bugün

/37
amk oyunu ben bu oyuna o kadar para saydım arkadaşım bedava almış ha eğer suçlu steam ise sorry.
Almanların Rusça küfür ettiği bir oyundur.
2000 saat gömdüm sor bana pişman mıyım?
eski ihtişamlı günlerine dönemeyecek oyundur 3 4 sene önce millet bunun delisiydi.
mükemmel bir oyun. kült.
bir atarideki (bkz: contra) degildir.
kulaklıkla kesinlikle oynanmaması gereken oyun. yoksa mikrofonlarıyla sikmesini bilirler.
Kardeşim CS'de yargı dağıtırım oyun başına 30 kilim var oynamak isteyen buyursun.
atarideki (bkz: contra) nin yanindan geçemeyecek olan oyun.
an itibari ile indirdiğim. 10 yıla yakın 1,5 - 1,6 maceram oldu. cs go yu da birkaç kez denedim fakat ısınamayıp silmiştim ama yine denemek istedim. bakalım.
Gelsin oynucak varsa.
0:00 0:07
silahları ücretsiz vererek sonunda bonkörlük yapmıştır.
eşitlik ve iyi grafikler aynı anda isteniyorsa, bence en iyi online silah oyunudur.
Oyun içerisinde tanıştığım bir arkadaşım ile saatlerce oynamış bulunduğum lanet oyun. Neden lanet?

Çünkü amk bilgisayarını servise yolladım ve 4 ay boyunca geri göndermediler. Bu süre zarfında rank düşmemek için arkadaşım hesabımdan oynamaya başladı.

Ve ne oldu sizce? Her gün hırsla spray çalışıp çılgın gibi cs oynayan adama silver hesap verirsen o oluyor. Overwatch dan vac ban yedim.

En kötüsü aldığım silah skinlerini felan satamıyorum amına koyayım. Onları satsam elimi sürmeyecem şu lanete.
bir Cs 1.6 değildir.
Aug la hepinizi parçalarım...
78 saat oynamışlığım var. 5.1 ile delik deşik ederim alayınızı.
Master Guardian Elite rekabetçi rütbesinde bulunduğum oyundur.
kafamı bir tır dolusu gürültüyle doldurup oyuna girip oynadığım oyun.

tüm hırsımı sinirimi çıkarıyorum.
ilk kez bi maç seyrettim çok zevkliymiş tavsiye ederim. onun bunun çocukları, bizim yıllarca internet cafelerde oynadığımıza kıyas yapsak bize kurşun göstermezlermiş 20 yaşındaki piçler *
cs'nin her serisi can olduğu gibi cs 1.5'ten itibaren, 29 yaşımın 20'yılının cs ailesiyle geçmesine pişmanlık duymayarak csgo'da da yer almaktayım. valve candır.
kartalım gel boostliyim.

nova ne amk.
gerçekten zevkli oyun... girin 1 saat oynayın kafayı dağıtın çıkın.
profesyonel olmak isteyenlere burada şöyle güzel bir rehber bulunmaktadır,
https://www.oyundayim.com...oyuncu-nasil-olunur-2020/
© copyright 2005 - 2026