bugün

/782
bu sene şampiyonlar liginde başarı sağlayan bir takımdır. yedek kadroyla leipzigi yendik. monacolu portolu gruptan çıktık.

şimdi ben bunları söyledim. sen galatasaraylı kardeşim niye sıkıntıya giriyorsun ki?

kim galatasaray avrupada başarısız bir klüp demiş veya beşiktaş daha başarılıdır demiş?

arkadaş yenilgisiz gruptan çıktık onun sevincini bile yaşatmıyorlar yahu.

biz 20 sene önce yaptık diye saçma saçma konuşuyorlar. bırak kardeşim bu işleri. beşiktaş bu sezon galatasaray ve fenerbahçeye nazaran avrupada daha başarılı oldu mu? evet oldu.

türkiyeyi avrupada en iyi şekilde temsil etti mi? evet etti.

bizim işimiz bu kadar. sizin tarihiniz falan umrumuzda değil. ki zaten sizin geçmiş başarılarınızla kendi başarılarımızı karşılaştırmıyoruz bile.
karşılaştıran vardır ben onları bilemem. onları ciddiye alarak hata eden de sensin kardeş kusura bakma da.

herkes kendi klübüne baksın diyorum ben. şahsen gs nin veya fb nin avrupa başarısı şu yıl gördüğüm beşiktaş düşmanlığından sonra umrumda bile değil zaten.
enes ünal'ı alacaklarmış. öyle bir ihtimal dillendirilemez bile. enes ünal, türkiye'ye en az 10-12 yıl sonra gelir ve gelirse bursaspor'a gelir.
bayern'in çerez niyetine darmadağın edip içinden geçeceği boktan takım.

edit:
--spoiler--
bayern ile maç yapmayı rüyasında bile görmeyi unutanların bok attığı takım.
--spoiler--

1 ağustos 2017 bayern 0 - 3 liverpool (audi cup 2017)
cenk tosun'un yerine dünya yıldızı almayacak takım. o hayali unutun arkadaşlar. jackson martinez, balotelli, benteke falan olmayacak maalesef.

zaten negredo varken gerek yok. nispeten genç, yırtıcı, gelecek vaat eden hatta yerli bir forvet alınabilir. yerli olarak öyle bir isim yok. alınmazsa da demba ba kulubüyle anlaşır ve ikinci forvet pozisyonunu yedekler, tabi formda ve sağlıklıysa.
leipzig'i, porto'yu yendiler diye kendini bayern munich'i eleyeceklerini zanneden zavallılar. bunlara boşuna tinerci dememişler.
görsel
Adamlar on yıldır bu espri için bekliyormuş vay amk.
şike yaptığı için resmi olarak hükum giyip giymediği merak edilen takım.

ha evet evet şerefli falan takım.

en büyük efsanesi demirören olan 8-0 rekortmeni takım.
Ülkeye teşvik primini ve şikeyi sokan, biz var oldukça diz çökmeye mahkum olan ezeli ezik takımlara, özellikle kırmızı kanatlılara dert olmuş kulübüm.

Gassarayın 4 sezon üst üste şampiyon olduğu şaibeli yıllar da takımın adete başkanlığına soyunmuş fetttoş ve müridlerinin payı vardır. Pensilvanya nın fransız temsilcileri,beşiktaş ismi bu ülke futbolun da şike iddialarıyla anılacak en son kulüptür. Bunu ben söylemedim bunu bağımsız türkiye cumhuriyeti mahkemeleri beşiktaş şike yapmamıştır diyerek söylemiştir.
Ayrıca en büyük efsanesi ergun gürsoy olan ankaragücü nü şaibeli bir şekilde 8-0 yenip beşiktaşın şampiyonluğunu çalan bir takımın taraftarının söylemesi de ayrıca bi tuhaf...
2 tane fazladan şampiyonluğunu bulunan garip takım. Lig kurulduğundan beri 13 kez şampiyon olmalarına rağmen lig öncesi 2 şampiyonluğunun da sayılıp toplam 15 şampiyonlukları olduğu iddaa edilen takım.
premier lig ismen 1992 yılında başladı. bu durumda everton ve liverpool daha önce hiç şampiyonluk yaşayamamış takımlar mı sayılıyor?

Tanım: türkiye ligi 1959 yılın da başliyor yeaaaa diyen embessilleri kara kara düşündüren bem beyaz kulübüm..
https://m.uludagsozluk.com/e/38559959/

Cahil adamlarla aynı sözlükte yazmak zor ama yine de ben Bilal'e anlatır gibi anlatayım.

Canım benim minik kuşum bak ne diyorsun? ismen diyorsun. Yani ismi değişmiş yani adamların pro liginin adı değişmiş, yani normalde resmi ligleri var adamların..

Yaşın yetmediği için hatırlamayabilirsin ama bizim ligin adı 2001 yılına kadar Türkiye birinci ligiydi. 1959 yılında resmen başlayan ligimizin adı 2001 yılında Türkiye süper ligi olarak değiştirildi. E o zaman bizim ligdeki 2001'den önceki şampiyonluklar nolacak, isim değişti diye çöpe mi gidecek.

Biraz araştırın düşünün olm, beyniniz acımaz merak etmeyin...
2 şampiyonluğun olduğu senelerle sonraki seneler arasinda statü olarak hicbir fark yok . bu sadece 2 buçuk senedir ezilen renkli ağlaması.zaten bunun hakkını biz gs-fb federasyonuna kalsaydı her zamanki gibi alamazdık. Avrupalı temsilciler gelip demiş statü aynı bu adamların şampiyonluğunu verin diye.

Tarihi kanıtli şikelerle dolu takimi tutanlar bu kulübün kupalarini sorgulayamaz.ne kadar inkar etsenizde son yazdiğim cümle %100 gerçek.avrupa hukuku bu ülkede olsaydı 5.lige kadar düşerdiniz.
bu sene şampiyon olur olmaz bilemem ama vodafone park'ta fetöcü vatan hainlerini silindir gibi ezip 3 tane sallamaları sadece beşiktaşlıları değil tüm cumhuriyet sevdalılarını sevince boğmuştur. bu fetöcü köpeklere kendi evlerinde yani tt arenada da tecavüz edip milletimizi yeniden sevindireceğiz allahın izniyle.
şike yapar üstünü örter

başkanını tff başkanı yaptırır

şikeyle aldığı kupayı iade eder

her macta penaltı kulllan

sonrada efendi ayağına millleti kandirir

gezici piçlere destek verir

iste böyle bir takım.
Eski başkanları adnan polat ın "biz şike yapmadık diyemeyiz"diyen takımın 2018 model gıcır gıcır mal bazı taraftarlarının şike yapmakla suçladığı yücelerin en yücesi kulübüm. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışıp, terim i getirseniz de bundan böyle her yıl renkli dünyanızı siyah beyaza boyayacağız. Kurtuluşunuz yok pensilvanya çocukları.
görsel

Ajax arena müzesinde, takdim bayrağı bulunan tek türkiye takımıdır.
yeni yılda da bazı ezikleri kudurtmaya devam edecek olan yücelerin yücesi, efsane takım. ne derseniz deyin umrumuzda bile değil babanız beşiktaş açık ve net.
Yönetimi mallardan oluşan klüp. Abi ben sadece taraftarlar tiner çekiyor zannediyordum demek ki bunlar da çekiyor.

Cenk tosun'u rahatça 75m€ ya satabilirler ama 25m€ ya tav oldu ibneler.
ölene kadar tek gerçek sevda.

siyah beyaz aşk.
(bkz: en iyi müslüman takım).

edit: ne kızıyorsunuz fikret orman dedi ben demedim.
görsel
görsel
BJK
Kara kartal
Çarşı
En sevdiğim:Negredoooo...
Cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya yeltenen, mustafa kemal atatürk e suikast düzenleyen şükrü saraçoğlu çocuklarını başlık altına toplamıs türkiye nin tek büyük, avrupa nın ve dünya nın en büyük 3,4 kulübünden biri.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026