bugün
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- pandela 36
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- arkadaşlar larissa kim12
- hoşçakal uludağ sözlük7
- uludağ sözlük size ne kattı19
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mercimek çorbası içen kadın3
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- fusya semsiyeli yabanci28
- en iyi dizi film karakterleri4
- sözlükteki gammazlar lobi si12
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür3
- karton toplayan çingene6
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi9
- sözlüğün deli kaynaması4
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- başka kırbaç yemek isteyen var mı6
- istiklal marşı nda türk kelimesinin geçmemesi2
- türkiye8
- recep tayyip erdoğan10
- her genç kızın rüyası zetina dikiş makinesi2
- nissan altima2
- ay diyen lülüklü2
- nervio23
- may parker4
- türklerin soykırımdaki ustalığı4
- larisalisa8
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- fetöcülerin sızmadıkları alanlar4
- bir kadını taşımanın zorluğu3
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri5
- hemşehri dayanışması4
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız2
- uber eats2
- sözlüğün en normal yazarları2
- mika raun ile sevişir misiniz2
- kırbacı ile adalet dağıtan yakışıklı4
- akşam serinliği2
- yağmur yağınca açılmayan orospu çocuğu şemsiye3
entry'ler (40)
Muhtemelen dinden imandan çıkacak olan gençtir. *
Herşeyin bittiği andır. Artık o hoca gözünüzde bir hiçtir. ister 3 yıllık ister 5 yıllık hocanız olsun o ana kadarki tüm geçmişiniz bir anda silinir. Bir kişiye anlatırsınız, siz ne olduğunu anlamadan o sayı yüzlere ulaşır. Sanırım olayın bu kadar büyümesinin sebebi de öğrencilerin çoğunun hocalarından nefret etmeleridir. Sürekli bir açık bulup bok atma isteği içerisinde yanıp tutuşurlar.* Bu durumun sebebi öğrencinin öğretmeninin kusursuz olmasını istemesidir fakat hiçbir öğretmen kusursuz olmadığından mutlaka öğrencinin öğretmenden nefret edeceği bir an gelir.
sıçtığını fark edip sıvamaya çalışmaktır. çabalarınız boşuna olduğundan ikinci hamleniz muhtemelen kaçmak olacaktır.
1964 yeni zelanda doğumludur.gerçek hayatında gülücükler saçar fakat rol aldığı filmlerde genelde asık suratlıdır. Asık suratlı olduğu kadar, mükemmel bir oyuncu olduğunu da unutmamak gerekir.
(bkz: Gladiator)
(bkz: A beautiful mind)
(bkz: the next three days)
(bkz: 3 10 to Yuma)
(bkz: Body of Lies)
(bkz: Gladiator)
(bkz: A beautiful mind)
(bkz: the next three days)
(bkz: 3 10 to Yuma)
(bkz: Body of Lies)
--spoiler--
s4 e19 ile ana konuya dönüş yapmıştır. Artık sezonun bitmesine birkaç bölüm kaldığından laylaylom bölüm yapmak yerine volkoff meselelerini bitirecekler anlaşılan. Ayrıca ellie de intersectin sırlarını çözüceğe benziyor. Son scan'in ne olduğunu merakla bekliyorum ve woodcomb ailesi de yakın zamanda ajanlık işlerine girebilir diye düşünüyorum.
--spoiler--
s4 e19 ile ana konuya dönüş yapmıştır. Artık sezonun bitmesine birkaç bölüm kaldığından laylaylom bölüm yapmak yerine volkoff meselelerini bitirecekler anlaşılan. Ayrıca ellie de intersectin sırlarını çözüceğe benziyor. Son scan'in ne olduğunu merakla bekliyorum ve woodcomb ailesi de yakın zamanda ajanlık işlerine girebilir diye düşünüyorum.
--spoiler--
--spoiler--
6x16 ile ana konuya geri dönüş yapmış dizidir. Bölümü soluksuz izledim diyebilirim. Samuel ve rufus'un ölümlerine her ne kadar üzülsem de, güzel bir bölüm için bu feda gerekliydi diye düşünüyorum. Ha tabiki gwen de öldü onu unutmamak lazım. Kısacası bu mother of all olayları hoşuma gitti. insanları temizleyip yaratıkların egemen olduğu bir dünya kurmak falan güzel işler. 7. sezon olucak mı olmayacak mı bilmiyorum ama eğer olucaksa bu konunun diğer sezona sarkacağını düşünmüyorum. Lucifer bile tek sezonda harcandı, açıkçası eve'in de luciferdan daha güçlü olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak winchester kardeşler sezon sonunda bu ablamızı da indirir ve eğer dizi devam edicekse temiz bir sezonla başlarız.
--spoiler--
6x16 ile ana konuya geri dönüş yapmış dizidir. Bölümü soluksuz izledim diyebilirim. Samuel ve rufus'un ölümlerine her ne kadar üzülsem de, güzel bir bölüm için bu feda gerekliydi diye düşünüyorum. Ha tabiki gwen de öldü onu unutmamak lazım. Kısacası bu mother of all olayları hoşuma gitti. insanları temizleyip yaratıkların egemen olduğu bir dünya kurmak falan güzel işler. 7. sezon olucak mı olmayacak mı bilmiyorum ama eğer olucaksa bu konunun diğer sezona sarkacağını düşünmüyorum. Lucifer bile tek sezonda harcandı, açıkçası eve'in de luciferdan daha güçlü olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak winchester kardeşler sezon sonunda bu ablamızı da indirir ve eğer dizi devam edicekse temiz bir sezonla başlarız.
--spoiler--
+ Hocam metreyi milimetreye nasıl çeviriyorduk üç sıfır mı koyuyorduk?
- Oğlum salak mısınız bu sınıfa gelmişsiniz hala mı öğrenemediniz!?
+ ....
- 10 üzeri eksi bir ile çarp veya 1000'e böl.
- Oğlum salak mısınız bu sınıfa gelmişsiniz hala mı öğrenemediniz!?
+ ....
- 10 üzeri eksi bir ile çarp veya 1000'e böl.
biraz ondan, biraz bundan diyebileceğim bi kavramdır. insan yaşamda mutluluk arar fakat sap gibi yaşayıp gitmek de istemez. Bişeyler başarmanın, yararlı işler yapmanın hayalini kurar. Bunu başardığında ise mutluluğu yakalar. Kısacası her anlamlı bir hayatı olan insan mutlu olabilir fakat her mutlu insanın hayatı anlamlı değildir. *
o bebekten cacık olmaz.
odanı pcni, cipsini kolanı, biranı çerezini paylaşmadan yaşayabilmektir, ailenin seni karşılaştıracak bir şahıs bulamamasıdır.*
kemancılar yerine darbukacılar olurdu. Ve tabiki gemi batarken güvertede namaz kılanlar..
armutun sapını, üzümün çöpünü karıştırmayınız efenim.
Günün birinde, zirveye ulaşamadan nalları dikeceğini bilmektir.
Atatürk'ün diğer taraftan ciddi anlamda küfür etmesine sebep olacak olaydır.
39 ülkenin katılacağını düşünürsek, alabileceğimiz en yüksek puanın 39 olduğu yarışma.
Edit : 43 ülke katılacakmış lan hadi yine iyiyiz.
Edit : 43 ülke katılacakmış lan hadi yine iyiyiz.
--spoiler--
Süper bir komedinin ardından Castiel'ın son sahnedeki :
-I have the weapons now, their power is with me.If you dont want to die tonight,back off..
demesiyle beraber coştuğum dizidir.O nasıl bir karizmadır nasıl bir ayar vermedir öyle resmen boşaldım yani.
Bu arada biri şu raphael'e adam gibi vessel bulsun. Bu ne lan böyle ne kadar abuk subuk insan varsa içine giriveriyor. Zenci memur bi kadına çöreklenmiş yazık ki ne yazık.
--spoiler--
Süper bir komedinin ardından Castiel'ın son sahnedeki :
-I have the weapons now, their power is with me.If you dont want to die tonight,back off..
demesiyle beraber coştuğum dizidir.O nasıl bir karizmadır nasıl bir ayar vermedir öyle resmen boşaldım yani.
Bu arada biri şu raphael'e adam gibi vessel bulsun. Bu ne lan böyle ne kadar abuk subuk insan varsa içine giriveriyor. Zenci memur bi kadına çöreklenmiş yazık ki ne yazık.
--spoiler--
--spoiler--
Epic bir finalle bitirdiler. Her dakikayı ağzım açık izledim. Ashurun blood and sandde neden bu kadar itilip kakıldığını da güzel bir şekilde anlamış olduk. Crixus'ın şampiyonluğu da boşmuş. Undefeated gaul dedikleri adam gannicusın tırnağı bile olamazmış. Ayrıca gannicus'ın özgürlüğünü kazanması da çok iyi oldu. 2. sezonda nasıl karşılaşacaklarını merak ediyorum doğrusu.
--spoiler--
Epic bir finalle bitirdiler. Her dakikayı ağzım açık izledim. Ashurun blood and sandde neden bu kadar itilip kakıldığını da güzel bir şekilde anlamış olduk. Crixus'ın şampiyonluğu da boşmuş. Undefeated gaul dedikleri adam gannicusın tırnağı bile olamazmış. Ayrıca gannicus'ın özgürlüğünü kazanması da çok iyi oldu. 2. sezonda nasıl karşılaşacaklarını merak ediyorum doğrusu.
--spoiler--
arabalar tarafından hezimete uğratılmış, asfaltla birleştirilmiş farelerin ölüm şeklidir.