bugün
- askerde günde iki kere duş alan erkek11
- velvet37
- kiraz cicegi kolonyasi17
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- ctrlx10
- mason greenwood6
- kuran da namazın olmaması21
- domalan kız6
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi3
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- sözlük yazarlarının tatlıları4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- bizi ne zaman sevecekler5
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- saraca finch house24
- cevabı bilinmeyen sorular6
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- iş arkadaşlığı9
- en tehlikeli kadın tipi7
- 31 yaşında bakire olan kız9
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari2
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- bonnie tyler4
- ehli sünnet hocalar11
- ekrem imamoğlu14
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- 23 mayıs 2027 amedspor fenerbahçe maçı3
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- kalça ellemek6
- şeyhleri sallandırmak3
- nerede o eski sözlük2
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- yeditepe de kutsal metinden rahatsız olunması4
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak6
- bugün fransa fas maçı saat 23 te trt 1 de2
- sözlük yazarları akıllı olsun5
- temeşvarlı osman2
- billie eilish3
- aslan burcu kadını ile baş etme yöntemleri3
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- şişman ronaldo2
Dünyayı son 4 yıldır yılın bir vaktinde yıllık ciroyu tek haftada tutturan satıcıların sarmasına sebep olan ticari etkinlik.
Satıcıların cirosunu 5 e 10 a katlanmasına imkan veren alışveriş çılgınlığı.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
indirim başlamadan sepete 67 liralık bir ürün atıldı, sotede indirim günü beklendi, bir de bakmışsın 67 liralık ürün olmuş 87 lira.. Sepetteki ürün sil, enter. *
buna inananları daha çok kazıklanır. satılmayan ürünleri indirim var diye elden çıkarmaya çalışıyorlar.
şu krizde ıslık çalarak geçmesi beklenecek etkinlik.
yükselmiş fiyatlar üzerinden yapılan indirimleri kapsayan samimiyetsiz indirim günü.
tersine oldu ama oldu bişiler.
türkçesi kara cuma diye bilinir, ancak cuma, daniel defoe'in 1719 yazdığı "robenson crusoe" romanındaki karakterlerden Friday dir.
ben hristiyan oldukları için öyle diyorlar zannediyordum ama halbuki alakası yokmuş. cehalet ve yobazlık kötü bir şey gerçekten.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1.000 liralık ürünün fiyatını 1.500 lira üstünden %30 indirimle çakacaklar yine bize. bildirim bombardımanı devam ediyor.
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
(bkz: bereketli cuma)
Bu günde alışveriş yapıyor musunuz arkadaşlar?
Böyle bir günün varlığından üniversiteye başladığım zamanlar haberdar olmuştum. Ki o zamanlar türkiyenin enflasyonun ve yoksulluğun pençesinde olmadığı, maaşların az olsa da yettiği zamanlardı. O zamanlar indirim kovalama gereği duymazdım. Şimdi en azından en çabuk biten makyaj malzemesi olan rimel gibi alışverişlerimde black friday, yılbaşı, kadınlar günü indirimleri gibi günlerden yararlanıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar