bugün
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz8
- rafael leao24
- mehmet ali alabora4
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- günün sözü20
- ayağı şiir kokan kadın2
- sarapci koala69
- deniz göktaş5
- zall için bir şarkı bırak2
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin2
- erkeklerin istediği tek şey17
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- biraderlerin vurduyor olması12
- türkiye13
- trafikte sinirlenip bağırmak5
- üşümeyi özlemek4
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- gram altın5
- akepe3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- sarapci diye nick alan akpli17
- hiç erkeğe şiir yazan kadın olmaması2
- karı kıza para yedirir misiniz3
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- şarapçı koala ile viski içmek5
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- tanrı ile röportajlar3
- fener balı15
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- biraderizm felsefesi3
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- manifest11
- uşak2
- uyumanın muhteşem bir şey olması2
- usualsuspect'e ayak atıp kaçmak6
- bir dinciyle tartışmak2
- burdur2
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- arkadaşlar size küstüm2
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- erecto birader nasıl gözüküyor2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- biraderine de sana da yeter artık2
- gece yarısı çerokilerin tarihini okumak2
- hayden panettiere2
Kanyon'da ve karaköy'de mağazası bulunan marka. Defileleri ve party leri bu kadar kısa süre olmasına rağmen benim için efsane oldu açıkçası piyasada 10. Yılında neler yapıyor olacak merak içindeyim. Bünyamin i benjamin yapayım belki tutar deseydi biri bana gülerdim açıkçası fakat düzgün pr (l'appart farkı) ve yaratıcı fikirlerle şimdiden fark yarattı. Ciddi bir merakla geleceğini bekliyorum.
Beşiktaş ile anlaşma sağlayan giyim firması. ilk başta ben de yabancı bir firma zannetmiştim ancak Türk firmasıymış.
Kartal yuvasında 29-39 en fazla 49 tl’lik tshirtler varken les benjamins ürünleri 85-449 tl arasında satılmaktadır.
Hoşuma giden bir tshirtü aldım ve hak edip, etmeyeceğini göreceğiz. Aldığım 109 tl ile en ucuzlarından idi.
Ürünle ilgili deneyimimi buraya editleyeceğim.
görsel
Kartal yuvasında 29-39 en fazla 49 tl’lik tshirtler varken les benjamins ürünleri 85-449 tl arasında satılmaktadır.
Hoşuma giden bir tshirtü aldım ve hak edip, etmeyeceğini göreceğiz. Aldığım 109 tl ile en ucuzlarından idi.
Ürünle ilgili deneyimimi buraya editleyeceğim.
görsel
öhümm öhümmm buyrun benim!
(bkz: huxel)
görsel
coca cola ile yaptigi is birligini asiri begendim ve gurur duydum. urunlerdeki o hali deseni ayrintisi da ayri bir olay. insanlar pahaliligindan yakiniyor ama sonucta gucci gibi luxury street wear marka oldugundan fiyatlar gayet normal. hitap ettigi kesim belli cunku.
coca cola ile yaptigi is birligini asiri begendim ve gurur duydum. urunlerdeki o hali deseni ayrintisi da ayri bir olay. insanlar pahaliligindan yakiniyor ama sonucta gucci gibi luxury street wear marka oldugundan fiyatlar gayet normal. hitap ettigi kesim belli cunku.
bunu alan evde cocacola tabağı kullanır.
Türk markası.
istediği kadar globalleşsin, kıyafetlerini dünyaca ünlü kişiler giysin kalitesi global markalara göre düşüktür.
Sahibi bünyamin aydın kendi ürünlerini nadir giyer kendisi carhartt, dickies gibi markaları tercih ediyor millete de kalitesi düşük markasını iteliyor.
istediği kadar globalleşsin, kıyafetlerini dünyaca ünlü kişiler giysin kalitesi global markalara göre düşüktür.
Sahibi bünyamin aydın kendi ürünlerini nadir giyer kendisi carhartt, dickies gibi markaları tercih ediyor millete de kalitesi düşük markasını iteliyor.
Fiyatlarına göre kalitesiz marka.
Kimse aynı fiyata lacoste, carhartt, jordan, champion, stüssy vs markalar varken bu markaların çeyrek kalitesinde olan les benjamins’i tercih etmez.
Kimse aynı fiyata lacoste, carhartt, jordan, champion, stüssy vs markalar varken bu markaların çeyrek kalitesinde olan les benjamins’i tercih etmez.
influencer markası. tasarımları da parasını kesinlikle hak etmiyor.
Saçma sapan dizaynları olan marka.
Benjamins donun görünüyor benjamins. Ata demirer'in üstünde gördüğüm birkaç ürünü hoşuma gitmişti. Pek hakim olduğum bir marka değil. Beymen'de görmüş idim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar