bugün
- buddy dude23
- deliliğin tedavisi7
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- kızları etkileme taktikleri4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- gocu29
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- deyyus u ekber5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- ona bir şey söyle14
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- avustralya10
- sueda uluca5
- türkiye13
- rad suresi 2 ayet2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- bardağı taşıran son damla7
- 2026 dünya kupası4
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- arda güler7
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- futbol4
- kadınlar neyden hoşlanır10
- nijerya2
- vincenzo montella9
- nestory irankunda4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- japonya3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- hollanda3
- hilal yelekçi3
- en iyi antidepresan19
- almanya 7 curaçao 13
- chp'nin hali ne olacak58
- curaçao4
2002'de hükümeti dağıtarak başladığı akpliliği, son anayasal suç ve ihanet yasası ile nirvana yapmıştır!
bilge liderimiz, önderimiz, devlet adamı, adam gibi adamdır. kürtler sevmez.
mhp'li belediye meclis üyesinin istifasını istediği genel başgan.
http://www.gercekgundem.c...bahceli-ihrac-edilmelidir
http://www.gercekgundem.c...bahceli-ihrac-edilmelidir
Başkan yapmak istediği tayyip erdoğan hakkında şunları söylemişliği vardır.
''Erdoğan sen Esad'ın kirli bir kopyası, Pensilvanya'nın eski sevdalısı, Vashington'un daimi tutsağı, Kandil'in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın”
''Erdoğan sen Esad'ın kirli bir kopyası, Pensilvanya'nın eski sevdalısı, Vashington'un daimi tutsağı, Kandil'in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın”
Başkan yapmak istediği tayyip erdoğan hakkında şunları söylemişliği vardır.
“Kuran, Kâbe, Diyanet, imam hatipler, başörtüsü Erdoğan'ın propaganda malzemeleri. Bu nasıl bir edepsizliktir? Başkanlık sistemi getirmek için yüce kitabımızı ne hakla kullanmaktadır? Sıffin'de Kuran'ı mızrakların ucuna asanlarla, Erdoğan'ın ne farkı var? Bunlar münafıklık alametidir. Bu olanlar yoldan çıkmanın belirtisidir. ''
“Kuran, Kâbe, Diyanet, imam hatipler, başörtüsü Erdoğan'ın propaganda malzemeleri. Bu nasıl bir edepsizliktir? Başkanlık sistemi getirmek için yüce kitabımızı ne hakla kullanmaktadır? Sıffin'de Kuran'ı mızrakların ucuna asanlarla, Erdoğan'ın ne farkı var? Bunlar münafıklık alametidir. Bu olanlar yoldan çıkmanın belirtisidir. ''
başkan yapmak istediği tayyip erdoğan hakkında şunları da demiştir.
“Erdoğan'a millet nedir diye sorsak, '36 etnik yığın' der. Erdoğan'a demokrasi nedir diye sorsak, 'vasıta' der. Erdoğan'a milli irade nedir diye sorsak, AKP'ye oy verenleri gösterir. Erdoğan'a şeref nedir diye sorsak, 'ilk kez duyuyorum, nerede satılır, hangi villada bulunur' diye cevap verir. ''
“Erdoğan'a millet nedir diye sorsak, '36 etnik yığın' der. Erdoğan'a demokrasi nedir diye sorsak, 'vasıta' der. Erdoğan'a milli irade nedir diye sorsak, AKP'ye oy verenleri gösterir. Erdoğan'a şeref nedir diye sorsak, 'ilk kez duyuyorum, nerede satılır, hangi villada bulunur' diye cevap verir. ''
Kasedi ifsa olsa da bitse su iskence.
(bkz: acmayin dedeler)
(bkz: acmayin dedeler)
Başkan yapmak için evet oyu veridiği tayyip erdoğan hakkında şunları da söylemiştir.
“Büyük Ortadoğu Projesi'ne yardım ve yataklıktan gurur duyan Erdoğan'dır. Sizler işsiz ve yoksul gezerken evlatlarına gemiler alan, soygundan servetler alan Erdoğan'dır. Sizler bir öğün aç diğer öğün tok haldeyken, Ankara'ya 1 milyar 370 milyon liraya kaçak, karanlık saray diken Erdoğan'dır. Sizler geleceğinizi borçlanırken devletin kasasını boşaltan, hazineyi yağmalayan soyguncuları koruyan yine Erdoğan'dır"
“Büyük Ortadoğu Projesi'ne yardım ve yataklıktan gurur duyan Erdoğan'dır. Sizler işsiz ve yoksul gezerken evlatlarına gemiler alan, soygundan servetler alan Erdoğan'dır. Sizler bir öğün aç diğer öğün tok haldeyken, Ankara'ya 1 milyar 370 milyon liraya kaçak, karanlık saray diken Erdoğan'dır. Sizler geleceğinizi borçlanırken devletin kasasını boşaltan, hazineyi yağmalayan soyguncuları koruyan yine Erdoğan'dır"
başkanlık sistemi için yeni anayasa hakkında ittifak yaptığı akp hakkında şunları da söylemiştir.
''AKP yönetimi Türkiye’nin bahtını kapatan şer ittifakıdır. AKP yönetimi oyundur, tertiptir, tahriktir.Bu aziz ülkenin AKP’den kurtulması da haktır. Yoksa iç savaş kapımızdadır, bölünme dibimizdedir.''
edit : imla
''AKP yönetimi Türkiye’nin bahtını kapatan şer ittifakıdır. AKP yönetimi oyundur, tertiptir, tahriktir.Bu aziz ülkenin AKP’den kurtulması da haktır. Yoksa iç savaş kapımızdadır, bölünme dibimizdedir.''
nasıl bir kasedi var ben de çok merak ediyorum. eğer kasedi yoksa muhalif mhplilerle mi tehdit ediliyor. kesin bir tehdit var ama sanırım açmayın dedeler durumu mevcut. allah koru yareppim.
başkan yapmak istediği tayyip erdoğan hakkında şunları da demiştir.
''Erdoğan Cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan bu makama layık değildir. Mizaç ve meşrebi buna uygun değildir.''
''Erdoğan Cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan bu makama layık değildir. Mizaç ve meşrebi buna uygun değildir.''
Başkan yapmak için evet oyu veridiği tayyip erdoğan hakkında şunları da söylemiştir.
''Her gün yalan söylüyor. Her gün hakaret ediyor. Peki kimdir bu gafil, kendisine Cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan. Be hey densiz, bey hey kanun tanımaz, ahlak bilmez; sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda, bizimle ne uğraşıyorsun? ''
''Her gün yalan söylüyor. Her gün hakaret ediyor. Peki kimdir bu gafil, kendisine Cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan. Be hey densiz, bey hey kanun tanımaz, ahlak bilmez; sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda, bizimle ne uğraşıyorsun? ''
Omurgaless bir dayı. Ötesi değil.
kendi menfaatinden önce devleti düşünen adam.
koç taşşaklı siyasetçidir.
mayıs 2015 denizli mitinginde şunları söylemişliği bulunmaktadır.
"Erdoğan izmir'de bir kez daha Kuran'la doğduk, Kuran'la büyüdük, Kuran'la yürüdük demek suretiyle açıklarını manevi sömürüyle kapatmanın telaşına kapılmıştır. Sorarım sizlere Kuran'la büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Kuran'la büyüyen ihanete, rezalete, melanete ortak olur mu? Kuran'la yürüyen hırsızları, uğursuzları, Müslüman katillerini över mi, yanlarında durur mu?''
"Erdoğan izmir'de bir kez daha Kuran'la doğduk, Kuran'la büyüdük, Kuran'la yürüdük demek suretiyle açıklarını manevi sömürüyle kapatmanın telaşına kapılmıştır. Sorarım sizlere Kuran'la büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Kuran'la büyüyen ihanete, rezalete, melanete ortak olur mu? Kuran'la yürüyen hırsızları, uğursuzları, Müslüman katillerini över mi, yanlarında durur mu?''
Başkan yapmak için desteklediği tayyip erdoğan hakkında şunları da söylemiştir.
''Erdoğan Kuran'la büyüdüyse, yolsuzlukla küçülmüştür, 17-25 Aralık'ta ufalmış ve dağılmıştır. Erdoğan, Kürtçe Kuran yazıldığından, Ermenice Kuran hazırlığından sevinerek bahsetmektedir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir. Bunlar iblisin kadrosuna isimlerini çoktan yazdırmışlardır.''
''Bu şahsa göre başkanlık sistemi gelirse bizlere parlemontoda ekmek yokmuş. Sevsinler senin ezberlerini. Ekmeksizlerin, ekmek bilmeyenlerin, ekmeğimize kan doğrayanların ekmek hatırlatması vahim bir sapma ve bulanıklıktır."
''Erdoğan Kuran'la büyüdüyse, yolsuzlukla küçülmüştür, 17-25 Aralık'ta ufalmış ve dağılmıştır. Erdoğan, Kürtçe Kuran yazıldığından, Ermenice Kuran hazırlığından sevinerek bahsetmektedir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir. Bunlar iblisin kadrosuna isimlerini çoktan yazdırmışlardır.''
''Bu şahsa göre başkanlık sistemi gelirse bizlere parlemontoda ekmek yokmuş. Sevsinler senin ezberlerini. Ekmeksizlerin, ekmek bilmeyenlerin, ekmeğimize kan doğrayanların ekmek hatırlatması vahim bir sapma ve bulanıklıktır."
oturup saatlerce yazı yazmaya ne hacet, yıllar öncesinden ne mal olduğunu gördüğüm siyasetçidir, buyrun:
(#19949940) (#20313555)
herkes ağız dolusu hakaret ederken, ki haklı oldukları çok nokta var, ben de bir ilginç noktayı belirteyim.
başkanlıkla ilgili gerçekten kendini feda etmiş olma ihtimalinin herşeye rağmen göz önüne alınması gerektiğini düşünüyorum. tayyip Erdoğan'ın referandumda yenilmesi ya da bir şekilde devre dışına kalmasına oynamış olduğu ihtimali bence sıfırdan yüksek. güvenir miyim hayır, kendi çıkarı doğrultusunda bunu yapar. ama merak etmiyor değilim, her halükarda kendini ateşe atmış, siyasi geleceği ilk parti genel kurulundan ötesine gitmeyecek MHP başkanıdır.
(#19949940) (#20313555)
herkes ağız dolusu hakaret ederken, ki haklı oldukları çok nokta var, ben de bir ilginç noktayı belirteyim.
başkanlıkla ilgili gerçekten kendini feda etmiş olma ihtimalinin herşeye rağmen göz önüne alınması gerektiğini düşünüyorum. tayyip Erdoğan'ın referandumda yenilmesi ya da bir şekilde devre dışına kalmasına oynamış olduğu ihtimali bence sıfırdan yüksek. güvenir miyim hayır, kendi çıkarı doğrultusunda bunu yapar. ama merak etmiyor değilim, her halükarda kendini ateşe atmış, siyasi geleceği ilk parti genel kurulundan ötesine gitmeyecek MHP başkanıdır.
Devletçi gibi devletçidir.
ne devletçi ne milliyetçiyim. ne hain kelimesini severim ne de çıkıp birine hain demişliğim vardır. koalisyon muhabbetinde elimizden büyük bi fırsatı keyfince çekip aldı tamam dedik. ama başkanlık gibi büyük bi konuda evet demesi ve destek çıkması büyük bir hainlik ve dönekliktir.
pkk konusunda, hdp'li vekillerin tutuklanması konusunda ya da mhp'li bakanlar konusunda artık neyde anlaştıysa anlaştı ama kendisi gerçek, koca bir haindir. türkiye'nin yıkımında büyük bi rol oynamıştır.
pkk konusunda, hdp'li vekillerin tutuklanması konusunda ya da mhp'li bakanlar konusunda artık neyde anlaştıysa anlaştı ama kendisi gerçek, koca bir haindir. türkiye'nin yıkımında büyük bi rol oynamıştır.
Referandum için "evet" propagandası yapacaklarını hatta akpyle birlikte meydanlara ineceklerini söylemiş diyorlar.
Bu adamın sağlam şantaj kasedi var. Bu kadar şuursuz olmasının izahı olamaz. Kronik rte sendorumu da olabilir. O da her 3 ayda bir çelişkili konuşuyor.
Meydanlara kaç kişi toplayacaklar merak ediyorum. Çoğu il ve ilçe teşkilatı muhalif en sağlam kalelerinde bile bir avuç insana konuşabilir. Öyle olsa da makarayı izlesek.
Referandumda oylar Hayır.
Bu adamın sağlam şantaj kasedi var. Bu kadar şuursuz olmasının izahı olamaz. Kronik rte sendorumu da olabilir. O da her 3 ayda bir çelişkili konuşuyor.
Meydanlara kaç kişi toplayacaklar merak ediyorum. Çoğu il ve ilçe teşkilatı muhalif en sağlam kalelerinde bile bir avuç insana konuşabilir. Öyle olsa da makarayı izlesek.
Referandumda oylar Hayır.
partisinde gizli çomar dolu, görevli.
(#35448090)
Sen bu kafayi yasamak icin ne ictin cok merak ettim. Sapla samanı birbirine karıştırmaktan daha büyük bi sacmalama yapmışsın burda beyinsiz mal.
Sen bu kafayi yasamak icin ne ictin cok merak ettim. Sapla samanı birbirine karıştırmaktan daha büyük bi sacmalama yapmışsın burda beyinsiz mal.
bu, her şeyi tetikleyen başkanlık olacaksa teklifi gelsin beyanından önce, bir sürü şeyler söylerdi. iktidarı eleştirir, başkanlığı da kötülerdi.
ne oldu da 180 derece döndü, bilen varsa söylesin.
nedense bu dönüşten sonra her beyanı önemli hale geldi.
MHP Akşener içsel darbe denemesinden de bir şekilde sıyrıldı.
aman bana ne ya. benim derdim bana yeter.
ne oldu da 180 derece döndü, bilen varsa söylesin.
nedense bu dönüşten sonra her beyanı önemli hale geldi.
MHP Akşener içsel darbe denemesinden de bir şekilde sıyrıldı.
aman bana ne ya. benim derdim bana yeter.
Devlet bahçeli bey diyeceksiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar