bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- dinsize inanır mısın17
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- eski seni özlüyor musun6
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- bir gün öleceğini unutmak10
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- deri ceketli serseri4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- kültürün bireyi boğması4
- salak yazarlar7
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- gocu pandela barışı4
- nasuh mahruki2
- mauro icardi3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- ioçke'nin elleri4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- pandela6
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- gocu31
- gocu meme ucu5
sting ile rise and fall düeti her daim adamı gevşetip gırtlak yaptırır.
sesine taptığım zencidir. gençken pek bir mini mini olup büyüyünce normal bir zenci boyutuna erişmiştir. ailecek severiz.
fast cars şarkısı çok güzel olan şarkıcı.hele şu arabanın alarmını çalıştırdığı * yeri çok seviyorum şahsen.
seven days ile gönüllere taht kurmuş, sting düetiyle ortalığı kasıp kavurmuş, kadife sesli ingiliz şarkıcıdır. allah sesine zeval vermesin.nazar deymesin.
-hey craig kıçını kaşı la, to scratch ass ass ehihi köftehor seni.
-hey craig kıçını kaşı la, to scratch ass ass ehihi köftehor seni.
gerçekten mükemmel parçalar yapan sanatçı. araba kullanırken dinlenesi şarkılar yapar. kaza yapma riskini arttırabilir. aniden gaza basabiliyor insan bazen.
Ntv spor da yanlıslık Fıgo nun 11 ınde kendıne yer bulmus sarkıcı.
cocuklugumda tanıstıgım mukemmel sesi bence en iyidir ama bu sesin hakettigi degeri gormedigini dusunuorm tanıyan kisi fazla degil.
born to do it ve slicker than your average albümlerindeki şarkılarını dinleye dinleye bir türlü eskitemediğim, mükemmel bir sese sahip ingiliz rnb sanatçısı.
walking away parçası, bir r&b şarkısından beklenmeyecek derecede duygusallık içerir. dünya çapında bir sesi vardır kendisinin. elton john kendisi için ; ''eğer ingiltere'de david'den daha iyi bir r&b şarkıcısı varsa ben de margaret thatcher'ım demiştir.
durduk yerde deli gibi özlediğim kadife sesli ingiliz şarkıcı. lisede amma dinlerdim.
hakan altuna çok benzeyen sanatçı.
evrim geçirmiş adamdır. sting'le düet yaparken 19, şimdi 29 yaşında ama bu kadar nasıl değişebilir?
seksi zenci şarkıcı. ağız yapısı biraz garip, yani kepçük gibi olsa da gideri var yani... kendisini ilk kez rise and fall adlı şarkıyla tanıdım. şarkıyı da severek dinliyorum hala....
seven days ve walking away hala dinleriz severiz kendisini.
walkman e kaseti takar craig david ile uyurduk bir zamanlar. hele walking away bir izdir.
sesi muazzam melez abimiz.
walking away parcasiyla hayali klipler cektigim siyahi sarkici.
o ince sokakta beyaz kiyafetleriyle karsilastigi esmer 24 yasinda kizli klibiyle aklimda kalan iyi bir rnb sarkicisidir.
Afro bir arkadaşım sayesinde 3 yıl önce tanisma fırsati bulduğum sarkıcı. 32 yaşında konusurken sürekli gülen çenesi çıkık gibi bir hali vardi ama sempatik biri.
walking away,seven days,rise and fall parçalarıyla ara ara gündeme damga vurmuştur.
stingle beraber söyledikleri rise and fall şarkısıyla tanıdığım r&b sanatçısı. güzel şarkıları vardır. insomnia da bunlardan en sevdiğim.
I'm walking away ve 7 days şarkılarını sıkça dinlediğim ingiliz şarkıcı.
sting ile yaptığı rise & fall şarkısını unutmamak lazım. her dinlediğimde mest olduğum sanatçıdır kendileri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar