bugün
- parcalandim toparlanamiyorum5
- bu dünyaya çocuk getirmek10
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir6
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yapay zeka moderatörü8
- pitbull sami3
- 42600 entry girmek2
- uyku öncesi ritüelleri3
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle6
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- online listesi3
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- weight loss plateau2
- coco star6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- ctrlx abla11
- hurma3
- tecavüze ceza önerisi7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- anne baba özlemi4
- sözlük kızlarının ayak falları7
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- kitap okuyan erkek9
- erkek olmanın çok zor olması5
- kemal kılıçdaroğlu36
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- oytunkaran'ı özlemek6
- cilgincapkin7
- silvermist8
- ktç'nin hala hayatta olması10
- reha muhtar25
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ekonomi çok iyi11
avrupa dillerinde e,i onune geldiginde s; a,o,u onune geldiginde k; slavik dillerde ise ts sesini veren harf.
programlam dersinde c dili görülüyorsa hocanıza yahu ne işe yarayacak bu c. görselliği bile yok. neden c görüyoruz diye sormayın. adam c yi iyi biliyorsa çok fena bozacaktır. kimine göre gereksiz olduğu iddia edilen programlama dilidir. fakat o kişiler kesinlikle programlama bilmemektedir. en baba programlama dillerinden biridir. esnek ve hızlıdır.
yanyana 3 tane yazıldığı zaman sevilmeyen harf.
iyi bilindiğinde javanın da basic'in de eline veren bir silaha dönüşür.
bununla küçük bebeler korkutulur, el kol hareketleriyle desteklenir.
3 tanesi yanyana gelince, sanal platformda, osmanlı sancağı olur. gerçi günümüzde apaçiler tarafından sahiplenilmiştir, orası ayrı.
gerçekten zor olan özellikle object-oriented dilleri tattıktan sonra sıkıntı yaratan ancak kullanışlı programlama dili. çok müşterisi yoktur artık kanımca.
(bkz: turbo pascal)
hala dünyadaki en çok kullanılan programlama dilidir.
integral hesapta çok önemlidir. sınav sırasında unutulması durumunda 5 puana mal olabilir.
Teknik Bilimler MYO 'da 1. sınıfta verilen gereksiz ve geçilmesi kişiden kişiye değişen programlama dersi.
programlama dillerinin en güzeli en özeli,kimsenin tam olarak bilmediği,anlatamadığı ve uygulayamadığıdır..
bugünlerde moda olmuş alfabemizin 3. harfi.
becerilemeyen derslerde öğrenciler için en iyi harf notuna tekabül eden harftir.
3 tanesi bir araya geldim mi ülkücüdür hacı. Hele birde ortadaki c büyük olursa kimine göre tadından yenmez. *
low level değildir sadece high end değildir. bu da onu low level yapmaz high level da yapmaz.
Alfabenin 3. harfi, ç'nin ablası.transkriptimde bolca olan harf.cesaret'in c'si.
"printf("hello world"); "lerle başlayan veri yapılarına doğru ilerledikçe kendisinden soğutan ders. bilgisayar mühendisliği ve benzeri bölümlerde programlamaya giriş dersi olarak gösterilir. gösterilmediği üniversiteler var ise de yanlış yapıyorlardır. çünkü c mantığını bilmeyen adam basit bir programcı olur bilen ise mühendis.
ayrıca (bkz: c++)
edit : c mantığını bilmeyen c++ , c# , java , gibi diğer programlama derslerinde zorluk çeker.
ayrıca (bkz: c++)
edit : c mantığını bilmeyen c++ , c# , java , gibi diğer programlama derslerinde zorluk çeker.
(bkz: aylak adam)
c, teorik olarak c++ dan daha güçlüdür syntax ise daha kolaydır yazarken. ayrıca daha hızlı compile edilir ve çıktılar genelde daha hızlı çalışırlar
makina mühendisliği okuyan bana henüz ilk dönem gösterilmeye çalışılan dersti.
hayır bu zamana kadar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve nette yazışmak olarak kullanan ben ve benim gibi ''makina elemanları'' c + + gibi bir dersten ne kadar başarılı olabilirler ki diye düşündük ve dönem sonunda gördük ki çok başarısızmışız zira sınıfta 5 kiş hariç 43 kişi dersten kalmıştır.
hayır bu zamana kadar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve nette yazışmak olarak kullanan ben ve benim gibi ''makina elemanları'' c + + gibi bir dersten ne kadar başarılı olabilirler ki diye düşündük ve dönem sonunda gördük ki çok başarısızmışız zira sınıfta 5 kiş hariç 43 kişi dersten kalmıştır.
devlet bahçeli'yi akla getirten bir harftir.
(bkz: ccc)
(bkz: ccc)
derece belirteci.
yarım ay şeklinde alfabenin 3. harfidir.
bir harfimizdir efendim. inanılması zordur, ama günümüz alfabesinde üçüncü sıradadır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar