bugün
- bez bebek nana'ya sorular10
- okan buruk13
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- erkeğin çirkini makbuldür12
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi10
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- beni kıskanıyorsunuz14
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi21
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu20
- küresel ıkınma8
- ketçaplı pilav8
- kız olsam orospu olurdum10
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek11
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- oh shit here we go again27
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması23
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
yaptığı bir çok şarkı güzel olan ve severek dinlediğim 24 yaşındaki ingiliz şarkıcı.
(bkz: seven days)
(bkz: walking away) sözler açısından dinlenesi şarkılarıdır...
(bkz: seven days)
(bkz: walking away) sözler açısından dinlenesi şarkılarıdır...
çok başarılı bir melez zenci şarkıcı.walking away süperdir.
ad soyad: Craig David
doğum tarihi: 05 mayıs 1981
doğum yeri: hampshire, ingiltere
albümleri :
(bkz: born to do it)
(bkz: slicker than your average)
(bkz: all the way)
doğum tarihi: 05 mayıs 1981
doğum yeri: hampshire, ingiltere
albümleri :
(bkz: born to do it)
(bkz: all the way)
asıl adı Craig Ashley David olan r&b ve pop şarkıcısı. kendisi southampton fc taraftarıymış.
15 yaşında dj'lik yapmaya başlayan, 18 yaşında ilk albümünü (bkz: born to do it) çıkaran, ses tonunu çok beğendiğim fakat maalesef şu sıralar ortalarda pek görünmeyen ingiliz melez şarkıcı.
born to do it albümü takdire şayandır. bir de çok güzel klipler çekiyor. (bkz: rendezvous)
yeni şarkısı let's dance(hot stuff) dinlenilmeye değer gerçekten.
genelde seven days,walking away sarkılarıyla unludur fakat bizleri hayran eden diger sarkıları için;
(bkz: Hidden agenda)
(bkz: whats your flava)
(bkz: u dont miss your water)
(bkz: Hidden agenda)
(bkz: whats your flava)
(bkz: u dont miss your water)
asıl adı craig ashley david' tir. 05.05.1981, Hampshire, ingiltere doğumlu zenci bir r&b şarkıcısıdır. rise%fall şarkısında sting ile düet yapmaktadır ve çok güzel bir tat bırakmaktadırlar. kendisini ilk bu şarkıyla duymuştum. hatta işi arabeske döküp, benim gibi kendisine hayran olan arkadaşıma kafa tutmuşluğum var. * elinden albümünü bilem aldım. maksat çirkeflik olsun. ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım.
eşsiz bir sese sahip r&b şarkıcısı. kadife gibi (bu tabiri de anlamadım ama burda kullanmak nasip oldu işte) bir sesi var bu adamın.
seven days'le tanıdım bu adamı. o ne güzel bi melodiydi? abim hemen kasetini almıştı. deli gibi walking away dinliyordum platonik aşkımı düşünerek.. klibinde, her gördüğü hatuna randevu verdiği rendezvous geldi sonra. artful dodger'la yaptığı düet rewind da unutulmadı. born to do it albümünün en iyi şarkısı da -bence- albümün son şarkısı olma özelliğini de taşıyan you know what'tı.
1 yıl aradan sonra 2. albümü geldi. ilk albüm kadar iyiydi hemde. bu albümde öne çıkan şarkı, sting şarkısı olan ve leon filminin ünlü müziği rise and fall oldu. diğer şarkılar biraz güme gitti bu şarkının çok tutulmasından dolayı.. ama yine gözümden kaçmayan, albümün en iyi parçası olduğunu düşündüğüm what's changed'i deli gibi başa sarıp sarıp dinliyordum.
sonraki albümlerini açıkça söylemek gerekirse pek sıkı takip edemedim. bazı şarkılarını bulup dinleyebildim. kaldığım yerden devam etmem lazım, her ne kadar kendisi pek ortalarda gözükmese de gayet kaliteli bi müzisyendir. güzelim sesini dinlemeye doyamazsınız.
seven days'le tanıdım bu adamı. o ne güzel bi melodiydi? abim hemen kasetini almıştı. deli gibi walking away dinliyordum platonik aşkımı düşünerek.. klibinde, her gördüğü hatuna randevu verdiği rendezvous geldi sonra. artful dodger'la yaptığı düet rewind da unutulmadı. born to do it albümünün en iyi şarkısı da -bence- albümün son şarkısı olma özelliğini de taşıyan you know what'tı.
1 yıl aradan sonra 2. albümü geldi. ilk albüm kadar iyiydi hemde. bu albümde öne çıkan şarkı, sting şarkısı olan ve leon filminin ünlü müziği rise and fall oldu. diğer şarkılar biraz güme gitti bu şarkının çok tutulmasından dolayı.. ama yine gözümden kaçmayan, albümün en iyi parçası olduğunu düşündüğüm what's changed'i deli gibi başa sarıp sarıp dinliyordum.
sonraki albümlerini açıkça söylemek gerekirse pek sıkı takip edemedim. bazı şarkılarını bulup dinleyebildim. kaldığım yerden devam etmem lazım, her ne kadar kendisi pek ortalarda gözükmese de gayet kaliteli bi müzisyendir. güzelim sesini dinlemeye doyamazsınız.
walking away isimli zamaninda listelerin ust siralarini cok mesgul etmis sarkisini (bkz: Lynnsha), (bkz: alex ubago), (bkz: nek) isimli sanatcilar ile yeniden yorumlamis, hepsine birer birer klip cekmis kisilik. bir tek alex ubago ile olan duetinin elle tutulur yani vardir
''Fill me in'' adlı şarkısıyla listeleri kasıp kavurmuştur zamanında.
seven days akustik versiyonunda bu sesle sabaha kadar telefonla konuşulur be diye iç geçirilen kız zihniyetidir hayran olduğu insan.
Babası Afro-Amerikan, annesi Yahudi bir ingilizdir.
(bkz: en iyi erkek vokaller)
insomnia ile ortalığı kasıp kavurmuştur.
falsetto' ları, vibrato' ları ders olarak okutulması gereken bir ses. en iyi ingiliz müzisyen. bir nesil onla büyümüştür. walking away, seven days' i herkezin zaten dinlediğini düsünerek dinlenmesi gereken bir başka şarkı ;
[http://www.youtube.com/watch?v=jGCrtmiIg0o&feature=related ]
[http://www.youtube.com/watch?v=jGCrtmiIg0o&feature=related ]
sadece sesi güzel bir "şarkıcı". sıradan, sıkıcı ve bayık şarkıları var. iyi bir bar şarkıcısı olur ancak.
7 Days ve Walking Away şarkıları ile hayatıma giren sanatçı. Şarkılarının hoş, yumuşak, dinlendirici bir tadı vardır.
(bkz: rise and fall)
insomnia ve unbelievable isimli muhteşem şarkıları olan şarkıcı.
Ajda Pekkan'ın Katıldığı bir tv programında Çocuk diye hitap ettiği şarkıcıdır.Çok Güzel şarkıları olan şarkıcıdır...
born to do it albümündeki o bereli, kulaklıklı halini özlemişizdir. iri yarılık onu itici yapmıştır.
seven days, walking away falan bir zamanlar gencüken çok dinlerdik şimdi de dinliyoruk.
seven days, walking away falan bir zamanlar gencüken çok dinlerdik şimdi de dinliyoruk.
güncel Önemli Başlıklar