bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- şeftali9
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı16
- avukat kompleksi4
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları4
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- islamda namaz yoktur34
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlükteki kaliteli yazarlar6
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması5
- sözlüğün reisi kim anketi19
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm3
- anın görüntüsü22
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- borsa5
- imparator neron555
- bir erkeğe iltifat etmek7
- bu yıl sevdam kim olsun3
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor7
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak3
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- en sevilen kemal sunal repliği2
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- sevilen kıza cv yollamak5
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- pestil3
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek6
- kurtlar vadisi pusu3
- gerçekliği bükmek2
- yazarların akşama dair planları6
- sözlüğün reisi kim14
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- siyasetin özü cumhuriyet halk partisi2
- öcalan bahçeli birlikteliği4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- hikayenin devamını getir8
- imralı ülkü ocakları2
- sözlüğün kırbacı5
- g i l d e d l i l y15
- sözlükteki fetocular6
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- uludağ sözlük kızları telegram grubu3
- her telefona milyarlığ diyen çomar türü2
- farklı bir nick görünce feyk sanmak4
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- market poşetlerini tekte taşıyamayan erkek5
Dünyayı son 4 yıldır yılın bir vaktinde yıllık ciroyu tek haftada tutturan satıcıların sarmasına sebep olan ticari etkinlik.
Satıcıların cirosunu 5 e 10 a katlanmasına imkan veren alışveriş çılgınlığı.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
indirim başlamadan sepete 67 liralık bir ürün atıldı, sotede indirim günü beklendi, bir de bakmışsın 67 liralık ürün olmuş 87 lira.. Sepetteki ürün sil, enter. *
buna inananları daha çok kazıklanır. satılmayan ürünleri indirim var diye elden çıkarmaya çalışıyorlar.
şu krizde ıslık çalarak geçmesi beklenecek etkinlik.
yükselmiş fiyatlar üzerinden yapılan indirimleri kapsayan samimiyetsiz indirim günü.
tersine oldu ama oldu bişiler.
türkçesi kara cuma diye bilinir, ancak cuma, daniel defoe'in 1719 yazdığı "robenson crusoe" romanındaki karakterlerden Friday dir.
ben hristiyan oldukları için öyle diyorlar zannediyordum ama halbuki alakası yokmuş. cehalet ve yobazlık kötü bir şey gerçekten.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1.000 liralık ürünün fiyatını 1.500 lira üstünden %30 indirimle çakacaklar yine bize. bildirim bombardımanı devam ediyor.
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
(bkz: bereketli cuma)
Bu günde alışveriş yapıyor musunuz arkadaşlar?
Böyle bir günün varlığından üniversiteye başladığım zamanlar haberdar olmuştum. Ki o zamanlar türkiyenin enflasyonun ve yoksulluğun pençesinde olmadığı, maaşların az olsa da yettiği zamanlardı. O zamanlar indirim kovalama gereği duymazdım. Şimdi en azından en çabuk biten makyaj malzemesi olan rimel gibi alışverişlerimde black friday, yılbaşı, kadınlar günü indirimleri gibi günlerden yararlanıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar