/354
chpli kılıçdaroğlu'nun chp ilkelerine ne kadar bağlı olduğunu, ne kadar samimi olduğu herkesçe bilinmekte. bakın en son partideki atatürkçülere de cephe alarak atatürk'e beton kemal diyen dincileri ve komünistleri de chp'ye çekmeye çalışıyor. ekmeleddin'in de baş destekçisi olarak değişim rüzgarı estirmeye çalıştı. ama işte chp ile alakası olmayan atatürkçüler ekmeleddin'e karşı çıktı, pkklıları chp'ye dolduran sorosçu kılıçdaroğlu istifa etsin diye bağırıyorlar. atatürk zamanında bile kimse destek vermiyordu zaten atatürk'e. atatürk şimdi gelse baraj altı kalır. atatürkçüler, siktirin gidin kendi partinize.

şimdi ben bunu devlet bahçeli için niye yazdım ki? türkeş'in %2-3 aldığı seçimler nedeniyle aslında türkeş'in ülkücü olmadığını söylemek için sanırım.
bir acidan bakildiginda makamini birakmamasi temenni edilen siyasetçidir. en azindan nispeten naif bir insan, diğerleri gibi hirçin değil. yoksa ulkuculeri hizada tutmak zor. ortaligi velveleye verirler Alimallah.
Diger yandan, ulkucu hareketin tabani lidersizlik yüzünden daha çok akp ye yakinlasiyor.
mhp su halde asla bir turkiye partisi olamaz. PKK karsitligi dişinda somut bir politika ve söylemi görünür kilamazlarsa orta vadede gücünü kaybedeceği muhtemeldir. hele de bahçeli gibi bir liderle bir sure sonra kitlenme noktasına gelecektir, hatta gelmiştir de.
bu hareketin de hdp gibi bir revizyona ihtiyacı var. yasli kurtlarla yeni değişim isteğine cevap verilemez.
bu zamana kadar parti oyunu %8'den %18'e kadar yükseltmiş mhp genel başkanıdır. fakat aradan 20 sene geçti. iktidar olmak için 50 sene bekleyecek halimiz yok istifa etmelidir. bir ülkücü olarak kendisini istifaya olmadı politik değişikliklere davet ediyorum (bkz: mhp nin chp den uzak durması gerektiği).
Bilge lider belgeselinin konusu olan MHP genel başkanı.
30 marttan beri bindiği cehape, fetoş treninden hala inmeyerek mhp yi bitirmeye and içtiğini göstermeye çalışan kişilik.

malum, cehape zihniyeti şu ara seçimde yedikleri turbun büyüğünün acısını görmezden gelmeye, konuyu değiştirme gayretindeler.
yine ak parti sağolsun 2007 deki gibi bir 367 krizi çıkartakamadılar paşa paşa girdik cumhurbaşkanlığı seçimine, ama cehape zihniyeti bu boş durur mu? şimdi denemeye çalıştıkları şey "tayyip erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesine rağmen başbakanlıktan niye istifa etmiyor? anayasayı ihlal ediyor" şeklinde kriz çıkarmaya çalışmak.

kimse kendilerini sallamıyor lakin, zira komik. çünkü cumhurbaşkanı seçildi lakin daha cumhurbaşkanı olmadı. olacağı zaman başbakanlığı bırakacak, böyle bir durumdan kriz çıkarmaya çalışmaları tavanda su dövmekten farksız.

ha işte bahçelinin mhp nin kafasına sıktığı 3. kurşundur bu.
"akp silahsız darbe yapmıştır" diyor, yürü git la denmez mi kendisine şu durumda? ne darbesi lan hangi darbede ülke genelinde seçimle giriliyor?
2-3 gün sonra kanunlara uygun vaziyette başbakanlık makamını terkedecek olan tayyip erdoğanın şu anda cumhurbaşkanlığı makamını kullanmışlığı mı var? şakamısın ?

mesele belli, turp iyi girdide çıkmıyor. cehape treni değil seni kendini bile kurtaramamış bahçeli, fazla takılma o trende yoksa mhp yi ilelebet bitirirsin!
chp'yi bölme operasyonunu başarı ile başlatmıştır. tebrikler.
ekranalara haber olarak çıkarılmadığı için herhangi bir konuda kükrediği görülmeyen adamdır. he canım devlet bahçeli susuyor, he.

eK: devlet bahçeli'yi halk tv, ulusal kanal ve hattâ habertürk'te arayan güzel kardeşlere laf anlatmak. uuu beybi mission impossible.
artık kabak tadı vermiştir. git be adam yeni yüzler gelsin.
Kaybetmediği tek seçim partisinin genel başkanlık seçimi.
Onun dışında girdiği tüm seçimleri kaybetmiştir.
Nasıl bi koltuk sevdasıdır arkadaş. Bırakmak için daha kaç seçim kaybedilmeli?
solun kovasına su taşıyan sözüm ona sağcı.
artık gerçekten emekliye ayrılması gereken siyaset adamı. bi bit artık bahçeli. yeni nesilin önünü aç.
Hakkında zamanında (#1850464)şeklinde bir tvit atmışlığım olan kişidir.

Kimse de çıkıp o dönem ağzıma vurmamış.
bugün yaptığı açıklamada rte nin miting yaptığı aynı yerde ve aynı saatte miting yapacağını açıklamıştır. gülsek mi ağlasak mı? bir de devlet geleneği gereği rte'nin yemin törenine katılacakmış!her açıklamada devletin yok olduğunu söyleyen benim sanki! abdullah gülü meşrulaştırdığınız gibi bunu da meşrulaştırın. 2015'te oylar osman paşa'ya.
bugün artık mhp diye bir partinin olmadığını, chp 1.1 i açıklayarak lanse etmiştir.
cumhurbaşkanı yemin edene kadar görevine başlamış sayılmaz.
ama yok... chp li olmuş ya kendisi hala bir 367 krizi peşinde, hani keşke meclis seçiyor olsaydı değil mi cumhurbaşkanı nı? ne güzel kaçardınız, meclisi kitlerdiniz hop erken seçim...

belli ki çok özlemişler o günleri.

cumhurbaşkanlığı seçiminde yedikleri tokat akıllarını başlarına getirmemiş anlaşılan, benim bildiğim bahçeli bölye kriz peşinde koşan bir adam değildi.
lakin dediğimiz gibi chp ye dönüşüm tamamlanmış fetonunda desteğiyle.
Milliyetcilik politikasi gunden gune azalmistir..Kendini bir an once toparlamalidir..
Salak salak demeçler veren güya türkmen beyi, obabaşısı. davutoğlu aslında başbakan değil demiş. kafası mi iyi anlamadım. az kımız içsin çarpıyor anlaşılan.
Bazı sözlerinde çok haklı olan devlet adamı. Biraz kendini toparlasa iyi olacaktır zira iyice itti battı bu aralar
düzgünlüğünün karşılığı türk milletinde yoktur
yalanlarını dolanlarını dökün ortaya
müslümanım ayağına 40 yalan şevki gibi takılanı sever bu millet
devlet bahçeli çok bile.
chp gibi kurultaya gitmelidir bence ya kaybeder yada daha guclu olarak yeniden doner .
şimdiki capslerde oldukça popüler olan politikacı .
kendisine laf atan karşısında beni bulur hiç üşenmem bulur mahkemeye veririm.
görsel .
https://www.youtube.com/watch?v=_ywm02IklZE

çözüm ya sizsiniz, ya sizsiniz denilen lider.
yeter artik birak mhp e zarar veriyorsun ülkuculeri bitirdin.
bu saatten sonra mhp'den başından çekip gitmedikçe mhp'ye oy vermiyorum. akp'ye zaten hiç vermem.
© copyright 2005 - 2026