bugün
- erectoton5
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- iremga9
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması4
- motor inecek abi4
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- diamond bosphorus12
- diamond bohsporus gayi3
- düğmeye basıldı yakında çaylak olacakmışım3
- metro 20333
- sözlüğün mal dolması5
- çok yorgun olmak2
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması6
- durduk yere size kafayı takan yazarlar5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi2
- gocu8
- bütün biraderlere hükmeden birader3
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı5
- gizli artı vermek5
- bu sözlüğe son ihtarımdır2
- deniz göktaş31
- tai lung30
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği27
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- bir demlik kahve içmek3
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
- kadın siniri5
- bik bik abla vs vurduranlar5
- vajinayla ilgili 4 sayfa yazı yazan erkek3
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı8
- araya adam sokup yazar banlatmak4
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- yargıtay'ın pislik sözcüğünü hakaret saymaması3
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı3
- lionel messi2
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu14
- haklı çıkmak3
- kirazlı hiçbir şeyin olmaması2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- aç yatıyorum8
- penisden kot pantolunun belli olması5
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı12
- ioçk geldi buranın tadı kaçtı2
- radamel falcao garcia2
- lana lang vs mary jane watson2
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet4
Babamın bi 10 küsür yıldır ısrarla kullandığıdır. işe yarıyor mu derseniz deliyi az deli yapıyor diyebilirim.
Kafanız düşüşe geçmiyordur.
citol diye morfinmi yazıyorlar burdakılere anlamadımkı
bırı dıyor ucuyorum bırı dıyor cennetteyım cop lan bu ılac hıc bı halta yaramıyor tıpkı dıger antıdepresanlar gıbı 2 bıranın kafasını vercek ılac yokmu tıpta be yaaa.
bırı dıyor ucuyorum bırı dıyor cennetteyım cop lan bu ılac hıc bı halta yaramıyor tıpkı dıger antıdepresanlar gıbı 2 bıranın kafasını vercek ılac yokmu tıpta be yaaa.
Bebe depresanı.
2 yıl önce doktor reçetesi ile 10 mg ile başlayıp 20 mg dan devam ettirmiştik. sonra kademeli bıraktım ama 1 ay önce yine anksiyetem stres kaygı üst üste binince 20 gün önce 5 mg dan başladım. işimi gördü şimdilik. 5 mg bile cinsel hayatın içine ediyor. sperm sayısını baya baya düşürüyor.
Geriye dönüp baktıgımda benı ilginç duygulara sevk eden ilaç. 6 gün süren bir "beynimin susması" veya kafamın beni hiç rahat bırakmaması sonucu, bir gece acil ertesi gün kalp doktoruna gittim. Onlara bendeki sorunu bulamadıkları için içten içe kızdım. illa bir sebep bulmak istiyorsam (çünkü fiziksel olarak turp gibiydim; ki bir de bana sorun) psikiyatra gitmem yönünde tavsiyede bulundular. Gittim ve bu ilacı verdi, sorgulamadım. E tabi ilaç kullanmamış olan ben, bir süre kullanmadım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Yan etkisi yok (malum konu içinse bana bir dezavantajı olmadı). Onun dısında 6 ay ile 1 yıl arası kullanılması gerekiyormuş Sanırım 1 yılı tamamlayacağım. işe yaradı ancak tedavimi psikonet yayının kitaplarında buldum. Pandemi bitmeden, sosyal hayatıma kavuşmadan kalıcı bir çözüm yaratmak istiyorum. Doktor tavsiyelerinden çıkmayınız ve bol bol (bilimsel yayınları) okuyunuz. Yeni koşullara adapte olmaya çalıştığım için, kendimle yeniden müzakereler yaparak neleri istediğimi bulmaya çalışıyorum.
Bir çok yan etkisi var ama sevdim bu ilacı. En çok hissettiğim yan etkisi dişleri sıkma oldu. Engelleyemiyorum. Kaygılarım azaldı. Yine kötü senaryolar kuruyorum tabi de biraz daha sakinim. Sürekli diken üzerinde değilim eskisi gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar