bugün
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- kuran da namazın olmaması21
- en tehlikeli kadın tipi7
- iş arkadaşlığı9
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- 31 yaşında bakire olan kız9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak4
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir6
- ehli sünnet hocalar11
- sözlük yazarları akıllı olsun5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- yaşaranların pisliği3
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- mehdiyetin yaklaşıyor olması4
- 21 mart 2027 fenerbahçe galatasaray maçı3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması3
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak6
- cevabı bilinmeyen sorular3
- mini etekli kızlar şu anda ne yapıyor sorunsalı3
- kalça ellemek5
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı3
- his kaybi3
- zam gelmeyen biralara zam yapan carrefoursa2
- süt kokusuna mest olan insan2
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- evli olup sözlükte erkek arayan kadınlar4
- huzur islamda9
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- rüşvet alırken yakalanmak2
- nişanesi şefkattir aleme merhamettir2
- arabesk7
- hep sinirli yazarlar7
- karımın ayaklarını yıkarım3
- kalabak suyu2
- kadın sürücüyü dikiz aynasıyla döven maganda2
- yanlışlıkla döl fışkırtmak5
- uff diye üzülen erkek6
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler6
- sözlükteki ezik kompleksi3
- deniz göktaş'ın gösterisine erişim engeli5
- mandacı menderes4
- iç güveysi gidecek kadar aşağılık bir erkek olmak5
- sözlüğe bedenini atan kadın güzelliği4
- kavanoz kapağını açamamak4
- ayağını çikolata sosuna daldırıp yalatan hatun2
- götü güzel olan kız6
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- dna sı bozuk olan insan3
- otomatik portakal alex piçi2
internette yavaş yavaş yayılmaya başlayan; eskiler, yeniler her tarz müziği bulabileceğiniz çakma radyodur. biranın yanına da iyi gider.
hoş bir barda canlı müzik dinlerken bira içiyormuş gibi hissettiren eğlencelik radyo. çok orijinal.
enteresan bir şey. sevilir sevdirilir.
(bkz: grooveshark)
çok güzeldir, pek iyidir efendim. sabahtan akşama hiç sıkılmadan dinlenesi radyodur. seçilen kanala göre ekranın renginin değişmesi ve sanal bira içmenin keyfide ayrıca hoş eklentilerdir.
yahu ne güzel, ne sevimli bir radyodur bu. çok güzel şarkılar çalmaktadır. kimi zaman eskiye götürür, kimi zaman dans ettirir, düşündürtür, uyumaya yardımcı olur. geç tanıştık ama güç olmasın. *
ayrıca yeni farkettim, biranın üstüne tıklayınca bira azalıyor, barmen yenisini dolduruyor. adamı sarhoş ederler. *
ayrıca yeni farkettim, biranın üstüne tıklayınca bira azalıyor, barmen yenisini dolduruyor. adamı sarhoş ederler. *
offline radyo.
güzel bişeye benzemekte olan radyomsutırak.
100.de ajda pekkan-kaderimin oyunu çalarak beni benden alan radyo.
sitesi muhteşem olan, üç biradan sonra güzellikte sınırları aşan çok tatlı radyo. hastası oldum, siteye öldüm. açılsın şişeler, dinlensin şarkılar. ah bir de murray nadal'ı yense, ne kadar da mutlu olurum... hayat güzel lan.
yahu ne kadar güzelmiş ,ben bunu neden daha önce duymamışım dedirten bir websitesidir. Allah o webdizaynırların, dizayn yapan yerlerini korusun. fikri bulanın fikrine kuvvet verisin. ne hoş oldu böyle bira keyfi.
partide frekansında californication çalmasıyla bu radyo hakkımda birşeyler mi biliyor sorgulamasını yaptırmış başarılı bir çalışma. akıl edenler ödüllerini alacaklardır tabi, fakat bunun kategorisi ne olacaktır merak konusu.
dünden beri bağımlı hale getirmiştir. önümüzdeki günlerde radyo frekansı saysını arttırması beklentimdir. mesela şöyle 90lar, rock, slow...vb gibi ayrımlara gidilebilir.
50promil benzeri, biralı internet radyosu.
şu an itibariyle şahsımın kafasıyla oynayabilmekte olduğunuz radyodur. 12ye kadar sizlerleyim. öperim.
Bu radyoyu yapanlara teşekkür ettiğimiz bir radyodur.
105-geçmişte frekansı harikadır. muhteşem bir radyodur efendim. dinleyiniz, gerekirse zorla dinletiniz.
mükemmel olmuş tek eksiği mute tuşu ve yazan şarkının adı. yapanın aklını seveyim. dinleyin la.
hee bir de şöyle bir şey var ekrandaki yazılar git gide netliğini kaybediyor. içtiğim için mi yoksa sitenin özelliğinden midir anlamadım daha.
hee bir de şöyle bir şey var ekrandaki yazılar git gide netliğini kaybediyor. içtiğim için mi yoksa sitenin özelliğinden midir anlamadım daha.
yalnızlığın anlaşıldığı anlarda, yalnızlığı gideren meret.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar