bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- org vs synthesizer4
- koyun yoğurdu3
- izinli yazarın entry girebilmesi5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- ortalama bir insan olmak2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- çekya2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- tripofobisi olanlar revani yemezler2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kademeli emeklilik sistemi2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal derviş5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- bir daha doğmayacak olmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- en iyi yanık kremi5
- sokaktaki çocuk sesleri4
- linkedin2
- bir gün ölecek olmak6
- bugün ne yedin10
- ismail kartal9
- gecenin şarkısı4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- kapitalizmin gerekliliği3
- en iyi terapi6
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- şu anda ne yapıyorsun19
- alternatif sözlük arayışı4
- 2026 dünya kupası12
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- asuncion3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- güne bir şarkı bırak14
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- leblebi şekeri3
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- 30 lu yaşlar14
bir zamanlar kaynak gözlüğü ile ortalıkta dolaşan grup.
Yiağr yiağr yiağr yiağr koyma beni nellerdeeğ.
Yaranamam yavrum Yaranamam şarkısı güldürdü. Evet.
Yaranamayan grup.
Gece gece şarkı isimlerine bakıp hem hayret edip hem de çok güldüğüm efsane grup. Çoğu şarkılarının isimlerini ikilemelerden oluşturmuşlar.
(bkz: yar yar)
(bkz: ver ver)
(bkz: aman aman)
(bkz: pisi pisi)
(bkz: ıslak ıslak)
(bkz: kıvıra kıvıra)
(bkz: dura dura)
(bkz: yandı yandı)
(bkz: yar yar)
(bkz: ver ver)
(bkz: aman aman)
(bkz: pisi pisi)
(bkz: ıslak ıslak)
(bkz: kıvıra kıvıra)
(bkz: dura dura)
(bkz: yandı yandı)
O kısa saçlı gözlüklü olan (can mı kan mı bilemedim) acayip derecede iktisat hocama benziyordu. iktisat bilen adam şunları der mi diye düşünmüyor değilim:
ayy bu tip ne? - Yoksa beğenmiyorsun?
off aman çok sıkıyorsun - off bu tavır ne?
hala ötüyorsun - böyle söyleme yavrum beni bitiriyorsun
şap öpeyim mi?
içimede çekeyim mi?
bal akıyor her yerinden of of diyeyim mi?
ayy bu tip ne? - Yoksa beğenmiyorsun?
off aman çok sıkıyorsun - off bu tavır ne?
hala ötüyorsun - böyle söyleme yavrum beni bitiriyorsun
şap öpeyim mi?
içimede çekeyim mi?
bal akıyor her yerinden of of diyeyim mi?
2000’lerin dalga geçilen elemanları fakat günümüzde pop bile denmeyecek kadar saçma olan şarkımsıların ve bunları üreten şarkıcımsıların yanında çok daha kalitelilerdir bence.
en çok sevdiğim gruptur kendileri. vaktinde çok dinlerdim ve tarzlarına hala hayranım.adamlar bi denişikler abi.
Arabeskvari bir gruptu.
Cankan 2000li yıllarda gözlüklü uzay dansı yapan müzik grubudur. Çok şükür atlattık o yılları. Gerçi yeni nesli görünce o yıllara dönmek istiyor insan.
Muhteşem ikili. ..
bir tek dura dura şarkısını beğendiğim türk elektronik müzik grubu. eskilerden..
harbi noldu bu muhteşem ikiliye.
progressive fantastic folk metal'in en önemli temsilcisi.
kısa saçlı olan almancı şarkıcılara prodüktörlük yapıyor. diğeri en son detone olmuştu
fantastik folk metal'in ilk ve en önemli temsilcisi.
özellikle yar yar adlı parçalarını şahinimle son ses açarak şehir içi turu yapıp kız mesleklerin önünden geçmeyi hobi edindiğim eski bi grup.ewed
Acaba şuanda nerede ne yapıyorlar diye merak ettiğim 1994 yılında kurulan gruptur.
Ayhan Malik eğitim hayatını istanbul’da, Fatih Altıntaş ise Almanya’da tamamlamıştır. Fatih Abb olarak da bilinen Fatih Altıntaş üniversiteden sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Fatih Altıntaş’ın müziğe olan ilgili lise dönemlerine dayanmaktadır. Ortak bir arkadaşları sayesinde bir araya gelen Fatih Altıntaş ve Ayhan Malik birlikte müzik piyasasına katılma kararı alarak “CanKan” adını verdikleri grubu kurmuşlardır.
ilk olarak 2005 senesinde “ibret Olsun” albümüyle çıkış yapan grup, albümdeki “Yar Yar” parçalarıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. 2007 senesinde “Cayır Cayır” albümünü piyasaya süren grup albümdeki “Yaranamadım” şarkısıyla büyük bir yükseliş yakalayarak geniş bir dinleyici kitlesi elde etmeyi başarmıştır. 2008 senesinden sonra aralarında tartışmalar olduğu iddia edilen CanKan grubu yollarını ayırma kararı almış ve CanKan müzik dünyasındaki varlığını Fatih Abb tarafından sürdürmeye devam etmiştir. Uzun bir süre müziğe ara veren Fatih Abb 2016 senesine “Ölümsüz Aşk” albümüyle yeniden dinleyicisiyle buluşmuştur.
Ayhan Malik eğitim hayatını istanbul’da, Fatih Altıntaş ise Almanya’da tamamlamıştır. Fatih Abb olarak da bilinen Fatih Altıntaş üniversiteden sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Fatih Altıntaş’ın müziğe olan ilgili lise dönemlerine dayanmaktadır. Ortak bir arkadaşları sayesinde bir araya gelen Fatih Altıntaş ve Ayhan Malik birlikte müzik piyasasına katılma kararı alarak “CanKan” adını verdikleri grubu kurmuşlardır.
ilk olarak 2005 senesinde “ibret Olsun” albümüyle çıkış yapan grup, albümdeki “Yar Yar” parçalarıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. 2007 senesinde “Cayır Cayır” albümünü piyasaya süren grup albümdeki “Yaranamadım” şarkısıyla büyük bir yükseliş yakalayarak geniş bir dinleyici kitlesi elde etmeyi başarmıştır. 2008 senesinden sonra aralarında tartışmalar olduğu iddia edilen CanKan grubu yollarını ayırma kararı almış ve CanKan müzik dünyasındaki varlığını Fatih Abb tarafından sürdürmeye devam etmiştir. Uzun bir süre müziğe ara veren Fatih Abb 2016 senesine “Ölümsüz Aşk” albümüyle yeniden dinleyicisiyle buluşmuştur.
döneminin ilerisinde müzik yapan kalite kokan grup.
Grup Tomakin'in ruh ikiziydi bu elemanlar. Yurtseven kardeşler'in de yandan yemişi. Keşke G.o.r.a evreninde olsalardı da Almancı arabeskçi olarak izleseydik.
Tomakinler kim diye soranlar için:
https://youtu.be/PZLNVId8cq0
Tomakinler kim diye soranlar için:
https://youtu.be/PZLNVId8cq0
Bu adamlar populerken dünya daha güzeldi sanki ya da biz fazla büyüdük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar