bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
helal olsun bee. turklugun bayraktarı beee. hahaaba.
yaşlandı artık evetçilik yapıyor. barzaninin bayragını asanlarla aynı tarafa geçiyor. milliyetçiliği ayak altına alan adamın dumurunu yalıyor. yaşlandı.
neden hiç gülemezsiniz sorusuna,
halkın ağladığı yerde liderin gülmesi yakışık kalmaz. demesi beni mest etmişti yıllar önce.
halkın ağladığı yerde liderin gülmesi yakışık kalmaz. demesi beni mest etmişti yıllar önce.
Sabah gazetesinin baş sayfasında kocaman erdoğan portresinin altında kendine yer bulabilmiş koca reis.
görsel
görsel
arsız ve de karanlık bir şahıstır. atlantikçidir, başbuğ kendisini dövdürmüştür...
artık videosu çıksa da o da biz de rahatlasak, ardını mı dövdürmüş şoför ile mi yatmış bıdı bıdı, lan umrumızda değil bir adam ol kiminle yatarsan yat diyeceğim siyasi piyon.
dönüşleriyle meşhur reisimize özenmiş mhp genel başkanı.
hadi rte nasılsa akp seçmenini mal yerine koyuyor buna rağmen getirisi oluyor ama sen mhp seçmenini akp seçmeniyle nasıl karıştırırsın eyy bahçeli.
adamlar omurgasız olsa zaten sana değil tayyip'e oy verirdi.
hadi rte nasılsa akp seçmenini mal yerine koyuyor buna rağmen getirisi oluyor ama sen mhp seçmenini akp seçmeniyle nasıl karıştırırsın eyy bahçeli.
adamlar omurgasız olsa zaten sana değil tayyip'e oy verirdi.
gonul adami oldugu kesin, ulkuculeri derin devletin maşasi olmaktan kurtadigi da kesin hatta basbugdan cok daha dolu bi insan. ama olmadi. ha seref yoksunu koray aydinla falan kiyaslanilmaz adamligi ama son donemde inanilmaz yumusadi. kisacasi olmadi reis.
Artık Yaşını başını almış adamsın, 20-30 yıl ya Yaşar ya yaşamazsın. Allah uzun ömürler versin ama başımıza bela etmek üzere olduğun başkanlık sistemiyle herkesin başı yanacak.
Kendi partilin dahi senden tiksiniyor ama ben acımakla yetiniyorum. Eğer o sistem sahiden kabul edilirse Siyasetin kara lekelerinden biri olarak anılacaksın.
Kendi partilin dahi senden tiksiniyor ama ben acımakla yetiniyorum. Eğer o sistem sahiden kabul edilirse Siyasetin kara lekelerinden biri olarak anılacaksın.
en kısa zaman da mehape nin başından uzaklaştırılması gereken kişi.
Karaktersizdir.
Açıklayayım.
Bu şahıs akp'nin 15 yılda yaptığı herşeyi eleştirdi. Her teklifi reddetti. Milletvekili maaşlarına yapılan zamlar hariç.
Koltuğu sallanınca akp'ye yanaşmaya başladı. Daha dün ihanetle suçladığı tayyibi bugün daha fazla yetkilerle donatmak için çabalıyor.
işte bu karakterli insan duruşu değildir.
Açıklayayım.
Bu şahıs akp'nin 15 yılda yaptığı herşeyi eleştirdi. Her teklifi reddetti. Milletvekili maaşlarına yapılan zamlar hariç.
Koltuğu sallanınca akp'ye yanaşmaya başladı. Daha dün ihanetle suçladığı tayyibi bugün daha fazla yetkilerle donatmak için çabalıyor.
işte bu karakterli insan duruşu değildir.
koltuktan aşağı düşeceğini anlayınca ne yapacağını şaşırmış
çareyi recebe sığınmakta bulmuş kişi.
çareyi recebe sığınmakta bulmuş kişi.
(bkz: akp nin iktidar bileti) o bilet yanmasın diye akp himayesine kanatlarının altına almıştır muhteremi.
Pkk tarafından koyun gibi güldülen chpkklilarin saldırdığı devlet adamı. Ne yapacakti sizin lideriniz gibi fetonun peşine mi takilip gidecekti vitaminsizler?
Ver ayarı bahçeli. Kudursun itler.
Ver ayarı bahçeli. Kudursun itler.
derhal mehapenin başından uzaklaştırılması gereken.
Tam bir sansar..
16 nisan akşamı sandıktan hayır çıkarsa 17 nisan sabahı erdoğan-bahçeli-binali birbirine girer ve bahçeli'nin neden evet dediği ifşa olur.
aha buraya yazıyorum. erdoğan çıkıp ''eyyy bahçeli, senin yüzünden hayır çıktı'' diyip ağzındaki baklaları püskürtür.
aha buraya yazıyorum. erdoğan çıkıp ''eyyy bahçeli, senin yüzünden hayır çıktı'' diyip ağzındaki baklaları püskürtür.
Kendini akp ye satmış, partisinin seçmenlerini de extrası olarak peşkeş çekmeye çalışan siyasi lider. Bu referandumda kendini peşkeş malzemesi olarak görenler onun peşinden gidip evet diyecekler.
Sinsi mi hain mi yakın gelecekte çıkar kokusu.
utanmıyor efendim utandıramıyoruz.
(bkz: rehine).
An itibarıyla ntv yayınındadır..
Ulkenin a.koyan siyasetci.
anne babasının şeker vaadi ile kandırdığı çocuklara benzeyen siyasetçidir. bak gözünün önüne getir bir ergen çocuk hayal et ergen siniri ile ailesine sürekli atar yapıyor. sonra ailesi "sana elma şekeri alacağız dondurma alacağız" diyor o çocuğun gözleri nasıl parlar ya boncuk boncuk. bu amcaya ne vaat ettilerse gözlerinden o parlamayı alıyorum ben izlerken şimdi..
devlet bahçeli MHP başkanı puskevit reis .
güncel Önemli Başlıklar