bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- ona bir şey söyle3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak2
- okan buruk7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- sözlükteki galatasaraylılar3
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- iremga32
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- distopik film önerisi6
- dusan vlahovic9
- anın görüntüsü31
- velvet15
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- monica bellucci bakışı4
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte marka olmak11
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- kedi tekmelemek11
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- galatasaray12
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- victor osimhen14
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sebahattin şirin21
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- lamba2
- ishal olmak5
- haftanın gammazları listesi25
- uludağ sözlük evreni9
- bir bela geliyor8
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- süleymancılar14
- galatahahahahahaha3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- alevi kızların alev alev yanması7
- yandım çavuş ayranı3
- z kuşağı3
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
Kanyon'da ve karaköy'de mağazası bulunan marka. Defileleri ve party leri bu kadar kısa süre olmasına rağmen benim için efsane oldu açıkçası piyasada 10. Yılında neler yapıyor olacak merak içindeyim. Bünyamin i benjamin yapayım belki tutar deseydi biri bana gülerdim açıkçası fakat düzgün pr (l'appart farkı) ve yaratıcı fikirlerle şimdiden fark yarattı. Ciddi bir merakla geleceğini bekliyorum.
Beşiktaş ile anlaşma sağlayan giyim firması. ilk başta ben de yabancı bir firma zannetmiştim ancak Türk firmasıymış.
Kartal yuvasında 29-39 en fazla 49 tl’lik tshirtler varken les benjamins ürünleri 85-449 tl arasında satılmaktadır.
Hoşuma giden bir tshirtü aldım ve hak edip, etmeyeceğini göreceğiz. Aldığım 109 tl ile en ucuzlarından idi.
Ürünle ilgili deneyimimi buraya editleyeceğim.
görsel
Kartal yuvasında 29-39 en fazla 49 tl’lik tshirtler varken les benjamins ürünleri 85-449 tl arasında satılmaktadır.
Hoşuma giden bir tshirtü aldım ve hak edip, etmeyeceğini göreceğiz. Aldığım 109 tl ile en ucuzlarından idi.
Ürünle ilgili deneyimimi buraya editleyeceğim.
görsel
öhümm öhümmm buyrun benim!
(bkz: huxel)
görsel
coca cola ile yaptigi is birligini asiri begendim ve gurur duydum. urunlerdeki o hali deseni ayrintisi da ayri bir olay. insanlar pahaliligindan yakiniyor ama sonucta gucci gibi luxury street wear marka oldugundan fiyatlar gayet normal. hitap ettigi kesim belli cunku.
coca cola ile yaptigi is birligini asiri begendim ve gurur duydum. urunlerdeki o hali deseni ayrintisi da ayri bir olay. insanlar pahaliligindan yakiniyor ama sonucta gucci gibi luxury street wear marka oldugundan fiyatlar gayet normal. hitap ettigi kesim belli cunku.
bunu alan evde cocacola tabağı kullanır.
Türk markası.
istediği kadar globalleşsin, kıyafetlerini dünyaca ünlü kişiler giysin kalitesi global markalara göre düşüktür.
Sahibi bünyamin aydın kendi ürünlerini nadir giyer kendisi carhartt, dickies gibi markaları tercih ediyor millete de kalitesi düşük markasını iteliyor.
istediği kadar globalleşsin, kıyafetlerini dünyaca ünlü kişiler giysin kalitesi global markalara göre düşüktür.
Sahibi bünyamin aydın kendi ürünlerini nadir giyer kendisi carhartt, dickies gibi markaları tercih ediyor millete de kalitesi düşük markasını iteliyor.
Fiyatlarına göre kalitesiz marka.
Kimse aynı fiyata lacoste, carhartt, jordan, champion, stüssy vs markalar varken bu markaların çeyrek kalitesinde olan les benjamins’i tercih etmez.
Kimse aynı fiyata lacoste, carhartt, jordan, champion, stüssy vs markalar varken bu markaların çeyrek kalitesinde olan les benjamins’i tercih etmez.
influencer markası. tasarımları da parasını kesinlikle hak etmiyor.
Saçma sapan dizaynları olan marka.
Benjamins donun görünüyor benjamins. Ata demirer'in üstünde gördüğüm birkaç ürünü hoşuma gitmişti. Pek hakim olduğum bir marka değil. Beymen'de görmüş idim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar