bugün

sting ile rise and fall düeti her daim adamı gevşetip gırtlak yaptırır.
sesine taptığım zencidir. gençken pek bir mini mini olup büyüyünce normal bir zenci boyutuna erişmiştir. ailecek severiz.
fast cars şarkısı çok güzel olan şarkıcı.hele şu arabanın alarmını çalıştırdığı * yeri çok seviyorum şahsen.
seven days ile gönüllere taht kurmuş, sting düetiyle ortalığı kasıp kavurmuş, kadife sesli ingiliz şarkıcıdır. allah sesine zeval vermesin.nazar deymesin.

-hey craig kıçını kaşı la, to scratch ass ass ehihi köftehor seni.
gerçekten mükemmel parçalar yapan sanatçı. araba kullanırken dinlenesi şarkılar yapar. kaza yapma riskini arttırabilir. aniden gaza basabiliyor insan bazen.
Ntv spor da yanlıslık Fıgo nun 11 ınde kendıne yer bulmus sarkıcı.
cocuklugumda tanıstıgım mukemmel sesi bence en iyidir ama bu sesin hakettigi degeri gormedigini dusunuorm tanıyan kisi fazla degil.
born to do it ve slicker than your average albümlerindeki şarkılarını dinleye dinleye bir türlü eskitemediğim, mükemmel bir sese sahip ingiliz rnb sanatçısı.
walking away parçası, bir r&b şarkısından beklenmeyecek derecede duygusallık içerir. dünya çapında bir sesi vardır kendisinin. elton john kendisi için ; ''eğer ingiltere'de david'den daha iyi bir r&b şarkıcısı varsa ben de margaret thatcher'ım ” demiştir.
durduk yerde deli gibi özlediğim kadife sesli ingiliz şarkıcı. lisede amma dinlerdim.
hakan altuna çok benzeyen sanatçı.
evrim geçirmiş adamdır. sting'le düet yaparken 19, şimdi 29 yaşında ama bu kadar nasıl değişebilir?
seksi zenci şarkıcı. ağız yapısı biraz garip, yani kepçük gibi olsa da gideri var yani... kendisini ilk kez rise and fall adlı şarkıyla tanıdım. şarkıyı da severek dinliyorum hala....
seven days ve walking away hala dinleriz severiz kendisini.
walkman e kaseti takar craig david ile uyurduk bir zamanlar. hele walking away bir izdir.
sesi muazzam melez abimiz.
(bkz: 28 şubat 2014 craig david istanbul konseri)
walking away parcasiyla hayali klipler cektigim siyahi sarkici.
o ince sokakta beyaz kiyafetleriyle karsilastigi esmer 24 yasinda kizli klibiyle aklimda kalan iyi bir rnb sarkicisidir.
Afro bir arkadaşım sayesinde 3 yıl önce tanisma fırsati bulduğum sarkıcı. 32 yaşında konusurken sürekli gülen çenesi çıkık gibi bir hali vardi ama sempatik biri.
süper şarkı ya....

https://www.youtube.com/watch?v=VNSgKDRndpQ
walking away,seven days,rise and fall parçalarıyla ara ara gündeme damga vurmuştur.
stingle beraber söyledikleri rise and fall şarkısıyla tanıdığım r&b sanatçısı. güzel şarkıları vardır. insomnia da bunlardan en sevdiğim.
I'm walking away ve 7 days şarkılarını sıkça dinlediğim ingiliz şarkıcı.
sting ile yaptığı rise & fall şarkısını unutmamak lazım. her dinlediğimde mest olduğum sanatçıdır kendileri.
© copyright 2005 - 2026