bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız8
- kürt fıkraları6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- iyi dostlar biriktirdim6
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- lahburger4
- gözünü am bürümek5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün götü en güzel yazarı4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- salat namaz değildir8
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- hayat7
- silikon memenin patlaması3
- nervio23
- waffle3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ali kırca nerede3
- caz dinleyen erkek9
- babanne evi2
- andropoz amca6
- lahmacun vs hamburger2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan27
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti5
- nokia 11002
- judas'ın kulakları5
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- çizme giyen kız2
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- pandela2
- sapık yaşlı5
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- t242
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- fatih terim'in tff başkanı olması5
Küçük bir dokunma ile patlayan,kamufle edilmiş bomba.
köpekler için hazırlanan tuzaklardır.
Üzerinde bu bir tuzaktır yazmayan gizli ve şifreli tuzakların genel adı.
bubi avlamak amacıyla yapılmaktadır. adı üstünde bubi tuzağı. ayrıca bubi tuzağını anlatan türk, durumdan şöyle bahsedebilir;
"evet arkadaşlar bu bir bubi tuzağıdır."
"evet arkadaşlar bu bir bubi tuzağıdır."
adı booby*den gelir. itiraf etmeliyim ki sırf entry ve nick uyumu olsun diye yazıyorum zaten hayatımda bubi tuzağı da görmedim. bubi tuzağını görüyorsan bu bi bubi tuzağı mı ki diye de sormam cok sacma şimdi farkettim bubi tuzağını farkedersen tuzak salakça oluyor ben değil. ben bubiye bubi demem iyi saklanmadıkça diyip bu salak uyumu burada noktalıyorum nokta.*
adını bugi sanmamdan mütevellit bana hep bigudiyi hatırlatan kelime olmuştur..
küçük bir dokunuşla patlayan kamufle edilmiş bomba..acıdır, doğuda bi çok kolu bacağı olmayan adamların sebebidir bu tuzak..konserve açtığını sanan , tarlasında yürüyen adam bom sesinden sonra ilk 10 dakika acı bile hissedemez..bilen bilir , deniz çıyanı denen çok ayaklı bi hayvan vardır.. da midye kabuklarının arasında saklanır, iki büklüm olur..onların bile yaptığından beterdir bu bubi tuzakları..zira o hayvan ekolojik dengede yeri ve işlevi olan bi hayvandır..doğası gereği , kendini koruyordur..ama ya bunları yaptığı?
küçük bir dokunuşla patlayan kamufle edilmiş bomba..acıdır, doğuda bi çok kolu bacağı olmayan adamların sebebidir bu tuzak..konserve açtığını sanan , tarlasında yürüyen adam bom sesinden sonra ilk 10 dakika acı bile hissedemez..bilen bilir , deniz çıyanı denen çok ayaklı bi hayvan vardır.. da midye kabuklarının arasında saklanır, iki büklüm olur..onların bile yaptığından beterdir bu bubi tuzakları..zira o hayvan ekolojik dengede yeri ve işlevi olan bi hayvandır..doğası gereği , kendini koruyordur..ama ya bunları yaptığı?
"bubituzak" halinde kullanıldıgında daha naif, kendisine göre haklı ama bir baskası tarafından yeterince algılanmaması gibi durumlara yol açan çakal kelime grubu.
kopush fm'de bir nicktir ayrıca efenim.
kopush fm'de bir nicktir ayrıca efenim.
forrest gump filminde vietnam'da şöyle bir diyalog geçer:
teğmen dan: dudaklarına ne oldu böyle*
babo: doğuştan böyleler efendim
teğmen dan: evet ama onları toplamalısın. bir bubi tuzağına takılabilir
teğmen dan: dudaklarına ne oldu böyle*
babo: doğuştan böyleler efendim
teğmen dan: evet ama onları toplamalısın. bir bubi tuzağına takılabilir
Karşı tarafı öldürmek için hazırlanmış gizli tuzaklardır. Ekseriyetle farkında olmadan tetiklenecek şekilde tasarlanır (bkz: http://goo.gl/j7X6HB) ve ona göre kamuflesi yapılır.
farketmek zordur. zira bu tuzak öyle bir tuzaktır ki sizin aklınıza gelmeyecek yerlere koyulur. yediğiniz yemeğin içine bile koyulabilir. farketmek her ne kadar zor olsada bazı belirtileri vardır. 1,2 cm kalınlığında toprak tabakası gibi, yaprak ve çalı çırpının üzerine koyulmuş taş gibi, ot topluluğunun yapraklarının farklı renklerde olması , yerde çivi parçaları gibi. düşmanı direk imha etmek üzere kurulan bu tuzaklar, en kötü halde er kişi kurtulsa bile kol, bacak kopar.
karşı tarafı yaralarsanız aynı takımdan bir asker yaralı askeri, birbaşkası da yaralı askeri mühimmatını taşıyacaktır, böylece 3 askeri manevradan yoksun kılarsınız.
adını booby adlı bir kuştan almaktadır. bu kuş tüm tuzaklara yakalanan bir kuştur.
http://en.wikipedia.org/wiki/Booby
http://en.wikipedia.org/wiki/Booby
(bkz: bu bir tuzak)
Yetişkin bir insanın kaval kemiğine beyzbol sopasıyla sertçe vurursanız yaklaşık altı dakika aynı acıyı hisseder, on beş dakika midesi bulanır ve eğer kemiği kırılmazsa minimum üç ay izi kalır. Bir kadının gebelik dönemindeki mide bulantısı, bu darbenin sonucundaki mide bulantısıyla tıpatıp aynıdır. Fakat bu yazıyı okuyan 100 insanın 75'i sadece okur, 8'i acıyı tahmin eder, 8'i dener, 4'ünün midesi bulanır ve geriye kalan 4'ü de istemsizce kaval kemiğine dokunur.
Ancak asıl bilmenizi istediğim gerçek bilgi şudur; sadece ruh hastası diye tabir edilen insanlar, buraya kadar okumadan önce verilen sayıları toplar, 100 değil de 99 olduğunu bilir, yukarıdaki yazıyı kendi gibi bir manyağın yazdığını anlar ve gerçeklikle bir payı olmadığını kavrar. Tebrikler! Obsesif-Kompulsif değilsiniz.
Ancak asıl bilmenizi istediğim gerçek bilgi şudur; sadece ruh hastası diye tabir edilen insanlar, buraya kadar okumadan önce verilen sayıları toplar, 100 değil de 99 olduğunu bilir, yukarıdaki yazıyı kendi gibi bir manyağın yazdığını anlar ve gerçeklikle bir payı olmadığını kavrar. Tebrikler! Obsesif-Kompulsif değilsiniz.
instagram hesabınızı stalklayan kişileri öğrenmek için hikaye paylaşıp, öne çıkaranlara ekleyerek yapılan işleme verilen addır.
Profilinize giren kişi önceki paylaşımlarınıza göz gezdirirken son 48 saatteki paylaşımlarınızı izlerse tuzağınıza düşmüş olur.
Profilinize giren kişi önceki paylaşımlarınıza göz gezdirirken son 48 saatteki paylaşımlarınızı izlerse tuzağınıza düşmüş olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar