bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- almanya7
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- danimarka5
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- içi ve dışı farklı olan insan7
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- manifest grubu vs tarkan16
- mehdiye inanıyor musunuz10
- luks araba almak6
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- bir insanın arkasından konuşmak6
- yeni parti51
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- hikayeyi devam ettir52
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin7
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- gürcistan2
- bülent ersoy2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- termosa bira koymak2
- yoran insanların ortak özellikleri3
- eren kaşıkçı6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- dolunayı seyretmek4
- sibel can2
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- kaş rengini açma2
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- nickten isim tahmini yapmak72
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sözlük kızlarının kekleri11
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- gelecek partisi4
- cherry tiggo4
- fenerbahçe5
- bmw3
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
da'nın ayrı yazıldığı yetmezmiş gibi bir de özlenen yağmurdur. çok özlenen.
meteorolojiden alınan haberlere göre bir hafta daha sürecek yağmurlardır.
bir çok insanı zora sokan yağmurdur. altyapı yetersizliğini de gün yüzüne çıkarmıştır. mudanya da sokaklar çamura bulanmıştır.
yarın akşam da bu şiddette yağmaya devam ettiği takdirde bursaspor karabükspor maçının oynanmasına engel olacak yağmurdur. ayrıca bu kadar yağmura rağmen dolmayan barajın kapaklarını sikeyim!
(bkz: gök delindi sanki)
şehir merkezinde kanoyla ve jetski ile dolaşanlar gördüm!
(bkz: gök delindi sanki)
şehir merkezinde kanoyla ve jetski ile dolaşanlar gördüm!
sadece bursa'nın değil türkiye'nin fotoğrafını çeken trajik olay..bursa gibi gelişmiş olarak bilinen bir şehrin bile doğal afetler karşısında ne denli aciz olduğunu gözler önüne sermiştir bu olay..gelişmiş ülkelerin 150 sene önce hallettiği altyapı ve mimari sorunları türkiye'de hala büyük bir sorun olarak duruyor..açık konuşmak istiyorum bu konuda..türkiye'de mimari diye bir olay yok..altyapı da yok..evler düzensiz,derme çatma ve estetikten uzak..sokaklar ve caddeler çok dar..şehirlerde ciddi bir yapılanma,lokasyon,su,enerji ve park sorunu var..hala elektirik kabloları afganistan gibi ülkelerdeki gibi havadan ulaşıyor evlere..çok çirkin ve tehlikeli bir görüntü olmasına rağmen yıllardır bu soruna çözüm üreten de çıkmadı..bence tüm şehirlerimizde bir kalkınma hareketi başlatılmalı..önce mükemmel bir altyapı sistemi kurulmalı..çevre kirliliğini minimize edecek,denize karışmayan ve doğal afetlerin etkilerini azaltan büyük bir kanalizasyon sistemi kurulmalı..ardından yaşanabilir,modern ve ferah yerleşim birimleri ve binalar inşa edilmeli..aşamalı olarak halk buralara sevkedilmeli uygun ödeme koşulları ile..bu konuda özel firmalar ve inşaat şirketleri teşvik edilmeli..
artık türkiye, gecekondu şehirlerinden ve üçüncü dünya mimarisinden kurtulmalı..
artık türkiye, gecekondu şehirlerinden ve üçüncü dünya mimarisinden kurtulmalı..
bildiğim kadarıyla hala devam etmektedir.işleri zor.
pazar sabahı başlayan ve hâlâ devam eden hava olayıdır. her ne kadar pazar günü planlarımı berbat etse de, seviyorum yağmurlu havayı. sabah kahvemi yudumlayıp uludağın sisli zirvelerini seyre dalarken, yağmur ile gelen doğanın o eşsiz kokusunu ciğerlerimin derinliklerinde hissetmek paha biçilemez bir duygu.
neden umursanmadığını anlayamadığım başlık. bu hafta sonunu bursa'da geçirmiş yazarların -bursadaki saçma sapan meteorolojik olaylar düzeni- hakkında entry girmesi gereken başlık aynı zamanda. ya kardeşim hiç mi belli olmaz bi havanın nasıl olacağı sabah camdan bakınca ya da ben mi anlamıyorum. gerizekalı mıyım neyse. sabah t-shirt ile dışarı çıkan bendeniz yağmuru kuyruk sokumunda hissetmiştir akşam üzeri bundan sonra montsuz dışarı çıkan böyle olsun.nasıl mı???*
bağlarbaşında mahsur kalmışken arkadaşın burada yağmur falan yok ne yağmuru lan! dediği şeydir bursada yağmur. bi yerde yağarken diğer yerde yoktur. gariptir. güneş varken de yağar. aniden yağar. sırılsıklam edercesine yağar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar