bugün

/782
gökhan gönül'den sonra adriano da sakatlanmış. art arda talihsizlikler yaşayan takım.
bildikleri tek şey kudurun renkliler.

amkun beyinsizleri.
bildikleri tek şey beşiktaşa sövmek olan ağır sığırların yeni mekanı. her gün bu başlıktalar amk gurursuzları.
Bir kısım taraftarlarının kötü ahlakları yüzünden laf edilen takımım. Travestisinden balicisine sevebilir beşiktaş'ı kim ne diyebilir ki amk? Yönetiminde fetöcü mi var şikeci mi var yahut taraftarının çoğunluğu tinerci mi, yooğğ. Vatanını milletini seven, armadaki bayrağına deliler gibi aşık, iş adamından öğrencisine herkesin tutabileceği bir takımdır.
her yıl olduğu gibi bu yıl da üzerine oyunlar oynanacak. ayık olun, beşiktaş'ı yedirmeyelim.
Maç kaybedip, dayak yiyip, üzerine bir de ceza alan utanmaz/arlanmaz takımdır.
ışid'den pkk'dan bile tehlikelidir.
bütün orospu çocuklarını birbirine kavuşturmuş kardeş yapmıştır.
Ne yazık ki 3 Kere üstüste şampiyon olamayacağız önümüzdeki sene. Fener ve galatasaray taraftar sayısı toplam 60 65 milyon falanken beşiktaşın 15 milyon civarı bir taraftarı var. Gs kötü fb ķötü iken renkliler artık keyif alarak izleyemiyor, bu sene de 2sinden biri kazansın diyerek hakemler şüphesiz her beşiktaş maçını katletmeye özenle çabalayacaklardır. Üzücü ama gerçek
gary medel in gelmesiyle hakemler üzerimize oynasa dahi şampiyon olacağımızı düşünüyorum. bu arada yeni come to beşiktaş videosu süper olmuş noahla. noah süper bir simge oldu besiktaş için.
açıkçası medel'in transferine pek memnun olamadım. bu adam inter'de ön libero oynuyordu diye hatırlıyorum. dmc rolünü benimsemiş olabilir. yani ne tam bir stoper ne de tam bir defansif orta saha. rol kargaşası yaşamaz umarım. bu adamı seçtiler çünkü aynı zamanda atiba'ya alternatif olsun diye. geçen sene gökhan inler'i de aldılar da adamı doğru dürüst oynatmadılar bile. yav hep diyorum bu takıma ronaldo'yu da alsan sağ bekte andreas beck denen şerefsiz olduğu sürece bir halt olmaz bu takımdan! yapılması gereken transfer bek transferidir. gökhan gönül de sakatlandı gerzek herif zaten sakatlanmasa da iyi oynamadı. bir taraf adriano caner akıyor maşallah öbür taraf berbat bir vaziyette.
Beşiktaşlı değilim ama takım gerçekten hakkını vererek oynuyor.
2017-2018 sezonunda da renklilerde bacı bırakmayacak tecavüzcü takım.
Rakip taraftarlar tarafından tahrik edilen, oyuncusunun üzerine kelebekle koşan taraftarlar varken kendi taraftarı sahaya girdi diye 1 maç ceza almıştır.
Şu adalet sistemindeki bir sana bir bana mefhumuna da hastayım mk!
Adamlar bizim taraftarı tahrik ediyor, üzerine ne bulursa atıyor sahaya dalıp futbolcumuza bıçak çekiyor ama suçlu biz oluyoruz...

Nasıl bir nefret var içinizde mk!
galiba Domagoj Vida'yı da bitirmiş yöneticilerimiz. boyko artı 200 bin euro galiba... şimdilik twitter'da spor muhabirlerinin arasında konuşuluyor.

fakat vida bu akşam oynanan lig maçında ilk 18'e alınmamış.
Bir renkli ağlıyor yine 8-0 ağlama durağında.
Noldu göz göz?!
sezona kaldığı yerden devam eden kazandığı 13 şampiyonluğa karşın armasında 3 yıldızı olan garip kulüp.

verilmeyen kırmızı, olmayan penaltı ve hediye edilen bir maç.

madem şampiyon sezon başlamadan belirleniyor ne bokuna bir ton maç oynanıyor ki amk?

biz garibanlar da işte lig başladı rekabet olacak, iki üç gol, bir kaç güzel hareket izleyeceğiz diye mal gibi izliyoruz şu yaşananları.
17 takımın ortak rakibi.
büyük olmak böyle birşey,
ağlamayın kızlar, sıraya girin siz, hiçbirinizi boş geçmeyiz.
eskiden penaltıları verilmeyince kimsenin sesi çıkmazdı. şimdi penaltılarımız veriliyor diye ülkede isyan çıkıyor.

erman toroğlu falan neredeyse asker müdahalesi isteyecek.
(bkz: 8jk)
(bkz: 8taş)
rakiplerinin suratına suratına vuruyor.
görsel
vurur yüze ifadesi. ağlamayın size de koyarız bi tanesi.
hakkaten avrupa çapında büyük takım olma yolunda.
akıllı işler yapıyor.
mesela, düşüşteki ünlü oyuncuları alıp akülerindeki son enerjiyide kullanma motivasyonu veriyor ve başarılı oluyor. ünlü oyuncuların gelmesi sayesinde avrupa da adı hızla büyüyor.
maddi olarak avrupa standartlarına geldiğinde büyük avrupalı hoca da getirip takımı tamamen avrupa da taraftarı olan bir takım haline getirme yolundalar. tabi o maddi güce eriştiklerinde düşüşte olan değilde gündemde olan, yaşı genç oyuncuları da getirirler.
en büyük pay yönetimin bence.

not: fb.
bu sene başını alacak kulüp.

açılın tinerciler babanız geliyor.
heralde yıldırım demirören'e olan borçları kapatılıncaya kadar ligde koruma kollanması devam edecek olan spor klübüdür.

13 ağustos 2017 beşiktaş antalyaspor maçında penaltı kararı verilen pozisyon için penaltı diyenlerin 6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçının hakemine ana avrat sövmesi ise büyük tezattır. dün verilen penaltı kararı eğer doğruysa, kiev maçındaki pozisyon penaltının karesi falan olmalı diye düşünüyorum.

ayrıca henüz 10. dakikada oğuzhan'ın uçan tekmesine kırmızı kart çıkmaması durumunun hiç konuşulmaması da enteresandır.

kendilerini dev aynasında görmeyi çok seven bir taraftar topluluğuna sahiptir.

tüm futbolcu karşılamalarında, imza törenlerinde, maçlarda, beşiktaşta sokakta maç izlerken, evde boş boş otururken dahi işleri güçleri fenerbahçe'ye küfür etmek olan taraftara sahip takımdır ayrıca. sorsan biz beşiktaşı çok kıskanıyoruz, çekemiyoruz, ağlıyoruz hatta kuduruyoruz tabi.

(bkz: kişi kendinden bilir işi)
© copyright 2005 - 2026