bugün
- the merich10
- horoz hayası çorbası3
- kadim kültürler4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bira cips6
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının burunları3
- şeytan6
- age of empire 23
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- ömer hayyam3
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının aletleri2
- binlerce dansöz var3
- laptop5
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sudekiray7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- aga be şarkılar5
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- zam2
- ispanya20
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
sözlüğe kapı komşusuyla konuşur gibi entry giren yazar. 4 bin entry değil 4 bin geyik muhabbeti yazmıştır. yazarlardan biriyle tartışma çıktığında benim 4 bin entrym var, entryn kadar konuş diyecektir ileride. velhasıl kelam yazdığı şeylere entry demek için bin şahit gerek.
kendini övmeyi seven yazardır. ha zaytung yazarıdır herhalde bayaca vurgulanmış ama kendi vurgulamış bi de biz vurgulayalım boşa gitmesin.
laz vatandaşlarımızın deliciyiz kelimesini telafus şeklidir.
eski bir fokur fokur yazarı yazar.
gözüm bir yerden ısırıyor değil, bildiğin tanıyormuşum ya hu. farklı bir platformda görünce bir garip oluyor insan.
taraftar olmayı sadece ve sadece sportif başarıya bağlayan, ( şaka yapmıyorum ) ve bu yüzden galatasaray taraftarı olan yazarımızdır.
dolayısıyla günün birinde fenerbahçeli veya beşiktaşlı da olabilecek yazarımızdır.
dolayısıyla günün birinde fenerbahçeli veya beşiktaşlı da olabilecek yazarımızdır.
--spoiler--
taraftar olmayı sadece ve sadece sportif başarıya bağlayan, ( şaka yapmıyorum ) ve bu yüzden galatasaray taraftarı olan yazarımızdır.
--spoiler--
aslan gibi galatasaray taraftarı. takımına güvenir. sportif başarıyı her taraftar gibi ister. var mıdır dünya üzerinde her maç 3-5 yiyip de deli gibi desteklenen bir takım? vermeden almaya kalkmak neden? ben takımımın orijinal formasını alıyorsam, maçına gidiyorsam takımım da buna karşılık verecek.
3 kuruşa 5 köfte var mı?
futbolla yatıp futbolla kalka kalka mantık kalmıyor insanlarda. türkiye'nin hali bu işte.
--spoiler--
aslan gibi galatasaray taraftarı. takımına güvenir. sportif başarıyı her taraftar gibi ister. var mıdır dünya üzerinde her maç 3-5 yiyip de deli gibi desteklenen bir takım? vermeden almaya kalkmak neden? ben takımımın orijinal formasını alıyorsam, maçına gidiyorsam takımım da buna karşılık verecek.
3 kuruşa 5 köfte var mı?
futbolla yatıp futbolla kalka kalka mantık kalmıyor insanlarda. türkiye'nin hali bu işte.
(bkz: muhafazakar lan bu)
bir ara kizlarin sortunun arka kisminda yaziyordu bu. *
aids i allah ın ceza olarak verdiği gerçeği başlığına şunu yazmıştım sanırım bu yüzden muhafazakar oldum:
10. insanların ahlaksızlaşmasıyla ve kıyametin yaklaşmasıyla birlikte toplu ölümler ve salgınlar giderek artacaktır. birçok ayette de geçer bu. falcı olmaya gerek yok.
10. insanların ahlaksızlaşmasıyla ve kıyametin yaklaşmasıyla birlikte toplu ölümler ve salgınlar giderek artacaktır. birçok ayette de geçer bu. falcı olmaya gerek yok.
birçok yazar gibi benim de takibimde olan yazar. paranoya yapmayasın diye mesafemizi koruyoruz..
(bkz: #8540185)
gs li olmasam da bu entry ile beni eski zamanlara götürmüş yazar... (bkz: duygulandım lan)
gs li olmasam da bu entry ile beni eski zamanlara götürmüş yazar... (bkz: duygulandım lan)
bot falan sanırım. yazdığım entry'nin aynısını altına yazdı.
ömer üründül'ün kankası olması muhtemel yazar.
hayat enterasan bir oyun tabi. ooowwwowowoww.
hayat enterasan bir oyun tabi. ooowwwowowoww.
(#8596039) çoşmuş yazardır. (bkz: komik adam vesselam)
bir zamanlar sıkı takipçisiydik sonra transfer ettik gözümüzün önünde bulunsun deyü fekat güiza havalarına girdi. bonservisi elindeydi zaten ki kaçtı gitti, şimdi okumak için ara sıra başka sözlükleri ziyaret eder olduk bu herif yüzünden.
Gece gece beni koparan yazar. *
Son birkaç entrysi ile favorilerim arasına girmiş yazar.
Bir delivious silsilesi olarak: (bkz: Dejavüz)
Bir delivious silsilesi olarak: (bkz: Dejavüz)
6. nesil olmasına rağmen girmiş olduğu 5465 entrysiyle sözlükte ender rastlanan yazarlardan olduğunu düşündüğüm..
ayrıca entryleri de çok lezzetli*dir.. söylemeden geçemeyeceğim sözlük yazar görsün be
ayrıca entryleri de çok lezzetli*dir.. söylemeden geçemeyeceğim sözlük yazar görsün be
fergielicious şarkısını nicki ile aklıma getirten yazar.
zaytung son dakika'da haberlerindeki katkısının gözden kaçması imkansız olan yazardır.
içlerinden sadece biri:
Çin'de 1992 Yılında Başlayan Nüfus Sayımında Sona Yaklaşılıyor...
içlerinden sadece biri:
Çin'de 1992 Yılında Başlayan Nüfus Sayımında Sona Yaklaşılıyor...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar