/782
Var ile yok arasında geçinen bir takım haline geldi. Dıştan iyi ama içten çok karmaşık.
Düşünsenize aziz kendi parasından senetle klübe para veriyor . Klüp inanılmaz borçlanıyor . Sonra aziz gidiyor federasyon başkanı oluyor . 12 yıl şampiyon olmayan takım ard arda iki kez şampiyon oluyor. Azizin parası çıkmaya başlıyor . Ama o kadar güçlü ki u21 kiev bunlara 6 defa sokuyor . Valla güzel iş amk.

Son 2 şampiyonluğu şaibeli olan , 10 yılda 1 şikeyle kayırılarak şampiyon olan rezil bir takımdır.
Renklileri kudurtan canım takımım.. sevdikçe tüketmeyen tek şey.
görsel

Bazılarının en iyilerini alır yedek oturtur.
Bu sene yarrağın başını alacak takım. Hala ben en güçlüyüm havasındalar amk. Bitti olum bitti, 2 sene götünüzü kurtardılar artık bitti. 3. Şampiyonluk gelecekmiş. Siktir ulan amk tinercisi.

(bkz: babanız galatasaray ulan)
turk futbol tarihinin gelmis gecmis en karaktersiz, en rezil, sikeden basini kaldirmayan, ona buna peskes ceken, en pis en kaka en tütütütü takimi.

yav yeminle kahkahalarla okuyorum yorumlarinizi renkli kardeslerim.

besiktasin herkese saygisi vardir. sizede saygimiz var. soylediklerinize kulak asmayiz, okuruz geceriz.

saka bir yana, futbol oynamak icin sahaya cikan, takim gibi takim.
hala daha ''yıldırım demirören'e borcu kapanana kadar ...'' diye entryler girilen takımdır.

yıldırım demirören'de ne kadar gerizekalı bir arkadaş ki, madem böylesi bişey yapacak tff başkanlığına geldiği sezondan itibaren yapmayıp yeni akıl etmiştir.

şuna inanın nohut tanesi kadar beyni yoktur.

kendinizi avutmak için buna sığınıyorsanız o başka tabi...
amansız saldırılara maruz kalan son 2 yılın şampiyonu. Tek büyük.
Nasıl korkuyolar ama gene şampiyon olucaz diye. Ulan gülüyorum size ya, biri topçusunu yuhlar birinin başkanı naptığını bilmez gelip burda beşiktaşıma sallar. Yazık.
yıldırım demirören üzerinden kendisine sallanan takımım.

tüpçü 5 sene önce tff başkanı seçildi ve tüm takımlar buna onay verdi.

3 sezon sesini çıkarmayan şerefsizler, 2 sezondan beri zenci yarrağı yemiş japon kızı gibi çığlık atıyor.

folloşunda kralısınız.
Son iki senedir renklilerin kancık köpek gibi bağıra bağıra ağlamasını sağlayan kulüptür.

Not: fabrispor.
daha ilk maçtan saldırılmaya başlanan takım. rakiplerimiz aşırı gergin. kendi maçlarından çok bizi takip ediyorlar.
görsel

Yeni transferi gene göz dolduran takım. Evet.
eski formuna devam.
öyle beleş penaltılar falan.
götunuzden kan alacaz oglum kan

not:gomissporluyum.
tarihi şaibeli şampiyonluklarla dolu fetöcülerin içinden geçecek takım.
Allahim hala hakem derdindeler. Gecen sene fenerin aldigi penaltilara baksak hadi onu gectim yillardir feto davasina kayirilan galatasaray? Kudurun.
Bu sezon tff ve hakemlerinin işi çok zor. Galatasaray çok iyi tekım bu sezon. Trabzon, başakşehir ve fener i bilmem ama galatasaray ne zaman şampiyonluğa oynasa şampiyon olabilen bir takım. Trabzonspor da hazır başladı konya maçında oynadığı oyunu ve tribünleri gördük. Bu tribünle maç kaybetmez ilk 3'e rahat girerler. Geçen sezon bir tek başakşehir vardı ama bu sezon bu takımı şampiyon yaparken zorlanacaklar.
"Sana olan sevgimi leyla bilse mecnunu terk ederdi".
Hayattan rengi alın geriye yarak gibi bişey kalır ki.
Yine en çok beşiktaş ın konuşulduğu güzel bir gün.

Dilinizden düşürmeyin lan. Yatın kalkın beşiktaş deyin hadi bakalım.
son 10 yılda;

3 büyükleri geçtim, trabzon'u da katarak söylüyorum, açık ara en az penaltı kazanan takımdır.

yine aynı 4 takım içinde en çok kırmızı kart gören takımdır.

yine aynı 4 takım içinde rakipleri en az kırmızı kart görmüş olan takımdır.

yine aynı 4 takım içinde bu gibi bir çok "avantaj-dezavantaj" hususlarında 3 rakibine kıyasla en çok yara almış takımdır.

lütfen hakem konuşmak için bir kez daha düşünün. komik oluyorsunuz.

not: cenk'in penaltısı basitti. çalınmaz. arada her takıma olmuştur böyle hatalar.

not2: bu gözler derbide kendisini ceza sahasının dışında yere atan oyuncunun takımına penaltı kazandırdığı maçları görmüştür.

not3: yine aynı gözler beşiktaşlı futbolcunun nizami kafa golünü elle attın diye iptal edip oyuncuya kart gösteren hakemi de görmüştür.

not son: beşiktaş için hakem hatası, bizzat hakemden gol yediği gün anlamsızlaşmıştır.
şenol güneş'in sezon başında fazla kondisyon yükleme yapmadığı takım. fenerbahçe, trabzonspor ve galatasaray tam yükleme yapmış. başakşehir de tam yükleme yapmamış.
Bu sene de şampiyon.

Östersundzedelere acımaz.
dünyadan bi haber olan hokkabazların iftira attığı takım.

beşiktaş mali kriterlerden dolayı avrupaya gidemedi. *
O günlerin geçtiğini sanan tinerci beyanıdır.
Paranızı tekrar komidinin üzerine koyacağız.

Not; babanız galatasaray.
© copyright 2005 - 2026