bugün
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- taliban7
- tavuğun neden kanatları var11
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- manifestten hangi kızla sevişirdin15
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- queen ravenna ve cinleri10
- kulaklık6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- erkeklere doğum izninin 3 gün olması5
- birinin ölümünü dilemek4
- 100 bin lira2
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- şeffaf kulaklık4
- karaktersiz insanların genel özellikleri3
- garanti bankası'nın iphone kiralama hizmeti2
- israil üçüncü tapınak'ın inşasına hazırlanıyor5
- kadınların araba park edememesi4
- kafa iznine çıkmak2
- kaşarlı sucuklu menemen8
- gülmek neden bulaşıcıdır2
- gecenin şiiri5
- altın renkli kulaklık3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri5
- afganistan2
- çarpan şeyler3
- saçını danaya yalatmak5
- bana onu sormayin7
- yeralti edebiyatcisi8
- katatespizartmasi11
- queen ravennadan mesaj var11
- s'i l v'e r m'i s t35
- şeffaf ayakkabı2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- gocu35
- sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor2
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- fotoğraflarda çirkin çıkmak3
- seksenler3
- kız düşürmenin kısa yolu19
- uludağ sözlük size ne kattı27
- zorunlu eğitim11
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- david rockefeller4
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
- izmir yanıyor2
- insanın evi gibisi yok2
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
arkadaşımın ısrarı üzerine içtiğim, gerçekten güzel sohbet ile güzel gidiyor. sıcak ve soğuk olarak sunumları var.
eğer starbucks'ta içecekseniz venti'ye 2 shot attırın ve laktozsuz sütle yaptırın.
daha güzel oluyor. diğer türlü 2 yudum sonra bayıyor.
daha güzel oluyor. diğer türlü 2 yudum sonra bayıyor.
Daha önce cok duymustum ama geçen sene Prag'da Starbuckstayken içmiştim, hoşuma gitmişti. Yine de herkesin damak tadına uyacağını düşünmüyorum.
Nanesiz bir şeye benzemeyen içecek. Grande'ye 4 pump chai, 2 pump da nane attırıp deneyin. Enfes oluyor.
grande boyutunun 270 kalori içerdiği abartı şekerli içecek. Aroması harikadır ama aynı içeceği evde daha lezzetli ve az kalorili yapabilirsiniz. 1,5 bardak su, 2 adet demlik çay poşeti, 3/4 adet top karabiber , 3/4 adet karanfil, 1 adet çubuk tarçın, bir parça taze zencefil koyup kaynatırsınız. isteyen birazcık yenibahar ve kakule de koyabilir. Su kaynayıp baharatların kokusu iyice çıktığında 3/4 bardak süt ekleyip kaynatmaya devam edersiniz en son içerisine tatlandırıcı, bal, şeker ne isterseniz ilave eder, süzüp içersiniz. Sonra da bir daha starbucks chai tea latte demezsiniz.
Doğadan büyülü bahçe serisinden chai tea sallama çaya biraz süt ve şeker katınca ev yapımı chai tea lattenizi yapabilirsiniz.
En sevdiğim içecekler kategorisinde. Kakule baklasi olmasa nasıl yaşardım bilmiyorum.
Moda da Kev cafe'de gayet başarılı yapılan baharatlı çay.starbucks gibi zincir kahvecilerde ise Soğuk tüketilmesi daha lezzetli.
buzlusunun orta boyu kesmemeye başlayan içecek. artık venti'ye geçiyorum. o da yetmezse edit gelecektir.
ingiliz çayı. Gribe iyi gelir.
Adamın dibidir. Efsanedir. Soğuk olması gerekir.
Starbucksta içebildiğim Tek Şey. arkadaş zorla götürmüştü. kahve sevmediğim için çay Geçen bir bunu aldım. çok hoşuma gitti. Tabii ki kaynak halde tuketilmelidir.
Aldıkları paranın hakkını verdikleri tek ürün sanırım. Severiz.
Onceden nefret ettigim su siralar cok sevdigim starbucks icecegi. Salep gibi ama degil. Bazen aci geliyor baharati ama yine de guzel.
plaza çayı. bunu içmeden çalışamıyorlar.
Zencefilli tarçınlı sahlep. Tadını merak edenler evde sahlepin içine bunları karıştırsın hemen hemen aynısı olacaktır.
Starbucksta sahlep niyetine içeyim dedim böyle şeker böyle keskin zencefil tadı olmaz olsun aq. Bayılanlar da varmış demek ki.
Dün ilk defa denemiştim. Salebin yandan çarklısı gibi.
havalı isme sahip olduğu için burada gırgırı geçer, ama aşağı yukarı salep ayarında olan, lezzetli bir içecektir.
bu kadar abartmaya gerenk yok. *
bu kadar abartmaya gerenk yok. *
Frenk salebi. Salep in salepsiz olanı.
Birbirinize tahammülünüz o kadar çok azalmış ki insanları yedikleri, içtiklerine göre bile yerme peşindesiniz.
Bunu yapanlar, cidden acınacak haldesiniz. Ne yapıyor bu millet size ?
Normali devamlı çay, ayran, tarhana çorbası mı ? Yeniliğe ve saygıya bu kadar ters bir millet daha var mı acaba.
Bir içecek. Severim.
Bunu yapanlar, cidden acınacak haldesiniz. Ne yapıyor bu millet size ?
Normali devamlı çay, ayran, tarhana çorbası mı ? Yeniliğe ve saygıya bu kadar ters bir millet daha var mı acaba.
Bir içecek. Severim.
sahlep gibi tadı olan, üzerine tarçın dökülünce tam sahlep olan sıcak içecek. koşuyolu daniel's bu mereti harika yapar.
güzeldir, deneyiniz.
Espresso Lab’lerde buzlu olarak söylenildiğinde tadı efsane gelen ama diğer türlü pek içimi açmayan bir lezzettir.
ba-yı-lı-yo-rum!
yok böyle güzel biş’iiii!!
yok böyle güzel biş’iiii!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar