bugün
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- nasıl birisiniz13
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- tatar kızları3
- ekrem imamoğlu11
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- ilkim sensin diyen kız3
- ayak fetişi2
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- aselsan satılırsa8
- her yerim pembe diyen kız3
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- akp bitince ne olacak23
- gocu8
- 9 temmuz 20263
- çinli kızlar2
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- slut shaming yapan erkek2
- dondurma yerken sübliminal mesaj veren kız2
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- fusya semsiyeli yabanci17
- canım tatlı çekti diyen erkek2
- gocu haric gammazlar bes para etmez2
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- ubıhlar2
- akpli değilim ama3
- azeri3
- iki kadını aynı anda idare eden adama ne denir3
- herzevekil6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- almancı yazarlar2
- napolyonun moskova seferi3
- erecto biraderin muşlettin bey olması2
Ne biliyim sanki "hevesini alsın yavrucaaaz" diyerek maçlara sokulan takım.
şu yüzümün gülmeye ihtiyacı olan günlerde mutsuzluğuma mutsuzluk katan takım,takımım. olsun bee içlerindeki inanç bitmesin , dik duruşundan taviz vermesinler varsın kupa almasınlar.
koyduk mu zuhahaha.....
Müzesi gümüş çatal bıçakla dolu olan takım. Kupa yok ki ne koysun..
en başta vasat sayılabilecek futbol, şanssızlık ve tosic'e verilmeyen net penatlı kararıyla kupayı elinden kaçıran geçen sezon zaten şampiyon olduk bu bizi 10 sene götürür tadında takılan kanser takımımız. abi o nedir ya o penaltı atışları? olm takımı şampiyon yapan adamlar bunlar. futbolcu her penaltıyı gole çevirmek zorunda değil, ama en azından kaleyi tuttur amk, hadi bitanesi tutturamadı bari biriniz tutturun amk lan. süper toto süper lig'de şampiyon olan takımın forveti bu adam, işi her şartta kaleye top yollamak ama önünde 7 metreye 2 metre kaleyi tutturamıyor. sağlık olsun ne diyelim. prim vermemek adına bahsetmek istemiyorum ama maç öncesi ve esnasında klasik keko davranışları sergileyen tüm gs taraftarına kucak dolusu sövgülerimi gönderiyorum burdan.
maçta ezildiği halde gte bala penaltılar ile kupayı kazanan taraftarın laf söylediği takımım. lan hıyar oynadığınız oyun ile geçen seneden bile kötü olacağınız belli iken gtu boklu bir kupayı alıp da bu kadar sevinmek niye. neyse, sktrttim sizi, konuşmaya değmez. simdi, şenol hocam, eksik olan yerleri bizden çok daha iyi görüyorsun tabii ama baskı yapki alınsın, la londra'da ki çocuk bile stoper, forvet, orta saha eksiğimiz olduğunu biliyor, yüz kere soylemenize gerek yok, alacaksınız alin, ya da kiralayin artık amk. ligler başlayacak, hadi onu hallederiz bir şekilde, zaten şimdiden sampiyonuz, fakat rahat bir lig geçirelim amk, arayi açalım, ama en önemlisi şampiyonlar ligi, hocam takviye yapmazsanız orada bizi skerler, kusura bakma da gerçek bu. tolga' da diretme be hoca, lütfen bak, ve dün küfürlerin hiç bilinmeyen hallerini kullandığım cenk' e de güvenme, aile katmadım direk kendisine küfrettim, yoksa çok kötü sicariz, yedek olur başka da bir bok olmaz. niye küfrettim bak, lannn feda dediniz götüme dön anladım türkiye' den formalar, bir sürü şey getirttim ki gerçekten fakirim, ulan sen trilyonlarca kazanıp, o gollerden birini atacak yeteneğe sahip değilsen ben aldigin parayı skimm. zaten hayat bok, akşam geçtik ekran karşısına dedik biraz nesemiz yerine gelsin, la kardeşim ne bok yediniz siz dün ki, bu renklileri bu kadar konusturdunuz la, la gol atacannnnn gollllllll. istedigin kadar atak yap, oynama yüzden bilmem kac olsun, goll yoksa bir bok olmaz kardeşim. firet orman, seni sevmediğimi hep yazarım, ha başarılı gözüküyorsun da, nasıl olduğunu senden daha iyi biliyorum, su transfer olayını bitir artık, yoksa şampiyonlar liginde rezil oluruz. yine seni sevmiycem de çünkü ne olduğunu çok iyi biliyorum, ama yap artık transfer de, süleyman baskanima çok güzel bir hediye verelim bu sene, ve diğer seneler.
Sabah oldu bunlar hala penaltı kaçırıyor.
Gomez gibi komple bir forvet almadikca bu sene cok zorlanacak takim.
yönetim beceriksizlikleri yüzünden son 3 sezona ambargo koyması gerekirken sadece 1 kupa almış, bu sezona bile favori başlayamamış kulüp.
tüm bunlar yaşanırken de borç katlanarak dağları aşmış.
tek şansı şenol güneştir. bu sezon, hele ki gomez gibi winner bir forvetten de yoksun olursa ki öyle görünüyor, sezon içinde 3 kulvarda çok zorlanır.
görünen o ki sosa da satılıyor.
şampiyon kadro nasıl hiç edilir, gerçekten adım adım gösteriyor FO yönetimi.
tüm bunlar yaşanırken de borç katlanarak dağları aşmış.
tek şansı şenol güneştir. bu sezon, hele ki gomez gibi winner bir forvetten de yoksun olursa ki öyle görünüyor, sezon içinde 3 kulvarda çok zorlanır.
görünen o ki sosa da satılıyor.
şampiyon kadro nasıl hiç edilir, gerçekten adım adım gösteriyor FO yönetimi.
Bu takımın bu sene şampiyon olacağını düşünen insanın aklından şüphe ederim. Adamlar bir tane penaltı bile atamadılar.
bu hafta içi benteke'ye imzalatacak takım.
defansa omeruo diye kovalak birini daha katmış takım.benteke diyen olmuş puahahah la oğlum 40 milyon avrolara gitti adam biz kim bokuz fakir bir takımız nası alacağız o adamı?
normalde büyük takımlar, örneğin yabancılardan örnek, real,münih,barça,juve şampiyon oldumu , süper kupayıda alır ve tamamlar.
yani işin raconu budur, büyük takımsan en iyi as oyuncularını sürersin, demirden kupa bile olsa onu almak görevindir? futbolda başka ne var ki? kupalardan başka ne var? hiç birşey?
tek amaç kupa değil mi?
ee o zaman, şenol güneş q7,sosa,adriano ile başlayacaktı.necip yerine tosici oynatacaktı.kalede ise tolga hariç herkes olabilir.
böyle çık yenil, sorun yok.ama necip kim? tolga kim?
yani işin raconu budur, büyük takımsan en iyi as oyuncularını sürersin, demirden kupa bile olsa onu almak görevindir? futbolda başka ne var ki? kupalardan başka ne var? hiç birşey?
tek amaç kupa değil mi?
ee o zaman, şenol güneş q7,sosa,adriano ile başlayacaktı.necip yerine tosici oynatacaktı.kalede ise tolga hariç herkes olabilir.
böyle çık yenil, sorun yok.ama necip kim? tolga kim?
şimdi sosa satılıyor diyen gazeteler var ; adam gidiyorsa yerine kimi alıyoruz tolgay mı devam ediyor. forvet konusu hala sıkıntılı ; stoper den önce forvet lazım bize. yani lig başlayacak 4 aydır beklediğimiz transferler yok. ligi götürür bu kadro ama şampiyonlar liginde madara oluruz.
yönetime töre, sosa ve gomez konusunda bir şey söyleyemiyorum çünkü adamlar biz burada kalmak istemiyoruz gideceğiz diyorlar tamam gidebilirler.
yönetime kızgınlığım çıksın biri konuşsun desin ki: bu yılki hedefimiz ligde başarılı olmak ama bunun için kadromuz yeterli ufak bir iki takviye yapacağız ; forvet cenk tosun olacak, yedek şişmanoğlu veya şampiyonlar liginde gruptan çıkmak için iyi bir forvet ve stoper alacağız ; sosa kalırsa iyi giderse yerine alacağımız isim belli gibi konuşsun.
ama 4 aydır gomez geldi -gitti goy goyu ; stoper alacağız alamadık goy goyu ; sosa ne olacak goy goyu sürüyor. ulan önce adam akıllı 1 numara kaleciniz olacak tolga haricinde biri kaleyi almalı kaç maça mal oldu tolga. bekliyoruz umarım beni yanıltırlar bu hafta.
yönetime kızgınlığım çıksın biri konuşsun desin ki: bu yılki hedefimiz ligde başarılı olmak ama bunun için kadromuz yeterli ufak bir iki takviye yapacağız ; forvet cenk tosun olacak, yedek şişmanoğlu veya şampiyonlar liginde gruptan çıkmak için iyi bir forvet ve stoper alacağız ; sosa kalırsa iyi giderse yerine alacağımız isim belli gibi konuşsun.
ama 4 aydır gomez geldi -gitti goy goyu ; stoper alacağız alamadık goy goyu ; sosa ne olacak goy goyu sürüyor. ulan önce adam akıllı 1 numara kaleciniz olacak tolga haricinde biri kaleyi almalı kaç maça mal oldu tolga. bekliyoruz umarım beni yanıltırlar bu hafta.
Gruptan da çıksa; şampiyon da olsa nasıl unutulur o rezil süper kupa?!
Çatır çatır oynayarak kaybedeceksin arkadaş!!
Çin sarayına abanan kürşâd edasıyla!
Çatır çatır oynayarak kaybedeceksin arkadaş!!
Çin sarayına abanan kürşâd edasıyla!
töre her ne kadar ligin ikinci yarısını boş geçse de lige iyi başlayıp devamının gelmesinde büyük rol oynamıştı.ayrıca gs ye attığı gol çok kritikti.fenerbahçe maçındaki asisti de öyle.yokluğu hissedilecektir.sosa hiç bir zaman bir 10 numara olamadı,hiçbir zaman çalım atıp topla oynayan bir oyuncu olamadı ama aynı şekilde o da kritik yerlerde tecrübesini takıma aktarmayı bildi frikikleriyle olsun asistleriyle olsun.bu takım şu an çok büyük eksik içerisinde 10 numaramız olcay şahan kesinlike ofansif orta saha transferi şart kaliteli hemde yoksa cl yalan olur.
ne yazık ki dağılmış takımdır.
ilk on biri ne yazılacak
ersan
töre
sosa
gomez vardı sadece en başta.
yanlarına da onlar kadar iyi oyuncular gelmeliydi.
ancak fiko onların yanını doldurmak şöyle dursun bu oyuncuları da gönderdi veya elinde tutamadı.
fiko şampiyon takıma ihanet içerisinde.
serdal adalı çalışmalara başlasa iyi olur şimdiden.
ilk on biri ne yazılacak
ersan
töre
sosa
gomez vardı sadece en başta.
yanlarına da onlar kadar iyi oyuncular gelmeliydi.
ancak fiko onların yanını doldurmak şöyle dursun bu oyuncuları da gönderdi veya elinde tutamadı.
fiko şampiyon takıma ihanet içerisinde.
serdal adalı çalışmalara başlasa iyi olur şimdiden.
Siyahla beyaz sevdamız,
Kartaldır hayvanımız,
Sağa çekmez sola çekmez,
Beşiktaş'tır yoğumuz varımız.
Kartaldır hayvanımız,
Sağa çekmez sola çekmez,
Beşiktaş'tır yoğumuz varımız.
ersan gitti o savunma ile sampiyin olduk,sosa gecen sene gidecem dedi kaldi asist krali oldu simdi gidiyor 2 milyona aldik sonucta yas 31 satilir yeri de dolar ha kalsa cok daha iyi olurdu ama en iyisi bu bence.forvet transferide olacaktir ve 20 gol civari atacaktir her kim olursa biz bu efektif futbolu hucumu oynadiktan sonra viz gelir tiris gider sozluk ahalisi bekleyin ayni baslikta aralik ayindaki bjk konusalim.
transfer pazarında emekli işçi gibi takılan başkana sahip takım.
beşiktaşı tebrik ediyorum bu seneki başarısı muhteşemdi.
Artık sahaya teknik direktörler ile çıkıcak olan takımdır.
şampiyon olunan sezonun ardından ne yapmaya çalıştığını anlamadığım yöneticilere sahip takım. transfer dönemi şu an için berbat geçiyor. ayrıca herkes forvet diyor defans oyuncusu diyor ama ben kanat oyuncusu diyen duymadım henüz. bu takımın bildiğin kanadı kırık. kaliteli bir kanat oyuncusu mutlaka olmazsa olmaz. şampiyonlar liginde kerim,olcay,aras kanat oyuncuları ile bol şans diyorum.
sosayı seviyordum ama gitmesine üzülmedim kendisi de gitmek istiyordu zaten.belki böylesi daha iyi olacaktır tolgay ilk 11 de oynamayı hak ediyor çünkü.oğuzhan da sosanın mevkisine kaydırılır ikisi birden oynayabilir.bize lazım olan kesinlikle ofansif orta saha.sosa zaten çalım yapan,adam geçen biri değildi.olcay desen hiç değil.sırtında 10 numara yazacak bir de kim vermişse artık o numarayı.bize çalım yapabilen hızlı biri lazım olcayın yerine oynayacak.kerim frei yetenekli beğeniyorum ama olmaz ilk 11 de olmuyor görüyoruz aynı cenk gibi hamle de kullanılması lazım.defans ve kale bu saatten sonra zaten kim gelirse gelsin toparlamaz.rhodolfo marcelo ikisini toplarsan 1 defans eder diğer tarafta tosic ve necipi topla yarım defans eder.etti mi sana 1.5 defans.3 kulvarda oynayan adam gibi bir takım isteniyorsa 4 defans lazım.yani 2.5 defans daha lazım.omeruoya hadi 1 dedik.buçuğu da görmezden geldik.en az 1 tane düzgün tecrübeli bir stoper alınması gerekiyor.kale için diyecek lafım yok akıllanmayacak bunlar 2 sene avrupa maceramızı silkip atan tolga kaptan ve 3 yıllık yeni sözleşme..kurtulamayacağız bundan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar