bugün

/782
şimdiden şampiyon olmuş takımımdir ki çok büyük şanssızlıklar olmaz ise. lig bitti de, şampiyonlar ligi önemli aga, para, prestij hepsi oradan gelecek. hadi be çocuklar. la feda dedigimizdenn beri gtume don almadim formalarimzi yollattım türkiye' den. hadi koçlar.
lige üç sene kilit vurduk.
Bu sene transferin şampiyonudur. Şaka maka fenerbahçeye çok sağlam transfer çalımı atmıştır. Mehmet topuzun rövanşını fena bir şekilde almıştır. Şampiyonlar ligindeki güzel kuradan sonra beşiktaşlılardan mutlusu yoktur açıkçası şimdi ise son mesele stoper meselesidir. Rodolfonun yanına serdar aziz alınsa çok güzel olurdu ama olmadı. Şimdi kimler alınacak izleyip göreceğiz .kanımca beşiktaşın iki stopere ihtiyacı var. bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olmakla birlikte iyi 2 tane stoper alınırsa şampiyonlar ligindede güzel sonuçlar alınabilir.nasri törenin gidişinden sonra güzel bir transferdir aynı zamandada çok heyecanlandırmıştır. Caner ve gökhan ise mutlaka hücum anlamında geçen yıla göre fark yaratırlar. Sosanın gidişi ise hiç olmamıştır.
transferlerimiz hayırlı olsun arkadaşlar.aboubakar dün fifada oynadım 79 luk ve oyuna as başlıyor.nasriyi anlatmaya gerek yok adam hala manchester cityli sonuçta.caneri anlayamadım sadece adrianoyu aldık onun yedeği ve gerektiğinde kanat alternatifi olarak güzel görünüyor fakat bu durumda tosic ne işe yarayacak bilmiyorum yani boşuna beslemeye gerek yok bunca adamı o yüzden gereksiz bir transfer bence yine de sevinmedim değil çünkü fenerdeyken türkiyenin en iyi bekleri dediğimiz 2 adamda bizde şu an.ikiside hücuma katkı sağlıyor bak becke katkı sağlamadığı gibi atakta öldürüyor hiçbir numarası yok tez zamanda yedek kalsın da gökhan geçsin yerine.herkesin kiralık alınması bence büyük bir sorun tam sağlam bir takım olduk diyelim seneye yine değişecek kadro.yani sosanın parasının üstüne koyupta 10 milyon euroya nasriyi kapatabilirdi başkan biraz paraya kıyması lazım herkes kiralık olmaz.başkan eksiklerin farkında,şampiyonlar liginde olcayla oynanmayacağının farkında ki böyle güzel transferler yaptı.tolgadan da kurtulmak gerek diyordu geçen sene ama şenol dingili kalsın demiş.

aboubakar
nasri-talisca-quaresma
oğuzhan-atiba
adriano sakho rhodolfo gökhan gönül
fabricio

hey yavrum kadroya bak rhodolfo yerine de defans alınsa süper olur aslında ama o kadar fena değildi geçen sezon.
ha bu arada yukarıdaki kadro istenen kadro gerçekte şenolun kuracağı kadro için buyrun:

olcay
tosic marcelo beck
tolga
Kusura bakmayın ama bazı renkdaşlarım ağır saçmalıyor. Tecrübeli adam alınca takım dede doldu diyorlar. Gençleştirme yapınca kolej takımı oldu diyorlar. Ffp gibi bir baş belası varken hem yetenekli, hem yıldız, hem satılabilecek oyuncu istiyorlar. Takım bir de domalsın sizin için. Kadro kalitesini iyi futbolcularla arttırmak için kiralama dışında başka bir opsiyonu olan varsa söylesin. Takım onu uygulasın. Bu takım hala oğuzhanlara, tolgay'a, cenk'e, aras'a, kerim frei'a, eslem'e sahip. Bu takım bu yıl en az 50 maç oynayacak. Ve bu çocuklar da şans bulacak. Kendini gösterecek. Şu takım 30 yaşını geçmiş adamlardan bonservis kazanıyor. Neyin algısını yapıyorsunuz?

Adamın o oyuncu çekip gidiyor dediği de gomez. Gomez, türkiye'ye gelmeden "bak kendimi tehlike altında görürsem çeker giderim ha" diyen adam.
Bi galatasaraylı olarak ne yalan soyliyim şu transferlere imrendim mk

burdan dursun özbek e selam olsun.
bu de sene şampiyon olacağız inşallahuakber...
geçen sene binbir alicengiz ile sike ile şampiyon olan sonra da hakkimizla serefimizle diye aklinca gondermede bulunan jimnastik kulübü.

ulan siz adam olsanız devleti yikmaya çalışan gezicilerle el ele vermezsiniz.
ama sorsan çarşı grubu vatansever.hadi oradan amk..
Güzel bir semttir, yaşanır.
Güzel bir takımdır, tutulur.
takımın temel 3-4 futbolcusunu kaybetmiş takımım. golcüsü ve olmazsa olmazı takımdan gitmiş. ve orta sahanın olmazsa olmazı sosa da. kim ne derse desin dinamosu gökhan töre de. bunların yerine en az onlar kadar kaliteli adam almazlarsa şampiyonlar liginde adamı duman ederler.

kaleci ve stoper problemi apaçıkken bu transferleri de savsakladılar ve ligler başladı. eğer gerekli transferler yapılmazsa başarı gelmez. ki transferler yapılsa dahi uyum süreci var daha.
vincent aboubakar'ı transfer eden takım.

http://www.mackolik.com/H...as-yeni-golcusunu-duyurdu

adam kısa, merkez santrofor değil. ama bakalım.
Onca gole rağmen gassarayla puan farkı sadece 1 olacak. Fuck the system.
Galatasaray ve Fenerbahçe nin kıskandığı takım. Beşiktaş'ın ayağının tozu olamazlar.
Son sözü söyleyecek tek takım.
Siz derbileri kazanmaya bakın renkliler.
Futbol takımı Bu sene 3. Yıldız için savaşacaktır.
görsel

sonunda ülke normale dönmüş *. evet
Alemin kralı olan takım.
Beşiktaş bey diyeceksiniz (bkz: her yüzyılın efendisi büyük beşiktaş)
Fenerbahçe nin eskileri toplayan takım.
Edit: gerçekler sinirlendirmis galiba birilerini.
O kadar tasarruf yapıp , borcunun 1.5 milyar lira olmasına şaşırdığım takimdir.
Geçen yıla göre daha kötü oynamasına rağmen hala ligdeki en kaliteli futbola sahip takımdır. Sahibi yönetim değil taraftardır...
Şöyle ki stoper'e Aymen Abdennour düşünüyoruz doğru bir seçim olabilir benim görüşüm şöyledir eğer bu Nasri ve Aboubakar uyum sağlarsa katkı verirse takıma bence hem ŞL'de hemde ligde kesinlikle iyi işler yapabiliriz bu stoper olayını fazla büyütmenin Abdennour ve Rhodolfo ikili kurarlar ve gayette verimli olur yan toplar yerden vs. Onun dışında Marcelo ve Omeruo var yani alternatiflerin yeterli olduğunu düşünüyorum Orta Saha'da aynı o şekilde yeterli alternatif bulunuyor Oğuzhan, Atiba , Tolgay, Talisca.. Bence şuan aman aman stoper dışında eksiğimiz yok e tabi bide kalecimiz.
Şu an Hanedanın önünde beltaşta tost çay ikilisi yapılmakta. Buyrun efenim.
2.5 milyon kira parası ve yıllık 3.3 m euro ile ortalama bir forveti 1 yıllığına kiralamıştır.

ulan cenk oynasa ligde 20+ gol yazar zaten neden bu kadar para döküyorsunuz 1 yıllık oyuncuya. biz de fikret'i pinti bilirdik.
Nasri gelmiyorsa hart ile beraber indi yi almasını isterim.
© copyright 2005 - 2026