bugün
- ben tevratı da okudum incili de10
- cadılar bayramı kutlamayan geri zekalılar8
- çaykur'un türk çayı ibaresini kaldırması8
- kemal sunal'ın en kötü filmi8
- abdullah öcalana'ın yeni konutuna taşınması13
- beşiktaşlı erkeklerin çok iyi sevişmesi4
- sözlük kürdü54
- ananı mı dinlersin karıyı mı7
- millette manyak para var13
- volkswagen passat7
- türkiyeli kahvesi6
- traş olmaya üşenmek3
- cadılar bayramı kutlayan gerizekalı türkler31
- fon krizi kimin üstüne yıkılacak16
- adalet ve kalkınma partisi3
- kezoların boş lafları3
- esra'yı aç esra'yı8
- türklerin abartılmış bir ırk olması4
- devlet bahçeli'nin il olmasını önerdiği 19 ilçe10
- ilkokulda dayak yemiş efsanevi nesil10
- sözlük sosyal medya mı4
- köy göçüren mantarı3
- tuğla kitap okumak3
- baban ne iş yapıyordu2
- klozette borudan fare gelecek korkusu2
- yaşıyor musunuz uludağ sözlük2
- karton toplayan cocuk 15 temmuzda ne yapıyordu10
- cam açık uyumak7
- cadılar bayramı kutlayan kız9
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti7
- terkedilen kiklop kezo2
- didem soydan8
- incil karakterlerinden hangisi size yakışır3
- 30 liraya satılan tavuk döner9
- sözlükteki halloween kavgası5
- asgari ücret8
- kitap okuyamamak4
- dünya sefalet endeksi nde türkiye'nin yeri5
- istanbul14
- osman pamukoğlu14
- boş yolda kırmızı ışıkta beklemek11
- cansu taşkın2
- pipisiyle düşünenler buraya3
- türklerin ırkçı olması8
- ismail kartal25
- yogartiksen4
- enses ilişkiyi savunan tc erkeği11
- en gereksiz kurum2
- sözlükteki kızların bilgisiz olması23
- ibb davasında üçüncü celse2
entry'ler (370)
kanka nasıl oluyor da baş tırnak o kadar büyük olup diğerleri daha kısa ve küçük oluyor. rızkını mı yemiş diğerlerinin naapmış?
puantiye anladık amk kaç kez paylaşacaksın daha?
görsel
görsel
esmer anca varoşun aklını alır. çoğunluk neyse onu övüyorsunuz amk, ne koparsak kardır kafası. orijinal sarı seri tokatlar.
net abartılıyor. tipi de güzel değil fiziği de. hem çok uzun hem dümdüz hiç zarif değil amk. çok daha güzel milyonlarcası var bu ermeni ve ailesi yiyor maalesef dolarları.
arkadaşlar 1 metre hiç santim boyu, bana söylemişti. 35 no taraklı da ayağı. ilgilenen 160-170 beyler dm’ine çöksün.
genelde buraya bir yerlerini atanlar ilgi açı çirkin tipler oluyor. bir başlığın altına bunu yazdığımda özelden “birinin dikkatini çekmeye çalışıyorum” diye bir cevap almıştım. senin emoji koyduğun suratına, kezo saçına kim düşsün amk. düşen varsa da çükünü kesip utançla yaşayabilir. evet.
bunu yapanların %98’i falan hemşire oluyor. sırf bunun için hemşirelik okuduklarını düşündüklerim var aq.
tipe bak amk. bu kadar mı yokluk çekiyorsunuz? diziden etkilenildi herhalde, fahişesine aşık olan müşteri sendromu gibi ahahaha.
güzel olmayan kızlardır.
güzel olmayan kızlardır.
hamide fetişi olan bir yufkacı. yeni çağdaş ve marjinal türkiye.
orta boylu değil kısa boyludur. gerçekler acıtır ve de acıdır.
o kadar haklı liste ki, ancak bu kadar haklı olunabilirdi aq.
emine abla: ben ne alaka amk.
şu pandemiye inanmayan götleri tek tek tespit edeceksin, olur da covide yakalanırlar ve entübe falan olmaları gerekirse nah sana diyeceksin. yağmurlu günde su yok bunlara siktiniz attınız ortalığı bir cumarteside.
ben. 40 yılda bir giriyorum sözlüğe, onda da kimsenin gönlünü hoş etmek için bir şeyler yazamayacağım.
milletin fotoğrafını kullanan sözlük şizolarından sonra milletin instagram hesabını kullanan sözlük pro şizoları da türedi. instagram linki atmış ses diye bir de, çok dikkat çekiyorsun yapma amk.
her zaman söyledim yine söyleyeceğim, güzel bir kızın bu başlıkta işi olamaz. burdaki tipler ilgiye aç, ekseriyetle sıradan veya güzel olmayan dış görünüşte; sözlüğe fotoğraf atabilecek şuursuzluk ve çaresizlikte olan tipler. üzgünüm, gerçekler acıdır.
Durup dururken hüzünlendi, ben gözlerimi sevmiyorum, dedi.
Neden?
Çünkü susmuyorlar."
Neden?
Çünkü susmuyorlar."
bunu inanışı gereği ibadetini yapan insanlara sırf eziyet olsun diye yapan hastadır. ama su içti diye saldıran da çomarın tekidir. oruç/ibadet böyle şeyler değil aq.
zerre s.kimde olmayan isimlerdir.