bugün

beşiktaş

sosayı seviyordum ama gitmesine üzülmedim kendisi de gitmek istiyordu zaten.belki böylesi daha iyi olacaktır tolgay ilk 11 de oynamayı hak ediyor çünkü.oğuzhan da sosanın mevkisine kaydırılır ikisi birden oynayabilir.bize lazım olan kesinlikle ofansif orta saha.sosa zaten çalım yapan,adam geçen biri değildi.olcay desen hiç değil.sırtında 10 numara yazacak bir de kim vermişse artık o numarayı.bize çalım yapabilen hızlı biri lazım olcayın yerine oynayacak.kerim frei yetenekli beğeniyorum ama olmaz ilk 11 de olmuyor görüyoruz aynı cenk gibi hamle de kullanılması lazım.defans ve kale bu saatten sonra zaten kim gelirse gelsin toparlamaz.rhodolfo marcelo ikisini toplarsan 1 defans eder diğer tarafta tosic ve necipi topla yarım defans eder.etti mi sana 1.5 defans.3 kulvarda oynayan adam gibi bir takım isteniyorsa 4 defans lazım.yani 2.5 defans daha lazım.omeruoya hadi 1 dedik.buçuğu da görmezden geldik.en az 1 tane düzgün tecrübeli bir stoper alınması gerekiyor.kale için diyecek lafım yok akıllanmayacak bunlar 2 sene avrupa maceramızı silkip atan tolga kaptan ve 3 yıllık yeni sözleşme..kurtulamayacağız bundan.
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026