bugün

/782
forvet hattına cardozo, kaka, robinho gibi alternatifleri de düşünmesi gereken takımımız.
Meşe oynamayı bilmeyenler, ip atlarken ayak ritmini tutturamayanlar, saklambaç oynarken önüm arkam sobe demediği için oyun kaybedenler, tüm futbol bilgisi babasının aldığı ps2 ile maç yapmak olan insanlara beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlatamazsınız.
şampiyonlar liginde zor günlerin beklediği takımımız.

plaza kadınlarının içine şak diye dalıveren anlı noktalı, renkli renkli tuhaf kıyafetli teni kapkara bir hintli kadınını andırmaktadır gözümde.

hiç bir şansı yok...
maalesef ki tolga marcelo olcay beck gibi kötü oyuncuları tüm yıl izleyeceğiz teknik aptal direktörümüzün takıntıları sebebiyle.
iki tane tolgadan iyi kaleci olmasına rağmen vazgeçmeyecektir üst üste 2 yıl avrupa maceramızı silken beceriksizden.tosic necip gibi çöplerde umarım forma şansı bulamaz ayarsız dengesiz yeteneksiz oyuncular bunlar.taliscanın gelmesi çok iyi oldu ama tolgayın ilk 11 de oynamasını çok isterdim gerçekten yetenekli 5 olcayı toplasan bir tolgay etmez.talisca geldiği için maalesef yedeğe çekilir tolgayda.şöyle bir kadroyu şampiyonlar ligi için beşiktaşımıza yakıştırıyorum:

etoo
quaresma-talisca-nasri
oğuzhan-atiba
adriano-martins indi-rhodolfo-gökhan gönül
fabricio

tolgay ve cenkte süper yedeklerimiz olur.inşallah buna benzer sağlam bir kadro çıkarabiliriz.
Forvet şart abi cenk öküzünden bi cacık olmaz.Hele şampiyonlar liginde götüyle gülerler.
Cenk dediğin oyuncu +80 dk dan sonra oynayabilecek kapasitedeki türkiyenin en iyi forveti.
Sarı fırtınanın da dediği gibi;
aşktır, aşk!
şampiyonlar ligi'nde kadroya alınmayacak 4 kişi kim olacak acaba?

kalecilerden biri veto yiyebilir.

edit:4 kişinin alınmama sebebi, kulüpte yetişmiş yerli oyuncu kuralı yüzünden.
görsel
görsel

fena değil gibi... *
15 senede sadece 3 şampiyonluk 1 türkiye kupası birde süper alan ezik malların tuttuğu takim.

eziksiniz oğlum ezik...

gelin bizim müzeye de gozunuz kupa görsün açlar..

açlıktan nefesiniz tiner kokuyor.

bu arada para komidinin üstünde anladınız siz...
(bkz: almeida)
(bkz: demba ba)
(bkz: gomez)
(bkz: aboubakar)
Beyaz-siyah-beyaz-siyah. En büyük. beşiktaş
asla ve asla fetö cü olmayan takım.

müzenizde binlerce kupa olsa ne olur? vatan haini olduktan sonra.

sivillere kurşun sıkan örgütün takımı çıktınız.
Beşiktaş Aboubakar , Nasri , Talisca , Adriano , Gökhan Gönül , Marcelo , Fabricio , Oguzhan'ın toplam bonservisleri 4.8 Milyon Euro harcarken,
galatasaray sadece Serdar Aziz transferine 4.5 Milyon Euro harcadı.
eto'o konusunda antalyaspor'un şikayeti üzerine sevk edildiği pfdk'dan ceza almamış kulüp.

şimdi o yaygara koparanlar özür diler mi? sanmıyorum. bu arada küfürden 130.000 tl ceza ve yine e - bilet blokesi var sanırım.
hücum : 10/9

defans :10/6

kaleci: tolga olursa 10/2 malesef.

kaleye fabri geçer ve iyi bir defans gelirse,gruptan çıkabilir beşiktaş.0-0 bitmeli gerekirse bazı maçlar, sıkıcı oynamalı ve puan almalı beşiktaş.
görsel
Dişe diş hatta ve hatta abartmıyorum kendi klasmanının altında bir grup kurası çekmiştir. Bugün şanslıydık yalan yok barça ve m.city ile c grubuna düşebilirdik. Ama gene yalan yok gönlümden geçen c grubuydu. Mesela kim istemez messi veya agüero' yi vodafone arena' da görmek?
Yeni stoperini merak ettiğim kulübüm.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. kalbimiz seninle.
Yılın ballı takımı ödülünü hak eden ballı takım.
496 tane transfer yapmak yerine eldekileri sabit tutsa yine havada karada şampiyon olacak takımdı, olamadı. iskeleti bozdu.
Daha beş ay önce "bak berkecan biz türkiye'nin en iyi iki bekine sahibiz ok mi?" Diyen taraftarların takımlarından o iki beki alıp yedek bekleri yapan takım.

Hem de beş kuruş bonservis vermeden.

(bkz: tarihteki muazzam ayarlar)
Beşiktaş Caner Erkinden sonra M.City'den Samir Nasri'yi kiralamış. Liverpool'dan mamadou sakho'yu da kiralamış. Fikret Orman, bu hızla sabaha Musul ve Kerkük'ü borsaya bildirir.
görsel
Şu an beşiktaşlılar.
ismi yeter! diğer branşlarını geçtim hentbol maçına dahi imkanın varsa giderim. Taraftarı tinercidir falan ama kupa ve başarı değil arma sevdalısıdır.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026