bugün
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek23
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat37
- şu an ne isterdin9
- dincilere laf anlatmakta çalışmak19
- dilekçeye nasıl başlanır9
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- sözlükteki yakışıklı olgun erkekler14
- piramitleri uzaylılar yaptı yalan söyleyen toptur9
- fon vurgunu54
- açım aç5
- kaçak çay18
- bir beden küçük kıyafet almak5
- halloween'e cadılar bayramı diyen keko5
- alper mestçi vs hasan karacadağ2
- galatasaray vs akp12
- cin çarpmasına maruz kalmak7
- borsa istanbul19
- edep sen ne güzel şeysin3
- from gold from dust34
- bicepsleriyle dalga geçilen yuzır dayanışması9
- nas suresini duyunca cinler4
- bira içerken dinlenebilecek şarkılar6
- cin düğününde geline takı olarak ne takılmalı5
- kadınların erkeklere hiç çok yakışıklısın dememesi16
- whatsapp grubundan çıkarılmak10
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
- yapay zekanın kod yazması2
- nişanlının eski sevgilisiyle buluşması9
- ordu borazanı sesi çıkaran kezo3
- mustafa sarıgüi'ün seks kaseti iddiası11
- kürk mantolu madonna6
- en karizmatik ve çekici sözlük erkeği7
- ryan gossling e yakışıklı diyen bana demesin4
- gündüz uyukunun gelmesi gece gelmemesi3
- rivayetlerin sınırsız bollukla sunulması3
- kalvinci misin piskoposçu musun3
- kolye119
- sözlük kızlarının bicepsleri18
- define videoları izlemek3
- iltica20
- muslettin amca tarzı entry girmek5
- çilekli pasta yiyen erkek7
- en iyi çakmak markası10
- berat albayrak'a iftira atılması11
- tavuklu pilav13
- mustafa sarıgül pornosu3
- şabat şalom5
- mekke kutsal mıdır sorunsalı10
- taksiciyimbebegim5
Show TV'nin yeni bir programı. Bugün ne giysem gibi program olacak herhalde.
Igrenc yarisma. Juride ego patlamasi var ve insanlar surekli birbirini asagiliyor. Bu ne ya
bunu düzenli izleyen var mı bilmem ama dün 10 dakika bakıp bacak görmeye doyduğum program. gerçekten güzel kızlar var.
Nurella ne lan nutella gibi.
genelde hep gençlerimiz der.
tamam ben ekleyeyim bütün tarzlar benim olsun hayti.
birazda sevgilimden tiyo vereyim zati.
tamam ben ekleyeyim bütün tarzlar benim olsun hayti.
birazda sevgilimden tiyo vereyim zati.
Türk kızları ikiye ayrılır. Ayşenur Balcı ve diğerleri dedirten yarışmadır.
Bugün eski sevgilimle izlediğim , ulan dert mi yok , sikinti mi yok insanlar nelerle uğraşıyor diye düşündüren yarışmadır.
Bugün Ne Giysemden sonra jüri üyelerinin inişe geçtiği,tosladığı yarışmadır.madem kızları kavga ettirecekseniz neden bbg tarzında yarışma yapmadınız arkadaş. maliyet düşük tutulunca yarışmacılarında kalitesi düşüyor tabi. Allah boy vermiş gerisini koy vermiş bir de bugün ne giysem 1.sezondaki kızların kalitesine bakın.kraliçe Yasemin,gotik Nur ,güçlü kadın Betül,barby Selin..hayran hayran izlerdik. koyun bu kızları, miks yapın inanın daha çok reiting yaparlar.oynamıyorlardı çünkü.vallahi bu zımbırtı yarışmayı izleyince bng yi özledim arkadaş.
agzim acik baktigim. ilk kez goruyorum.
bu ne abicim ??
bu ne abicim ??
memleket meselelerinden bihaber olanların izleyip, kendilerini prenses sanan kezbanların kavgalarını yorumladıkları dangalakça program. adamlar sınırımıza ışid bayrağı dikmiş, bunların derdi kimin eteği giydiğine uygun, kimin ayakkabısı çantasına uygun, kimin farı rujuna uygun. lan işin içinde menfaat varsa kim beğenir diğerinin giydiğini, makyajını, yürüyüşünü.
derdinizi sikerim diyerek hemen uzaklaşıyorum bu başlıktan. bu salakça yarışma için bileklerimin ağrımasını göze alamam.
derdinizi sikerim diyerek hemen uzaklaşıyorum bu başlıktan. bu salakça yarışma için bileklerimin ağrımasını göze alamam.
Nurella nedir biri açıklayabilir mi.
yemin ederim bunlari varoş mahallesinden alip getiriyorlar.
kiz saten diyo abi.
hepsi de gorgusuz, hayatinda bi cafeye gidip oturmamiş kizlar alayi.
şu dizalti etek uzeri koyu desenli kizi beegendim pek hanim hanimcik bi de gorgusuz degil.
kiz saten diyo abi.
hepsi de gorgusuz, hayatinda bi cafeye gidip oturmamiş kizlar alayi.
şu dizalti etek uzeri koyu desenli kizi beegendim pek hanim hanimcik bi de gorgusuz degil.
show tv ana haber bültenini işgal edecek türden bir programdır. ana haber bültenlerimizin haline bak.
bazen yarışmacıların yerine insanı utandıran yarışma. Jüri dans et diyince g.t sallamaktan başka bi sey yapmayan kızları görünce içim acıdı. şebek gibi.
ama genel olarak cok güldürür. nasıl boş beleş bi program belli değil. ben de böyle stres atıp şükür ediyorum işte.
ama genel olarak cok güldürür. nasıl boş beleş bi program belli değil. ben de böyle stres atıp şükür ediyorum işte.
izlemeyin. ciddi boyutta bagimlilik yapiyor.
insanların bütün derdi tarzı stili olması gerekiyormuş gibi hissettiren programdır . Açın belgesel izleyin en azından size bi faydası olur boş bilgilere gerek yok.
kiz avm ye bakkal dedi ya.
yemin ederim varoş mahalleden mankenlik hayali kuran kiz bunlar.
yemin ederim varoş mahalleden mankenlik hayali kuran kiz bunlar.
bağımlılık yapan ivana 'nın konuşmasıdır. kriptolog gibi hissettiriyor insana.
kızları konuşmak istemiyorum artık.
kızları konuşmak istemiyorum artık.
Bu ülkede geçinmek zor diyip ağlayan tiplerin sırf mal bi yarışmada kendini göstermek adina 1 aylık maaşını gözünü kırpmadan harcayan yalancı topluluğunun en güzel sergilendiği yarışma .sırf sonunda bilmem ne kadar para alacam diye servet harcayanlar neden o çok gelişmiş beyninizi kullanıp harcadığınız onca parayı topladığınizda kazanacağınız o paradan daha fazlasını elden çıkardığınızı göreceksiniz ama işte .
Bir avuç malın olduğu program.
saçma. işin yok mu senin dedirten bir program.
kizlar varoş olmasa keşke proğrami.
az kaliteli insanlar ciksa patlar bu yeminlen.
az kaliteli insanlar ciksa patlar bu yeminlen.
ego savaşlarının yaşandığı program.
ne kızlar var arkadaş dedirten program.
dün can sıkıntısından izlediğimiz eleme gecesi bölümüyle milletçe bize sinir krizi geçirtmiş yarışmadır.özenti bir ergen seks shop vitrin mankeni kıyafetiyle podyuma çıkmış,Türk örf ,adet ve göreneklerini hiçe saymış,Bu kıyafeti diktiği için annesine teşekkür etmiş,lady gagayı iyi bir sekilde taklit ettiği için jüriden ikonsun ,tarzsın gibi bir kamyon dolusu övgüler almış,fırlamaya hazır lensleriyle duygulanmaya çalışmış ,Bizim mahalleden de tonlarca beddua almıştır.işin en acı tarafı lady gaganın sapkın bir illuminati kölesi olduğunu bütün dünya bilirken yArışmAcının subliminal mesaj verdiğini türk halkının bir çoğunun bilmemesiydi.Hayranlıktan ağızlarından sular akan jürinin bir zamanlar gay barlardan çıkmayan uğurkan baba,biseksüel kemal,Yabancı müstehcen gelin ivana,Çilgın nurella olduğu gerçeği bir tokat gibi suratımıza tekrar vuruldu.Oysa ki biz size şans tanımıştık,Sizi seviyorduk ya da sevmeye çok hazırdık.Keşke örf ve adetlerimizi değil de tuttuğunuz çanaklarınızı çöpe atsaydınız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar