bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı48
- milli maçı izlemeyen erkek13
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni4
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- nestory irankunda3
- arda güler6
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- bir kızı doyurmak4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak12
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- çok fena boşladım3
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık3
- su molası4
- avustralya 0 türkiye 74
- migros anal market2
- avustralya milli futbol takımı4
- avustralya2
- devşirme türk2
- kadınlar neyden hoşlanır4
- ruh eşin nerede2
- new york knicks3
- merih demiral2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- istiridye mantarı2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türk bayraklı tişört2
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- türkiye a milli futbol takımı2
- kadir mısıroğlu2
- muhabbet kuşu2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- dünya kupası2
- en iyi antidepresan18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- sarunas jasikevicius2
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kemal kılıçdaroğlu14
- kenan yıldız2
- chp'nin hali ne olacak58
- ioçk adam mıdır2
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
photoshopta kalem ve halat fonksiyonları ile sadece yayınlanması istediğiniz bir bölümü seçerek mecmua'nızda sadece sectiğiniz yerin çıkmasını sağlayan olaya verilen ad.
çin işkencesi, deli işi.
bence idamı kaldıran hükümet idam cezası kestiği adamlara dekupe yapma cezası versin. bundan daha şahane bir ceza düşünemiyorum an itibari ile. *
bence idamı kaldıran hükümet idam cezası kestiği adamlara dekupe yapma cezası versin. bundan daha şahane bir ceza düşünemiyorum an itibari ile. *
görsel
an itibariyle gerçekleştirdiğim hadisedir. Tüm meslektaşlara buradan sabır dileklerimi gönderiyorum. Ne Lanet bir iştir ya. Şu magnetic lassoyu biraz geliştirseler onu kullanacağım ama meret de pen'in yerini tutmuyor.
an itibariyle gerçekleştirdiğim hadisedir. Tüm meslektaşlara buradan sabır dileklerimi gönderiyorum. Ne Lanet bir iştir ya. Şu magnetic lassoyu biraz geliştirseler onu kullanacağım ama meret de pen'in yerini tutmuyor.
corel draw serilerinde dekupe olayı daha kolaydır.
bir grafikerin en amele işidir. eğer 100 tane sizi bekleyen dekupe işiniz varsa işi bırakmak için iyi bir nedeninizde vardır.
(bkz: occupé)
en boktanı kesinlikle avize dekupesidir. 1 ürünün dekupesi 3 saat falan sürmüştü. fotoğrafını çekmek de ayrı derttir zaten. ışığıydı, yansımasıydı, kromuydu.
ha bir de şu an yaptığım gibi fuara yetiştirmek için, bir hafta içinde hem fotoğraf çekimi, hem tasarım, hem de katalog baskısını isteyen oçeler vardır ki cumartesi günü mesai yapmanıza sebep olurlar. sanki sadece size iş yapıyoruz amına koyduklarım.
kısaca 210 tane dekupe beni bekliyor ve bugün bitmek zorunda. dualarınızı esirgemeyin akjdasdasjdla
ha bir de şu an yaptığım gibi fuara yetiştirmek için, bir hafta içinde hem fotoğraf çekimi, hem tasarım, hem de katalog baskısını isteyen oçeler vardır ki cumartesi günü mesai yapmanıza sebep olurlar. sanki sadece size iş yapıyoruz amına koyduklarım.
kısaca 210 tane dekupe beni bekliyor ve bugün bitmek zorunda. dualarınızı esirgemeyin akjdasdasjdla
en boktan olanı bi kere alışveriş arabası dekupesidir. her bir telini ayrı ayrı düşünürsek, magic wand da yemiyorsa, maskla filan da olmuyorsa ve illa ki pen tool ile yapıcaksanız kendinize bir sakinleştirici almanızı ve işe o şekilde başlamanızı öneririm. veya bir çırağınız ya da ezik bir eleman varsa ajansta sıkıntı yok her türlü o işi dayarsınız, siz o saatlerde facebooka filan girersiniz. öyle birşey işte. =)
''3. sayfa gümüşten
yeni geldim gazeteden
ben photoshop çocuğuyum
zemin temiz doğuştan
yalelli yaallah
dekupeci kızlar yalelli yaallah.''
şeklinde bir şarkısı da vardır.
en azından bugünden itibaren olsun lan.
ek: ha ayrıca pen'le seçim daha iyi olsa da uğraşmak zulüm. magic wand tool'u dayayın anasını satayım, kenar inceltme vs ile düzeltirsiniz pürüz olursa.
penle tek tek seçmeye çalışan çocuk kör oldu olum.
yeni geldim gazeteden
ben photoshop çocuğuyum
zemin temiz doğuştan
yalelli yaallah
dekupeci kızlar yalelli yaallah.''
şeklinde bir şarkısı da vardır.
en azından bugünden itibaren olsun lan.
ek: ha ayrıca pen'le seçim daha iyi olsa da uğraşmak zulüm. magic wand tool'u dayayın anasını satayım, kenar inceltme vs ile düzeltirsiniz pürüz olursa.
penle tek tek seçmeye çalışan çocuk kör oldu olum.
grafik programlarinda geçtiği haliyle; bir objeyi bulunduğu ortamdan, zeminden kenarlarını çizerek, kesip ayırma işlemi. (bkz: path)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar