bugün
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi10
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz10
- uzay neyin içerisinde genişliyor4
- yazarlara verilmiş lakaplar9
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- sizce ben güzel miyim3
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- karanlık kafese inen ruh kuşu2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- sıla türkoğlu2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- başlıkların silinme sebepleri3
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- kemal kılıçdaroğlu11
- ali haydar fırat2
- pandela44
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu2
- malum sözlük2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- 35 yaşında ölmek6
- izafiyet teorisi2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- x in memeleri5
- iplenmeyen yazarlar2
- iphone kullanan insan2
- sözlük kullanma amacım2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- wednesdayin annesi8
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela tarzı entry gir6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
veyron'un yerine gelecek olan bugatti modeli. 2016'da çıkacak.
Bugattinin yeni yer ucagi. Aldigim duyumlara gore 1500 hp gucundeymis.
bugattinin veyron adlı efsanesinden sonra çıkacak olan modeli.
göz gezdirecek olursak bir pist versiyonu ve birde "günlük" versiyonu çıkmıştı geneva 2016'da. Ve chiron;
4 sürüş moduna sahip (konfor, otoban, pist ve bugatti modu) 2 adet ufak ve 2 adet 3500 devir üzerinde çalışan turbo motoru, 1500 beygir kuvveti 1600 newtonmetre tork altında üretiyor. 0-100'ü ise 2.5 saniyenin altında. ve seri üretim araçlar kategorisinde 500 km kadrana sahip olan tek araçtır.ayrıca geneleksel beygir göstergeside 1500 beygiri göstermek için yerini almış.Radyatör soğutma haznesi ise 37 litre. standart araçlarınki 2-3 litredir.
görsel
alışagelinen keyless-go gibi teknolojik sistemleri es geçen bugatti bundada sustalı anahtar ve analog bir km saatine yer vermiş. bu sefer devir saati elektronik.
2.8 milyon dolar etiketiyle satılması planlanan bugatti türkiyeye 5 milyon dolardan az gelmez diye düşünüyor, sizi bu şahesere karşı olan seyir zevkinizle başbaşa bırakıyorum
göz gezdirecek olursak bir pist versiyonu ve birde "günlük" versiyonu çıkmıştı geneva 2016'da. Ve chiron;
4 sürüş moduna sahip (konfor, otoban, pist ve bugatti modu) 2 adet ufak ve 2 adet 3500 devir üzerinde çalışan turbo motoru, 1500 beygir kuvveti 1600 newtonmetre tork altında üretiyor. 0-100'ü ise 2.5 saniyenin altında. ve seri üretim araçlar kategorisinde 500 km kadrana sahip olan tek araçtır.ayrıca geneleksel beygir göstergeside 1500 beygiri göstermek için yerini almış.Radyatör soğutma haznesi ise 37 litre. standart araçlarınki 2-3 litredir.
görsel
alışagelinen keyless-go gibi teknolojik sistemleri es geçen bugatti bundada sustalı anahtar ve analog bir km saatine yer vermiş. bu sefer devir saati elektronik.
2.8 milyon dolar etiketiyle satılması planlanan bugatti türkiyeye 5 milyon dolardan az gelmez diye düşünüyor, sizi bu şahesere karşı olan seyir zevkinizle başbaşa bırakıyorum
Ömrüm boyunca sadece fotoğraflarına bakabileceğim bir araba. Ben yine sahibinden ikinci el ilanlarına döneyim.
bugatti veyron (bkz: tokat by gt-r r35)
bugatti chiron (bkz: tokat by gt-r r36)
bugatti veyron 1m dolar/ gt-r r35 100bin dolar
bugatti chiron 2m dolar/ gt-r r36 170 bin dolar(beklenen ekimde gorecegiz)
efsaneler sadece sekil degistirir. bugatti ney lan? vw fabrikasinda uretilen spor araba. peh.
edit: yuklu diyen sevgili yazar. gerci kendisini the viper iken de sevmezdim. cok biliyorsun sen. bak black edition modeline. cahil.
bugatti chiron (bkz: tokat by gt-r r36)
bugatti veyron 1m dolar/ gt-r r35 100bin dolar
bugatti chiron 2m dolar/ gt-r r36 170 bin dolar(beklenen ekimde gorecegiz)
efsaneler sadece sekil degistirir. bugatti ney lan? vw fabrikasinda uretilen spor araba. peh.
edit: yuklu diyen sevgili yazar. gerci kendisini the viper iken de sevmezdim. cok biliyorsun sen. bak black edition modeline. cahil.
8.0L W16 1500 hp, 1600nm torka sahip olan motoru ile 0-100'ü 2.5sn çıkan bir araba.
https://auto-tr.blogspot....atti-chironun-onemli.html
https://auto-tr.blogspot....atti-chironun-onemli.html
iki tane v8 motor kullanıyormuş. Çift debriyajı falan var,
Kadran da 500 ü gösterince benim aklıma şu takıldı.
Yahu neden klasik motorlar ile uğraşmışlar ki? Oturun anlaşın rolls royce ile a380 in motorunun birisini küçültüp arabaya uygun hale getirsinler, 0-100 2.2 saniyeden daha hızlı alır, yani tamam araba ama, buna en fazla ne kadar basabilirsin ki? Benzini biter, o yüzden klasik motor ile uğraşmadan jet motoru takılsaydı daha karlı olurdu gibime geliyor.
Kadran da 500 ü gösterince benim aklıma şu takıldı.
Yahu neden klasik motorlar ile uğraşmışlar ki? Oturun anlaşın rolls royce ile a380 in motorunun birisini küçültüp arabaya uygun hale getirsinler, 0-100 2.2 saniyeden daha hızlı alır, yani tamam araba ama, buna en fazla ne kadar basabilirsin ki? Benzini biter, o yüzden klasik motor ile uğraşmadan jet motoru takılsaydı daha karlı olurdu gibime geliyor.
komik olmadığı en başından belli bir şeyi yazmak için şu kadar yorulmaya ne gerek var ya?
veyron'um olsaydı, bu çirkin arabayı almazdım. şüphesiz ki veyron'da çok çirkin bir araba. sırf pahalı arabalar diye dikkat çekiyor, başka bir artıları yok.
Türkiye’de 1 adet vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar