bugün
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl10
- queen feristah7
- ucan tekme atan hipopotam29
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması5
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- akşam 9 da yanıyorum diye mesaj atan sekreter3
- nervio'nun erkek olması30
- meet joe black3
- iltica41
- mehir olarak yalı isteyen kız4
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak2
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- kızınız sözlükte yazabilir mi9
- ak partili ahlakı6
- fuck the police şarkısını dinleyen polis3
- aniden gelen üşüme hissi3
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- gece saat 1 de çivi çakan komşu2
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- yaz kış pencereyi açık tutan insan2
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
- fatma betül sayan kaya35
- adalet ve kalkınma partisi8
- yarragi olan adam12
- ali emre ballı4
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması4
- erkek adam ağlar mı4
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması5
- sigara yakarken artistik triplere giren kişi2
- heyt bea10
- stanley termosu olmayan yazar4
- cocteau twins sevmiyorum4
- kadınlarda beyaz saç modası9
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- pastırma sıcakları4
- kimseye aşık olmamaya karar vermek2
küçükken trt'de izlediğim ve leonardo da vinci sandığım(çocuk aklı işte) tontiş adam.
çizdiği resimlerle gönlümüzde taht kurmuş ressamdır kendisi. her çıktığında şimdi ne yapacak acaba diyerekten ailece merakla izlerdik de neyi nasıl yaptığını, ne ara oraya bir ağaç, şuraya bir dere kondurduğunu bir türlü anlayamazdık.
bob ross'tur.
iki hamleyle ağaçlar, bulutlar yapar. iki hamleyle gerçeğe dönüştürürdü...
"belki şurada küçük, mutlu bir ağaç vardır..."
iki hamleyle ağaçlar, bulutlar yapar. iki hamleyle gerçeğe dönüştürürdü...
"belki şurada küçük, mutlu bir ağaç vardır..."
hep babam gibi hissettiğim kişidir.
bedri baykam'dır. orada biraz değişikti ama.
tüm çocukların tanıdığı "belki şurada küçük bir ağaç vardır" sözüyle anılan amcamızdır.
resim tekniğini çok basit anlatan yok o akımmış yok bu akımmış diye tuhaf açıklamalar yapmayan güzel insan. abd ordusunu bırakıp daha da çekilmez deyip kendini resme vermiştir. çok iyi yapar. bazıları tarafından sevilmemesinin neden işin basitliğini göstermesidir.
ayrıca hep olumlu bir hava verirdi insanlara. bir ara cem tv'de bir vatandaş yapmaya çabalıyordu bob ross'un yaptığını kendimi divan edebiyatı dersi alıyor gibi hissetmiştim.
ayrıca hep olumlu bir hava verirdi insanlara. bir ara cem tv'de bir vatandaş yapmaya çabalıyordu bob ross'un yaptığını kendimi divan edebiyatı dersi alıyor gibi hissetmiştim.
beyaz renk olarak sürekli '' titanyum beyazı '' kullanan, TRT ekranlarında '' resim sevinci '' adlı programı sunan abd`li ressamdır.
"kendi gitti resmi kaldı elimde, halimi perişan etti birisi" şarkısını armağan etmek istediğim merhum ressam.
saçına kurban.
balondur. o kadar izledim bi faydasını görmedim bu elemanın.
hakkında güzel espriler yapılan yetenekli ressam.
eskiden en çok izleniler ressamdı. zira saatler bile geçirirdim şahsen ben. en çok şu sözünü sevmiştim. belki orada biraz daha yeşillik var.
--spoiler--
sanatta benim inandığım tek bir kural vardır; eğer sizi mutlu ediyorsa o halde iyidir.
--spoiler--
http://www.youtube.com/watch?v=lQU5z8PaQLU
sanatta benim inandığım tek bir kural vardır; eğer sizi mutlu ediyorsa o halde iyidir.
--spoiler--
http://www.youtube.com/watch?v=lQU5z8PaQLU
bugün yıllar sonra kendisine trt haber'de denk geldim, eski bir dostu görmüşcesine sevindim. oturup bitene kadar izledim.
ufakken izlerken en çok da eğer yanlış bir şey yaparsa nasıl düzelteceğini düşünürdüm ama bob amca hiçbir zaman hata yapmadı. tual üzerinde yarattığı dünya her zaman eşsizdi ve rüya kadar güzeldi. çok iyi niyetli bir adam olduğunu küçükken de idrak edebilmiştim. kendisini seslendiren sanatçı da ayrı bir takdiri hak ediyor. onun da etkisi çok büyük.
belki şurada iyi bir adam vardır... ışıklar içinde uyusun.
ufakken izlerken en çok da eğer yanlış bir şey yaparsa nasıl düzelteceğini düşünürdüm ama bob amca hiçbir zaman hata yapmadı. tual üzerinde yarattığı dünya her zaman eşsizdi ve rüya kadar güzeldi. çok iyi niyetli bir adam olduğunu küçükken de idrak edebilmiştim. kendisini seslendiren sanatçı da ayrı bir takdiri hak ediyor. onun da etkisi çok büyük.
belki şurada iyi bir adam vardır... ışıklar içinde uyusun.
"şuraya da şirin bir dere çizelim..." diye hatırladığımız güzel insan. çocukluğumda çizgi film izlemekten bile sıkılırken kendisini tam bir konsantrasyonla dinledim. Mekanı cennet olsun
programının bir bölümünde halkın arasına karışarak gerçekleştirdiği programlı bir performanstan resimlere yer verilmiş, hatta resimlerden birinde eşi olan hanfendi de görülmüştür. resimlerden anlaşıldığı kadarıyla halktan sıcak bir ilgi görmüş.
cebinde sincapla proğrama gelen üstad.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar