bugün

/782
2 yıldır yaptığını devam ettirerek ana sikip ocak söndürmeye devam edecek türkiye'nin en güçlü ve prestijli kulübü.
şenol güneş'in fazla yükleme yapmamasını nedeni kondisyon ekonomisinden dolayıdır. çünkü futbolcular da insan. kondisyon dediğimiz şey gaz gibi basılan bir şey değil.

mesela bilic dehşet yükleme yapardı ilk 5 hafta fırtına gibi eserdik sonra kas yırtılmaları, çeşitli sakatlıklar, formsuzluklar... ve takım iner çıkardı.
Yenince Beşiktaşlılar ,
Yenemeyince renkliler mutlu...
Herkese yetebilen yegane takım.
Biraz da gülelim.

http://galeri.uludagsozlu...ming-to-beşiktaş-1509478/
garanti penaltı olacak maç.
eee penaltı olmayanca 6 yiyorlar 8 yiyorlar...
eğer volkan şen haberleri doğruysa q7 satılmış olabilir. babel, lens, 1 ay sonra dönecek gökhan töre artı volkan şen fazla. en yaşlısı gidecek gibi...
küçükken belediyenin sandığım futbol takımıdır.
Ulan beşiktaş ile dalga geçmekten vazgeçin artık bak yeter! 1 olur 2 olur 3 olur 4 benayoun 5 gerrard 6 babel 7 babel 8 crouch.

Not; babanız galatasaray.
görsel
yaşam sevinci.
Bu sezon ligde ne zaman maç yapsa yolculukta oluyorum.

ilk hafta konya-istanbul yolundan geldim , bir saat sonra başladı.

Bugün şu anda Çanakkale-istanbul arasında otobüsteyim. Maça yönetici ucuna yetişeceğim.

Haftaya 26'sında bayram için antalya'ya gidiyorum o günde bursa maçı varmış.

Hayırlısı olsun.

Not: düzeltme.
neymar çakması neumayr ve david trezeguet çakması trezeguet yaktı bugün bizi. maçın özeti bu diyebilirim. yenilen gollerde hata aramayacağım tek lafım bu takımı hakkıyla oynatmayan teknik direktör bozuntusunadır. bu kadroyla neler neler yapılır ulan. 3 yıldır tutturmuş bir taktik gidiyor. gomez'de de aboubakar'da da aynısını uyguladı şansa bala başarılı oldu. bu sene bu taktik olmaz. cenk tek forvette verim alınacak bir futbolcu değil. andreas beck zaten futbolcu değil. ön liberoya koyup fazla ayrılma dediğin oğuzhan atiba'dan da tam verim alamıyoruz. kanatlara da tembihlemiş sıkı sıkı aldığınız topu orta açın. bu kadar basit, korkakça, geri zekalıca bir taktik görmedim ben. defans pepe hariç allah'a emanet bunun için hiç kafa yorduğunu sanmıyorum. kolay gol yiyen bir takım olduğumuzu görmek istemiyor galiba. tez zamanda siktirip gitse keşke. bugünkü maçtan sonra beşiktaş'tan avrupa'da başarı beklentim yok oldu. bir sikim değişmeyecek yine görürsünüz. her dönem illaki beşiktaş'ın üzerine yapışmış keneler oluyor ne yazık ki. bunlardan kurtulsak bir rahatlarız aslında var ya.

onun dışında, bugün negredo'ya yapılan harekete penaltı verilebilirdi ve talisca'nın şutu bariz elle engellendi. şunu söylemek istiyorum, geçen hafta zaten kazanacağımız maçta yanlış bir penaltı verildi, bugünkü maçı yöneten hakem de bu tartışmaları görüp yusuf yusuf oldu. ve bugün beşiktaş'a penaltı vermeyeceğim diye karar verdi, evet bu böyle. yani tepkileri göze alamam öyle her şeye penaltı vermeyeceğim diye düşünmüştür en azından. amına koduklarım bu işten yine beşiktaş zararlı çıkmadı mı şimdi söyleyin? geçen hafta zaten kazanıyorduk. bu hafta hakkımız yenmiş oldu. kime laf anlatıyorsam her neyse.

tuttuğum ama beni çok kızdıran takım.
2 tane şans golü yedi diye 40 gol yiyeceği düşünülen takım.
Ya akıl...
Buna bakan buna da baktı. (bkz: ağlayantaş)
Ulan canerin araba parasına alabilecekleri bir takım ile berabere kaldılar ya daha ne olsun.
kasımpaşa ile berabere kalınca kombine yakmadık. bir maç kazanınca da takımımızı şampiyon ilan etmiyoruz.

taraftarı böyle değil bu takımın. aklı başında.
Sanki hakem o kararı vermeseydi Beşiktaş yenemezmiydi o takımı laflarını bu sene de bol bol duyucaz galiba.
Vay amk hemen şenol güneş e sallamışlar.

Ama bir gerçek var. Beşiktaş ın kanatlarını felç edersen bu takım uçamaz uçmakta çok zorlanır. Ha yinede ligde en büyük şampiyonluk favorisi bu takım. Ancak avrupa da bu kadar beleş gol attırtmazlar bu takıma. Bugün kasımpaşa ya atılan ilk gol öncesi daha pas çıkar çıkmaz aha gol dedim ve gol oldu. Kasımpaşa bekleri caner orta yapsın diye çabaladı saymadim ama caner 10-15 arası orta yapmıştır bugün. 2.gol de öyle geldi zaten talisca nın fırsatçılığı da cabası.

Beşiktaş bu şekilde ligde yine şampiyon olur çünkü rakipleri zayıf durumda ama avrupa soru işareti maalesef çok zorlanır bu takım. Ha güzel kura gelirse ayrı gruptan çıkar ama ötesi zor.

Şenol güneş çok acayip adam ve bu kadroyla uefa avrupa ligine giderse finali zorlayabileceğini yine hesap edecektir. Bu entry buraya bırakayım beşiktaş ı gruptan çıkarmak için değil grupta 3.yapıp uefa ya gitmek için çabalayacak görürsünüz.

Bana kalırsa bende aynı fikirdeyim bu kadro şampiyonlar liginde çeyrek final falan görür de karşısına bayern-real-barca-psg gibi takımlar gelirse madara olur orada kalır ama uefa da kupaya uzanma ihtimali hiç zor değil.
yedek kulubesi;

görsel
österşey ve vardar ovasıspor tarafından yenilen blondie united taraftarı tarafından maç günü iple çekilen takımımız.

blonidelerin en büyük alışkanlığı beşiktaş a karşı algı operasyonu yapmak.

futbolu çirkinleştiren ve bir adım ileri attırmayan kişiler bunlar işte.
şampiyon oluruz, olmayız. mesele garip abuk subuk puan kaybetmemiz.

ben bu şenol güneş'i anlayamıyorum. sağa sola bahane bulmalarını da hiç anlamıyorum.

yok hocam, sensin işte. bu beraberliğin sorumlusu sensin. ikinci yarı 35 dakka oyunu neden soğuttun, neden tempo düşürdün, neden merkezden risk almayın talimatı verip oyunu caner'e yıktın?
Yetişiiinn!! 20 sene öncesinden caps verir olmuşlar. Evet evet hakan şükürlü yıllar.
Juventus gibi ülkesinin tek büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen takım.

Bütün bu sarışın ağlaşmaları bu gerçeği gördüklerinden işte.
penaltı ve beleş gol olmadan bir bok yiyemeyen sikko takım.

babanızgalatasarayulan ipneler.
gecen sene hakemlerin nasıl tasıdıgı ortada. yıllarca ağladılar, burunlarından sümükler akarcasına, hakkımız yeniyor hakkımız yeniyor diye, gecen sene basaksehir'in hakkını gasp ettiniz ulan. hakemler olmasa bir hiçsiniz birde kendinizi nimetten sayıyonuz. bu sezon balonları patlıcak anadolu ayarı takım bjk nin.
© copyright 2005 - 2026