bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi8
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi11
- mantra grubu6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle18
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- 10 temmuz 20264
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- kiraz cicegi kolonyasi34
- midye8
- corona sonrası dünya düzeni4
- kürdistan5
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı17
- gram altın3
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- erkekte ideal omuz ölçüsü3
- 1000 liralık boxer giymek4
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- ayakseverlik5
- uzun ilişki sürdürmenin sırları3
- yazarların en sevdiği sözler3
- menemen4
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak2
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- söylemek istenilenler3
- futbol21
- oğlum donat şu masayı4
- yazarların en sevdiği meyve3
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- tabağında yemek bırakan erkek5
- johnny sinsin araba vurdurması3
- karıştığı her yiyeceğe lezzet katan gıdalar2
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- fiat 131 vs peugeot 5042
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- velvet38
- 2026 dünya kupası23
- düşün ki o bunu okuyor6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- kadın yazarların kavga etmesi11
- fetöhan pamukçuk2
- corona3
- fas9
- fransa6
- kokoreç3
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
call of duty modern warfare serisindeki, tim komutanıdır... sakalları ile tüm kızları kendine aşık etmektedir. oyunda dikkatimi çeken birşey oldu bu adam et ete teması çok seviyor yakın dövüşte düşmanı çok çabuk alt ediyor.
gerçek resmi için.
görsel
görsel
2. dünya savaşından sonra jacop un omzuna dokunması akabinde ricard alpert gibi sonsuza dek yaşama gücü bulmuştur. Savaşmadığı sıralarda adada bekçilik yapmaktadır.*
Call of Duty serisinin tartışmasız bir numaralı adamı.Modern warfare de bize hem komutanlık hem babalık yapmıştır.Call of Duty 1 ve 2 deki Price MW'dekinin dedesidir hikayeye göre.
Modern warfare 2 deki sürpriz dönüşü herkesi sevindirmiştir.Dünya üstündeki mevcut savaşları bir an önce bitirme yanlısıdır."Düşmanımın düşmanı dostumdur" ilkesini benimseyip Makarov ile geçici bir işbirliği yapmıştır.
Makarov: See you in the hell
Price: Say my greetings to Zakhaev if you go first
Modern warfare 2 deki sürpriz dönüşü herkesi sevindirmiştir.Dünya üstündeki mevcut savaşları bir an önce bitirme yanlısıdır."Düşmanımın düşmanı dostumdur" ilkesini benimseyip Makarov ile geçici bir işbirliği yapmıştır.
Makarov: See you in the hell
Price: Say my greetings to Zakhaev if you go first
call of un kasimda cikacak yeni serisindeki seyri ne olacak simdiden merak ediyorum.
ayrica bu adam dunya ordusunun basina gecsin, en istekli neferi olmazsam kafama sikar giderim bu diyardan.
ayrica bu adam dunya ordusunun basina gecsin, en istekli neferi olmazsam kafama sikar giderim bu diyardan.
bu adam benim komutanım olsun yemin ederim vatan millet sakarya deyip abd'ye tek başıma giderim.öyle bir gaz verir bu babacan insan.
16. entry e dipnot:
bu benim haddim değil biliyorum ve özür diliyorum ancak bende bildiğim birşeyi paylaşmak istedim...
cpt.price oyun yapımcılarından biri olan model tasarımı ile ilgilenen sean price tarafından amcası ( yanılmıyorsam john price ) na hediye edilmiştir....
bu benim haddim değil biliyorum ve özür diliyorum ancak bende bildiğim birşeyi paylaşmak istedim...
cpt.price oyun yapımcılarından biri olan model tasarımı ile ilgilenen sean price tarafından amcası ( yanılmıyorsam john price ) na hediye edilmiştir....
malesef bu adamla ilgili çok yanlış bilgiler edinen insanlar var... call of duty 2 de adam bizim cod4 te omuz omuza çarpıştığımız cpt. price'ın dedesidir.
çoğu zaman yanlışıkla öldürdüğüm adam gibi adam * c.o.d oyun karakteri.
Cod da 10 defa hayatimi kurtaran babacan kapatInımız.
ingiliz sas komandosu. nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz. dedesi 2.Genel Savaş'ta Almanlara karşı savaşmıştır. Bravo Six ekibinin de başıdır günümüzde. o burma bıyıkları, kovboy şapkası ve ses tonu havasına hava katar. 1986 yılında pripyatta ultranatianalist imran Zakhaev başarısız suikastını gerçekleştiren iki kişilik ekipte teğmendir.
(bkz: bozo)
(bkz: aslan bey)
(bkz: oğuz bey)
(bkz: bozo)
(bkz: aslan bey)
(bkz: oğuz bey)
moder warfare 3'te muhtemelen olecek karakterdir. Sonraki oyunda tekrar canlanir rahat olun.
karizmatik abimiz, lakin kavga ederken çok komik oluyor tipi. al-asad'ı döverken insan gülüyor.
bugün tekrardan başladığım cod 4de karşıma çıkan babacan adam.
Hulusi kentmen 1 aha bu 2.
Hele o cod 4 te son anda "ben ölücem amk, al da vur ibneyi" demesi gerçekten gözlerimizi yaşartan hadise.
mw2 de kahraman edasıyla "ben geldim la godoşlar" tarzıyla gelmesiyle yüzümüzü güldürmedi değil.
Hulusi kentmen 1 aha bu 2.
Hele o cod 4 te son anda "ben ölücem amk, al da vur ibneyi" demesi gerçekten gözlerimizi yaşartan hadise.
mw2 de kahraman edasıyla "ben geldim la godoşlar" tarzıyla gelmesiyle yüzümüzü güldürmedi değil.
ne zaman "now check the barn" dediğinde uşağın var demek istediğim, el bombasının üstüne yatıp kayıpları engelleyen ölümsüz, sevimli ihtiyar.
(bkz: call of duty 2)
(bkz: call of duty 2)
modern warfare 3 le gümbür gümbür dönecek, aksanına kurban call of duty karakteri.
http://www.youtube.com/watch?v=AdKgDVruHfo
http://www.youtube.com/watch?v=AdKgDVruHfo
babacan adamdır. ayrıca bıyıklarının hastasıyım
http://media.photobucket....rice/martingila/price.jpg
http://media.photobucket....rice/martingila/price.jpg
güvertede yürürken kıvırtan call of duty nin en taşaklı adamı. o seksi omuzlarım aşağısında jennifer lopez kalçası görmek denge bozucu.
jason voorhees'in oyun dünyası şubesi. ölmek nasip olmadı kendisine.
savaş sonrası bir resmi için: http://i54.tinypic.com/bjbsyu.jpg[/img]
Task force tim amiri yuz basi ingiliz sas komandosu. Kendisini modern warfare 1-2-3 ten bilmekteyiz. Karizmatik bir kisiliktir. Kapilari sert bir hamle ile kirmasi, sr 25 durbunlu silahi, move up! Move up diye bagirmasi meshurdur. Ayrica captain mektavis e do you copy (duyuyor musun) diye telsizden bagirmasina da hastayiz.
Gündemdeki Haberler