bugün
- karşı cinste hayran olunan özellik8
- evlenmeyi başaramamış kadın10
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- biraderane2
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
- birader2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- elmas bey birader bay bey biraderdir3
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- bardağı taşıran son damla7
- milli maçı izlemeyen erkek22
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- muhammed kerem aktürkoğlu2
- bungalov ev ücretleri3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- mantra grubu2
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- ipkis2
- en iyi antidepresan19
- avustralya9
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı3
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- 14 haziran 2026 haiti iskoçya maçı2
- sevgilisine ayı diyen kız3
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- engerek yılanı2
- arda güler6
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- popo düzleştirici krem2
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- türkiye12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması6
- onu anlatsana biraz4
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- one night stand sonrası yine görüşürüz demek2
- fırın sütlaç2
bir s-class missing-nin'dir kendisi. akatsuki üyesidir. elinden çıkardığı malzemeyi bomba yapımında kullanır. "art is a bang" mottosudur. psikopattır bir nevi.
--spoiler--
akatsuki'ye ilk başta katılmayı reddeder, ama uchiha itachi'nin sharingan'ının ikna kabiliyetine karşı direnemez. uchiha sasuke ile dövüşünde kendini bir nükleer bomba etkisinde patlatarak hak ile yeksan olur.
--spoiler--
--spoiler--
akatsuki'ye ilk başta katılmayı reddeder, ama uchiha itachi'nin sharingan'ının ikna kabiliyetine karşı direnemez. uchiha sasuke ile dövüşünde kendini bir nükleer bomba etkisinde patlatarak hak ile yeksan olur.
--spoiler--
Akatsuki karekterleri arasında itachi den sonra en begenilen karekter dir. kendisi akatsudeki en egolu elemandır , sasuke ile olan vs sinde o gözlerden nefret ediyorum deyip kendini ucurmustur sırf egosu ve sanatı için ölmüştür.
Edit: Ayrıca çok ta yeteneklidir 2 kolu bile yokken gai ' nin takımıyla dövüşmüştür ve sasuke ile başa baş dövüşmüştür.
Edit: Ayrıca çok ta yeteneklidir 2 kolu bile yokken gai ' nin takımıyla dövüşmüştür ve sasuke ile başa baş dövüşmüştür.
toprak elementi kullancısı olan akatsuki üyesi, iki elinde iki ağız var o ağızlardan kil çıkarıyor o kili bir güzel kuş şekline sokuyor ve düşmanının üstüne gönderip patlatıyor. itachi yi çok kıskanırdı rahmetli.
görünüşte dişi insanlara çok benzeyip erkek olan ve her sözün sonunda hmm yapmak gibi bir alışkanlığı olan picasso nun reenkarnasyonu sanatkar kişilik.
3.tsuchikage nin torunu.
eğer kız arkadaşı olsaydı öpüşme konusunda sorun yaşayacakları garanti olan naruto karakteri.
tobiyle olan dialogları pek bi eğlenceli olan akatsuki üyesi. adamın hasıdır bakmayın.
kendini özleten akatsukinin s sınıfı kaçak ninjası sanat bir patlamadır katsu!
rahmetli bir naruto karakteri.
''geijutsu wa, bakuhatsu da-- katsu!''
ingilizce: ''art is a bang(blast).''
türkçe: ''sanat bir patlamadır.'' cümlesiyle ünlüdür.
hatake kakashi ve uchiha itachi ile beraber naruto'nun en sevdiğim karakterlerinden birisidir. diğerleri yamato taichou, gaara, killer be sanırım. (bkz: swh)
ingilizce: ''art is a bang(blast).''
türkçe: ''sanat bir patlamadır.'' cümlesiyle ünlüdür.
hatake kakashi ve uchiha itachi ile beraber naruto'nun en sevdiğim karakterlerinden birisidir. diğerleri yamato taichou, gaara, killer be sanırım. (bkz: swh)
Sanat ölümsüzdür, sanat patlamadır katsu !
Iste ben bu geyşa tipli sarışın Rus hatun tipli adamı bu sanatciligi icin seviyorum.
Iste ben bu geyşa tipli sarışın Rus hatun tipli adamı bu sanatciligi icin seviyorum.
Naruto serisinin gıcık olmayan nadir karakterlerindendir. Sasuke gibi bir ergenin karşısında ziyan edilmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar