bugün
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor12
- sözlükte kavga etmek4
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- cilgincapkin219
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- mermi abla4
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- buddy dude21
- memeleri füze gibi kadın13
- kızıl cin4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum3
- mor semsiyeli yabanci6
- sözlüğün kırbacı10
- bisiklet marka tavsiyesi9
- dünyanın en güçlü nükleer olmayan bombası3
- kabuksuz kaplumbaga6
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- gecenin şiiri3
- ilk buluşmaya medusa yüz ifadesi ile gelen kezo2
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek8
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- ilk buluşmada aristodan bir pasaj çeviren kezo2
- zaman baba11
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- cevdet arıkan2
- ali şen2
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- gocu25
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- özet geç3
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- karton toplayan abi4
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri3
- enayimiknatisii12
- adalet diye bir şey yoktur2
- başlığa görsel eklemek3
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- uysaljakoben17
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- onlyfans7
- aylık 275 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- chp'nin hali ne olacak46
- yorgun mermi23
- chp bölünürse olacaklar6
10 yıldan fazladır online olarak oynadığım efsane birgisayar oyunu (v 1.5).
yeni oyun motoruyla, birkaç yeni silahla, çevresel olarak geliştirilmiş maplerle 2012 yılında yeniden karşımıza çıkması planlanan oyundur.
(bkz: counter strike global offensive)
(bkz: counter strike global offensive)
(bkz: kantır).
mario dan sonra ilk öğrendiğim oyun , bıçakla sessizce arkadan üstüne gidilen düşmanın bir anda dönmesiyle olusan tramva sonucu çok arkadaşımızı kaybetmekteydik ve buna bir cozum bulduk ;
- git babanı cız amın cocuqu
- cızık yasak
- gelırsem ağzına sıçarım sıpa (elbet abilerimiz).
- git babanı cız amın cocuqu
- cızık yasak
- gelırsem ağzına sıçarım sıpa (elbet abilerimiz).
yılların eskitemediği fps oyunu. yediden yetmişe oyuncu kitlesine sahip muhteşem oyundur.
csci tayfa gelin bir kaç el d2 atalım sıkıldım.
csci tayfa gelin bir kaç el d2 atalım sıkıldım.
7 senedir oynadığım ve halen daha oynadığım sanırım hayatım boyunca oynayacağım fps oyunudur.
12 senedir oynadığım ve halen daha oynamakta olduğum sanırım hayatım boyunca oynayacağım oyundur.
bir dönem çocuklarının kafasını yedirten oyun. hala oynanmasına rağmen zevki yok.
Aslında pfs(first person shooter) oyunlarının babasıdır. Bilgisayarla tanışan çocuğun öğrenmeye çalıştığı ilk oyundur diyebiliriz.
1.6 non-steam server'ı bulmak için aşağıdaki linkten yararlanılabilecek oyundur;
http://www.gametracker.co...der=DESC&searchipp=50
istediğiniz server'ın ip adresini kopyaladıktan sonra oyunun konsolunu açıp connect yazıp kopyaladığınız ip adresini ctrl-v ile yapıştırınız.
http://www.gametracker.co...der=DESC&searchipp=50
istediğiniz server'ın ip adresini kopyaladıktan sonra oyunun konsolunu açıp connect yazıp kopyaladığınız ip adresini ctrl-v ile yapıştırınız.
internet kafelerde en çok oynanan fps türünde oyun.
steam piyasası çoğaldıkça player kaybedecek naçizane oyun.
hala popülerliğini kaybetmeyen harika oyundur. kah internet kafelerde, kah online sitelerde internet üzerinden oynanabilir. lakin son zamanlarda hileler artmış ve online oyunlar sadece hileden ibaret olmuştur. yine de candır counter strike.
düşük görüntü kalitesi, senaryo yoksunluğu ile belkide en rezil oyun olmasına rağmen her kesim tarafından oynanan klasik savaş oyunu.
cod olsun bf olsun grafikleri aşmış herhangi bir oyuna girip oynadıktan sonra bu oyuna giriyorum nedense cs'nin grafiklerini 1 an bile yadsımadım.
bomba atarak rakibi öldürmenin inanılmaz zevkli olduğu; 10 tane bota bıçak verip silahla aralarına dalınca kendinizi battal gazi sanmanıza neden olan oyun.
özlediğim, zamanında kankalarımla saatlerce oynadığım oyundur. *
tadı tuzu:
http://youtu.be/VqB1uoDTdKM
tadı tuzu:
http://youtu.be/VqB1uoDTdKM
eskimeyen oyun ama internette zevkli olmuyor, internet cafede zevkli oluyor. eh yaş da ilerledi internet cafeye de gidilmiyor.
old boy'da elemanın arkadaşına gittiği sahnede internet cafe'de 4'ün 6'sının sesi geliyordu. çocukluğum geldi aklıma.
old boy'da elemanın arkadaşına gittiği sahnede internet cafe'de 4'ün 6'sının sesi geliyordu. çocukluğum geldi aklıma.
evlere bilgisayar gelmeden önce; internet kafelerde ölümüne kese attığımız oyundur.
özellikle kese map'i diye adlandıracağımız bir iceworld vardı ki.. ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.
özellikle kese map'i diye adlandıracağımız bir iceworld vardı ki.. ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.
okuldan kaçarken (lisede veya ortaokulda) internet cafede hep oynadığımız oyundu.
hiç sevemediğim oyundur.
güncel Önemli Başlıklar