bugün
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- kuran da namazın olmaması21
- en tehlikeli kadın tipi7
- iş arkadaşlığı9
- yeditepe de kutsal metinden rahatsız olunması4
- ctrlx4
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- 31 yaşında bakire olan kız9
- kalça ellemek6
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir6
- ehli sünnet hocalar11
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- sözlük yazarları akıllı olsun5
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak6
- mehdiyetin yaklaşıyor olması4
- zam gelmeyen biralara zam yapan carrefoursa3
- yaşaranların pisliği3
- akp nin abd köpeği olması2
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması3
- cevabı bilinmeyen sorular3
- mini etekli kızlar şu anda ne yapıyor sorunsalı3
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- otomatik portakal alex piçi3
- his kaybi3
- tekelcinin sizi 18 yaşından küçük sanması2
- evli olup sözlükte erkek arayan kadınlar4
- huzur islamda9
- ayak hastalıkları2
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- süt kokusuna mest olan insan2
- 21 mart 2027 fenerbahçe galatasaray maçı2
- arabesk7
- hep sinirli yazarlar7
- yanlışlıkla döl fışkırtmak5
- uff diye üzülen erkek6
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler6
- karımın ayaklarını yıkarım3
- rüşvet alırken yakalanmak2
- nişanesi şefkattir aleme merhamettir2
- deniz göktaş'ın gösterisine erişim engeli5
- iç güveysi gidecek kadar aşağılık bir erkek olmak5
- mandacı menderes4
- sözlükteki ezik kompleksi3
- kadın sürücüyü dikiz aynasıyla döven maganda2
- sözlüğe bedenini atan kadın güzelliği4
- kalabak suyu2
tarihinin en iyi kadrosuna sahip olan takım.
bu sayede ligde 6. sırayı paylaşabiliyorlar. tabii bir de demirören'in tff başkanı olması ve malum penaltılar...
bu sayede ligde 6. sırayı paylaşabiliyorlar. tabii bir de demirören'in tff başkanı olması ve malum penaltılar...
türkiyenin en rezalet takımıdır.
Tarihleri Eyyam kokan Ezik Tipli Taraftarların bok atmaya çalıştığı Şerefli Takım.
Devlet desteği Ve Tff,Mhk işbirliği olmadan esamesi okunmayan takımın Şımarık taraftarları sevmez Beşiktaş'ımı.
Zaten sevmesinler Beşiktaş Şımarıkların Takımı değil. Siz Türkye'de rekabet etmeye devam edin.
Devlet desteği Ve Tff,Mhk işbirliği olmadan esamesi okunmayan takımın Şımarık taraftarları sevmez Beşiktaş'ımı.
Zaten sevmesinler Beşiktaş Şımarıkların Takımı değil. Siz Türkye'de rekabet etmeye devam edin.
Ülkede tek güzel giden milli gururumuz.
2 aralık 2017 günü galatasaray'ı telli duvaklı gelin yapmıştır ve nikahına almıştır. bu yüzden şerefli takımdır. istese gs'yi metresi olarak kullanmaya devam edebilirdi ama resmi nikah yaparak sahiplendiğini gösterdi.
Besiktasliyim ama bu sene sampiyon olacagimizi dusunmuyorum. Cenk gitti evet coook iyi paraya gitti ama ben uzuldum. Negredo matador falan filan. E belli ki bayerni gecebilecegimizi dusunmuyorlar. Lige bakiyorum basaksehirle aramizda 6 puan var. elbette isterim sampiyon olmayi ama bilmiyorum.
leipzig'i, porto'yu yendiler diye kendini bayern munich'i eliyeceklerini zanneden zavallılar. bunlara boşuna tinerci dememişler.
not: istanbul takımı tutmuyorum.
not: istanbul takımı tutmuyorum.
efendilik ayağına her türlü piçliği yapan takım...
önce şike yapar sonra kupayı iade eder sonrada küme düşmemek için başkanını tff başkanı yaptırır...
amk ben bunların.
önce şike yapar sonra kupayı iade eder sonrada küme düşmemek için başkanını tff başkanı yaptırır...
amk ben bunların.
kim ne derse desin şerefli bir takım.
ve aynı zamanda büyük takım.
bu sene şeref ve erdemli olmaları sayesinde ligi ilk 8'de bitireceklerdir.
ikinci yarıda demirören'in hakemleri sadece her zaman olduğu gibi 15 tane falan penaltı verse yeterli.
ha şampiyonlar ligi'nde bayern karşısında 8-0 ezilme rekorunu tazeleyecektir ama o konuda yapılacak bir şey yok.
ve aynı zamanda büyük takım.
bu sene şeref ve erdemli olmaları sayesinde ligi ilk 8'de bitireceklerdir.
ikinci yarıda demirören'in hakemleri sadece her zaman olduğu gibi 15 tane falan penaltı verse yeterli.
ha şampiyonlar ligi'nde bayern karşısında 8-0 ezilme rekorunu tazeleyecektir ama o konuda yapılacak bir şey yok.
şenol güneş bu sene takımı lige motive edemedi bu sene şampiyonluk şansı sıfır olan takımım .
hisselerini almak için yatırımcılar kap'a ağzını dikmiş durumda. cenk tosun'dan gelecek 25-30 milyon euro arası bonservis hisselerin minimun yüzde 10 değer kazanması demek.
2 milyar tl civarı net borcu olan, fikrimce hiçbir sportif ve satış başarısının kurtaramayacağı spor kulübü. tıpkı diğer büyükler gibi.
kulüp tamamen kur ve faiz kıskacına girmiş durumda. iyi idare edilmeme ile de alakalı değil, engellenemez bir borç. paso kredi çekiyor, yeni faizlere, yeni balon ödemelere giriyor. gidişat çok kötü.
kulüp tamamen kur ve faiz kıskacına girmiş durumda. iyi idare edilmeme ile de alakalı değil, engellenemez bir borç. paso kredi çekiyor, yeni faizlere, yeni balon ödemelere giriyor. gidişat çok kötü.
Ligin 2. Devresi 38 ya da 40 puan toplayacagimizı düsünüyorum.
Antalya 3
Kasimpasa 3
Bursa 3
Karabuk 3
Konya 1
Fb 1 ya da 3
Trabzon 1
Genclerbirligi 3
Basaksehir 0
Alanyaspor 3
Goztepe 3
Akhisar 1
Malatya 3
Gs 1
Kayseri 3
Osmanli 3
Sivas 3
Tahminim bu sekilde. Bursa ve konya deplasmanlarindan 4 puan ile doneriz diye düsünüyorum.
Antalya 3
Kasimpasa 3
Bursa 3
Karabuk 3
Konya 1
Fb 1 ya da 3
Trabzon 1
Genclerbirligi 3
Basaksehir 0
Alanyaspor 3
Goztepe 3
Akhisar 1
Malatya 3
Gs 1
Kayseri 3
Osmanli 3
Sivas 3
Tahminim bu sekilde. Bursa ve konya deplasmanlarindan 4 puan ile doneriz diye düsünüyorum.
borçları faiz ya da kur odaklı değil çoğu stad, fakat stad kendisini amorti ediyor. kalan borçların çoğu da demirören döneminden kalan eski borçlar. örneğin q7'nin geldiği ilk dönem manajer ücretinin yapılanmış taksidi geçtiğimiz aylarda yeni bitti. düşünün.
son 5 yılda oyuncu satışı ve avrupa'daki başarılarıyla hisse fiyat 4 kat arttı, artmaya da devam ediyor. iyi yolda olmasa borsaya direk yansır.
son 5 yılda oyuncu satışı ve avrupa'daki başarılarıyla hisse fiyat 4 kat arttı, artmaya da devam ediyor. iyi yolda olmasa borsaya direk yansır.
laik turkiyenin yetisdirgi oyuncudur, seriatci katar prensesi gibi londrada 7 erkekle basilmamisitir, rol yapmaktadir kendisi. bunu 31 malzemesi yapiyosan o senin capindir.
2 milyar borcunun olması dert değildir.
Tüm büyüklerin borcu var zaten, önemli olan bu borcu döndürebilir halde tutmak. 3 büyükler dediğimiz takımların hepsi tek birisinin borcunu ödemeye çalışsa bile başarılı olamaz; başarılı oldu diyelim borç bir süre sonra tekrar olur.
Sürekli şampiyon olup şampiyonlar ligi müdavimi olamayacağımıza göre, "borcu var" demenin bir manası yok.
Sanki türkiyedeki tek borçlu kulüpte diğerlerinin sırtından geçiniyor gibi yazmayın şuraya...
Hiçbir sportif başarının kurtarmayacağının hepsi farkında zaten.
Tüm büyüklerin borcu var zaten, önemli olan bu borcu döndürebilir halde tutmak. 3 büyükler dediğimiz takımların hepsi tek birisinin borcunu ödemeye çalışsa bile başarılı olamaz; başarılı oldu diyelim borç bir süre sonra tekrar olur.
Sürekli şampiyon olup şampiyonlar ligi müdavimi olamayacağımıza göre, "borcu var" demenin bir manası yok.
Sanki türkiyedeki tek borçlu kulüpte diğerlerinin sırtından geçiniyor gibi yazmayın şuraya...
Hiçbir sportif başarının kurtarmayacağının hepsi farkında zaten.
Yukarıda arkadaslarin dedikleri sonuna kadar dogru. Matteo ferrari' nin parasinı da fikret orman ödemisti. Ayrıca dolar ve euro kurlarinin durumu da ortada.
Bir milyar yediyüz altmış altı milyon lira borcu olan kulüp. Diğer iki büyük ralibi gibi batık durumda. Birileri el atmazsa da bu durumdan çıkışı tıpkı diğer iki rakibi gibi çok zor.
les benjamins ile yaptığı sponsorluk anlaşmasından yıllık 4 milyon euro alacak takım.
netleşen cenk tosun transferini kap'a bildirmeyerek manipülasyon yapan takım.
kap bildirimleri usule uygun. transfer netleşse neden saklasın? beşiktaş hakkında algı kasarken bazen kanırtanlar oluyor. çok zorlamayın.
2011 Türkiye Süper Kupası finalinde maç yapması gereken takımdı.
neden bu maç oynanmadı acaba?
sahi tayfur havutçu, serdar adalı falan içeriden çıktı mı?
neden bu maç oynanmadı acaba?
sahi tayfur havutçu, serdar adalı falan içeriden çıktı mı?
cenk tosun transferini kap'a zamanında bildirmediği için spk'nın radarına giren takım.
genç bir forvet alması şart olan takım.
belçika liginden zenci al başkan. 2 milyon euroya bulunabilir.
belçika liginden zenci al başkan. 2 milyon euroya bulunabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar