allahu akbar be müslümanlar birleşin. Kanım kaynıyor içim bir hoş oluyor, anlatabiliyor muyum?
Etki alanıyla şaşırtan reis.
Kendisi hep önce millet sonra parti derdi ta ki Meral Akşener'i görüp direksiyonu AKP'ye kırana kadar.
Evet kampanyasında Barzani'yle aynı saflarda yer alan kişi.
Anca kesmekasa granadayı mı layık görmüş herif buna. Hoş o bile çok aslında. .
© copyright 2005 - 2026