bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması10
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- askerden sonra dikkat çekmek4
- tai lung26
- kadının kalbine giden yol4
- anderson talisca6
- kıyamet2
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- sözlük dayısı dövmek6
- commodore 642
- anın görüntüsü20
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- victor osimhen19
- osuruktan şiirler89
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- su bardağı ile çay içmek5
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- ismet gurbuz 202411
- fenerbahçe17
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- muslettin amca10
- içki şişeleri3
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- yemeksepeti4
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- steam arkadaşı aranıyor5
- kitap okuyorum sessiz olun4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- mekke anlaşması5
- semahta giysi üçetektir2
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- sade sodaya tek atan insan4
- otogar tuvaleti4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- güne bir türkü barcı bırak2
- koku hafızası2
entry'ler (2984)
Sırf sevdiğim entrylerimin bulunmasının hatrına ara ara girip yazdığım sözlük.
Yıllardır ekşide de burada da yazarım ancak sevişgen abilerin sözlüğü basmasından dolayı burası ayda yılda bir uğradığım yer oldu. Yazık ettiniz güzelim sözlüğe.
(bkz: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim)
(bkz: sana sana sana hepinize)
Yıllardır ekşide de burada da yazarım ancak sevişgen abilerin sözlüğü basmasından dolayı burası ayda yılda bir uğradığım yer oldu. Yazık ettiniz güzelim sözlüğe.
(bkz: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim)
(bkz: sana sana sana hepinize)
Depresyon duşu sonrası gerçekleşen hadise.
Bir targaryen’in delirmesini keyifle izletmiş olan mad queen.
Fakat güzel delirdi.
Fakat güzel delirdi.
the big bang theory’de bahsi bol bol geçmekte olan oyun.
Yıllar sonra ilgili yazı tekrar okunduğunda değişiminizi fark edebilmenizi kolaylaştıran güzel alışkanlık.
evrende, bilinç kazanmış karbon yığınlarından başka bir şey olmadığımızı kabullendiğiniz gün aynada gördüğünüz patatese çok fazla anlam yüklediğinizi fark edeceksiniz.
şimdi uslu çocuklar için uyku vakti.
şimdi uslu çocuklar için uyku vakti.
görsel
bi’ kuğuya ekmek uzatan gökhan zan, bi’ de martılara sigara uzatan ben; çok naifiz aslında üzmeyin bizi.
bi’ kuğuya ekmek uzatan gökhan zan, bi’ de martılara sigara uzatan ben; çok naifiz aslında üzmeyin bizi.
hangi kameraya el sallıyoruz? bi’ saniye...
hani kamera?
hani kamera?
Bir insanın hayatından çıkması gerektiğini düşünüyorsan o zaman çıkması gerekiyordur, çıkar.
En güzel mevsim olaylarındandır.
les miserables ile birlikte hayatımın güzel detaylarına eklenen filmdir.
çok uzun zamandır savunduğum uygulama. bi tek ben buldum sanıyordum, üzdünüz.
kişilerin gerekli psikolojik, sosyal ve maddi gereklilikleri sağlayabilmelerine göre çocuk yapma ehliyeti verilmelidir. hatta görüyorum ve arttırıyorum; her çiftin sahip olabileceği maksimum çocuk sayısı bu şartlara göre belirlenmeli. yani 2 çocuğun sorumluluğunu alabilecek olan bir aile 5 çocuk yapmamalı, 8 çocuğun sorumluluğunu alabilecek bir aile ise en fazla 8 olmak şartıyla istediği kadar çocuk yapabilmeli veya istemiyorsa hiç yapmamalı.
nüfus planlamasına gayet mantıklı bir yaklaşım şekli olarak artık gelmesi gereken ehliyettir.
kişilerin gerekli psikolojik, sosyal ve maddi gereklilikleri sağlayabilmelerine göre çocuk yapma ehliyeti verilmelidir. hatta görüyorum ve arttırıyorum; her çiftin sahip olabileceği maksimum çocuk sayısı bu şartlara göre belirlenmeli. yani 2 çocuğun sorumluluğunu alabilecek olan bir aile 5 çocuk yapmamalı, 8 çocuğun sorumluluğunu alabilecek bir aile ise en fazla 8 olmak şartıyla istediği kadar çocuk yapabilmeli veya istemiyorsa hiç yapmamalı.
nüfus planlamasına gayet mantıklı bir yaklaşım şekli olarak artık gelmesi gereken ehliyettir.
Vasıfsız birinin ünlü olma hikayesine sahip insanlardan yalnızca biri olan kızdır.
iyi veya kötü, değişen dünyanın değişen canlıları olarak normal olan durumdur.
Limonla şükela olan yiyecek.
Mesleki anlamda alakam olmadığı halde hala çok severek ilgilendiğim ve kendimi yetenekli gördüğüm sayılı alandan biridir; bilimin dilidir.
Nefes almak kadar doğal, nefes almak kadar güzel.
canımı sıkan durum.
ben ki zombi temasına hayranım. oyun olur, film olur, dizi olur; hemen yapışırım. zombi istilası olsa yanımda kalan hayatta kalır bak o kadar net diyorum, planım bile hazır. neden? çünkü yarı deliyim, oturdum bunu düşündüm.
ama türkiye’yi düşününce olmuyo işte, hayalgücü orada tıkanıyo. pazardan dönerken zombiye dönüşmüş teyze görsem o havaya giremem işte, alnına yapıştırdığı okey taşının izi daha geçmemişken zombiye dönüşen dayıları görünce gülerim ben. gülersem n’olur? ölürüm.
bi düşününce iyi ki var olan durum da diyebiliriz.
ben ki zombi temasına hayranım. oyun olur, film olur, dizi olur; hemen yapışırım. zombi istilası olsa yanımda kalan hayatta kalır bak o kadar net diyorum, planım bile hazır. neden? çünkü yarı deliyim, oturdum bunu düşündüm.
ama türkiye’yi düşününce olmuyo işte, hayalgücü orada tıkanıyo. pazardan dönerken zombiye dönüşmüş teyze görsem o havaya giremem işte, alnına yapıştırdığı okey taşının izi daha geçmemişken zombiye dönüşen dayıları görünce gülerim ben. gülersem n’olur? ölürüm.
bi düşününce iyi ki var olan durum da diyebiliriz.
Böğürtlen.
Gözümde kibariye’nin annesi gibi canlanan eski sevgilidir.