bugün

/354
''hükümet sipariş üzerine kuruldu'' demiş. dün mecliste yalana tanıklık ederken de keşke böyle atarlı giderli olsaydın.
mevzu soğudu ama karalamazsak darlanırız.

seçim sonuçları üstüne fazla söylenecek bir şey yok. bu milletin cibiliyeti ortada. pragmatist kafa yapısının da uzun uzadıya sosyolojik analizlerini yapmaya gerek yok. çünkü, "çalarsa çalsın be para ülke dışına çıkmıyor ya." diyen bir milletin de analizi yapılmaz. sadece o milletin ne zaman helak olacağı üstüne bir tahmin yapılabilir kanımca. şimdi devlet baba sen de bu olanlardan sonra çıkıp, "hadi kepenkleri kapatıyoruz, bundan sonra her şeyi baltalayan bir muhalefetten söz etmeye kimsenin hakkı kalmamıştır." deyip komple partiyi lağvetsen partinin romantiklerinden olan ben bile, şahsen üzülmezdim.

gelelim bu cümleleri bana kurduran yemin törenine. Mecliste, hemen hemen her kelimesi yalan olan, dümenden edilmiş bir yemine sap gibi dikilerek tanıklık etmek nasıl bir mantık algoritmasının tezahürüdür? Sen parti olarak bu adamın* hırsız ve hain olduğuna kani misin değil misin devlet baba ya? kani isen eğer; benim aklım, seni o salonda sap gibi dikecek hiçbir açıklamayı almaz. Kimse bana devlet adamlığı mavalı da okumasın artık. burada alem gelip stepne, vagon derken seni hangi akpli savundu? 2007 den beri akp ile güttüğün uzlaşı politikası sana kaç oy kazandırdı? üstlendiğin akil adam duruşuna rağmen akpnin isteyipte hayata geçiremediği kaç yasa sayabilirsin bize devlet baba?

sanma ki ben hainim, sanma ki iç anadoluda oy kayması yaşamadın, sanma ki bu stratejinle batıda da oy kaybetmeyeceksin. olmadı baba. emin ol bu sefer olmadı. önceden inanmadığım ihtimaller geliyor aklıma. daha önce sorgulamadığım. kuşku, acıdır. daha fazla acı çektirme bize.
istifa etmesi gerektiği bir yana, ülkücüleri mafya olarak göstermemeyi öğretmiştir millete.
--spoiler--
rte,çankaya duvarlarında çınlayan gazi'nin sesinden mi korkmaktadır?''
--spoiler--
işsizin işsasız kelimeleriyle tarihte yerini alacak talk showcumuz.
''partimizi dinlemekte zorluk çeken varsa bize başvursun her türlü kolaylığı gösteririz diyerek'' yarmıştır.
tek yumurta üçüzleriden biridir.
Haraketleriyle beni çok güldüren huysuz adam.
Bilecik'te Ertuğrul gazi'yi anma şenliklerinde devlet ricaline alttan alta ayar vermektedir. Yalçın Akdoğan ve davutoğlu da oradadır.
iktidarimizin en büyük ortaklarındandir sayesinde bir çok oy koparıyoruz faşolardan. Bi iki sandalye atın la şuna da yaziktir.
iyi bir devlet adamıdır. ama iyi bir lider değildir. bundan sonraki seçimlerde şansı oldukça azdır.
https://scontent-b-cdg.xx...3231f5f4d&oe=549A273D
Sözde ışid tezkeresine "evet"diyerek altımızda yanan ateşi koruklemiştir.
milliyetçi hareket partisinin 3. parti konumunda kalmasına sebep olan kişidir . doğruları elbetteki vardır fakat yanlışları tarihi yanlışlardır.
''evet'' dediği tezkere uğruna şehit düşecek her vatan evladının her gram kanı ellerindedir.
nerede kaldı 'türkmen beğ''liğin ?
muhalefet nedir nasıl yapılırı göstermiş genel başkan kişisi.
yine sıçıp sıvayan genel başkanım.

sana oy yok reis, durup durup aynı haltı tekrarlıyorsun!
Hareketsiz kalmanın pkk nın hareket alanını artıracağını gören adam. PKK nın alanını kapatmanın en iyi yolu askerin oralardaki varlığıdır ve teskere silahlı pkk unsurlarının işine gelmediği için bu gavatlar bu gün benim orda toplaştı anlaştı. Halbuki bizden silah istediler silahlı adam hoşlarına gitmedi. Dilencinin para isteyip Sana yemek ısmarlayayım teklifine kızması gibi hesap.
millet için doğru siyaset için yanlış karar vermiştir. tezkere yüzünden mhp oy kaybedecek ama milletimiz kazanacak. çevremizdeki terör örgütleri kısmen temizlenecektir. 1 ay sonra askere gidecek milliyetçi olarak gurur duyuyorum kendisiyle. hdp ve chp tezkere ye karşıysa vardır bir hayırlısı.
Amerikan askerlerine türkiye'yi peşkef çekmiştir.
mhp'nin başkanlığından en kısa sürede ayrılması gereken şahsiyet zarar vermektedir partiye.
içi kurumuş adamın, dümdüz adam işte, hayata birşey katmayan ve yasadığının farkında olmayan tiplerden.
Bu saatten sonra seçmeninin karşısına nasıl çıkacak merak ediyorum.
akp'nin 312 milletvekili var. neden tezkerenin onayının suçu bu adama atılıyor? akp tüm milletvekillerini getirdi mi tulum çıkarırsa tezkereyi geçirebilir mi?Evet. hayır, amaç ne akp'nin sorumluluğunu alıp başkasının üstüne yıkmak.
© copyright 2005 - 2026