bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- manyak olmaya karar verdim9
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip2
- haber turk2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- hırt5
- velvet12
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- otomobile ek vergi5
- nervio11
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- kıbrıs barış harekatı3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- ispanya19
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- blok33
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- özgünlüğün faydasız olması5
- otel odasında ölmekten korkmak2
- vurgun yemek4
- pahalılığın çaresi3
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
Eskiden istek yollanması üzerine oynadığım oyundur. Şimdi telefona indirdim ama her bölüm için yirmi enerji çok fazla.
Hem mobil hem facebook ile oynanabilen bir tür bulmaca oyunu.Mobilde baya oynamıştım,galiba şu çarmığa gerilme davasında kaldım.Ilk başta gerçekten de sarıyor ama ikide bir enerji beklemek ve aynı bulmacaları yapmak insanı sıkıyor.
7 . vakadan uzak durulması gereken bir oyun.
top Eleven ile birlikte Facebook'ta oynadığım iki oyundan biridir. GrimsboroughDan sonra ikinci bölüm olan Pacific bayDeyim.
--spoiler--
Gerizekalı Ramirez burada da karşıma çıktı.
--spoiler--
Bir süre sonra artık sıkıcı oluyor. Nedeni ise sürekli yırtık kağıt, açılması gereken kilit, birleştirilen fotoğraflar vs. Olması. Daha orijinal şeyler konulması şart.
Edit: davetlerden sıkılanlar oyunu engellemek yerine niye veryansın ediyorlar, onu da anlamak zor. Uygulamayı engelle, ne istek gelir ne davet.
--spoiler--
Gerizekalı Ramirez burada da karşıma çıktı.
--spoiler--
Bir süre sonra artık sıkıcı oluyor. Nedeni ise sürekli yırtık kağıt, açılması gereken kilit, birleştirilen fotoğraflar vs. Olması. Daha orijinal şeyler konulması şart.
Edit: davetlerden sıkılanlar oyunu engellemek yerine niye veryansın ediyorlar, onu da anlamak zor. Uygulamayı engelle, ne istek gelir ne davet.
15. Vakadayim bayadir oynamiyodum enerji cok yavas doluyo hic yetmiyo.
Ingilizce oynamak daha zevkli.
Surukleyici oyun.
Edit: feysbuk oyunudur. Telefonada indiriliyor.
Ingilizce oynamak daha zevkli.
Surukleyici oyun.
Edit: feysbuk oyunudur. Telefonada indiriliyor.
küçük Sherlocklar yetiştiren oyun. Büyük resmi görenler hep bunu oynayan kişiler.
oyunun türevleri çıkmış şimdi de. 3 farklı ülkede 3 farklı cinayet çözüyorum. (evet oynuyorum hakim bey) sardı gidiyor.
3.serisi olan dünya turu serisi olay storeda olan uygulamadır.
3.serisi olan dünya turu serisi olay storeda olan uygulamadır.Bu seride bir önceki seri gibi en soruşturmayı yıldız
behzat ç.'ye bağladığım oyun. cinayetleri çözdükten sonra habire ek soruşturma açan emniyet müdürüne ''cinayet iyi ama ek soruşturmanın amına koyım ben'' deyip resti çekip rozetimi fırlattım.
oynadığım dönem Alex karakterine aşıktım. teknolojik aletlerle uğraşıyordu hep. sonra bunun pembe saçlı hacker sevgilisi çıktı ilk sezonun sonunda. daha sonra hayallerim başıma yıkıldı. ikinci sezon olan Pacific Bay'de oynamadım, ilgimi çekmedi.
edit: hala oynayan varsa tablet telefon üzerinden saatinizi ileriye alabilirsiniz. enerji de doluyor incelemeler de bitiyor.
edit: hala oynayan varsa tablet telefon üzerinden saatinizi ileriye alabilirsiniz. enerji de doluyor incelemeler de bitiyor.
Severek oynadığım oyundur. Ama enerji yüzünden fazla oynayamadığım oyundur. Oyunun serileri çıkmıştır.
Romantizmin kenti ile final yapmış oyundur...
Facebook kullanıcılarının yüzde 40ının bir şekilde temasta bulunduğu dedektiflik oyunu.
akla ilk olarak jones u getiren oyun.
görsel
görsel
babamın yıllardır facebookta oynadığı oyunlardan biri.
birkaç yıldır oynamıyor fakat oyun tecrübesi ile real cinayetleri çözebilecek seviyeye geldi
birkaç yıldır oynamıyor fakat oyun tecrübesi ile real cinayetleri çözebilecek seviyeye geldi
2012 de facebook'la başlayan yolculuğu app yaparak devam ettirmiştir. hala günümüzde oynanırlığı vardır. analitik düşündürür. şaka degil, harbi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar