bugün

beşiktaş

maçta ezildiği halde gte bala penaltılar ile kupayı kazanan taraftarın laf söylediği takımım. lan hıyar oynadığınız oyun ile geçen seneden bile kötü olacağınız belli iken gtu boklu bir kupayı alıp da bu kadar sevinmek niye. neyse, sktrttim sizi, konuşmaya değmez. simdi, şenol hocam, eksik olan yerleri bizden çok daha iyi görüyorsun tabii ama baskı yapki alınsın, la londra'da ki çocuk bile stoper, forvet, orta saha eksiğimiz olduğunu biliyor, yüz kere soylemenize gerek yok, alacaksınız alin, ya da kiralayin artık amk. ligler başlayacak, hadi onu hallederiz bir şekilde, zaten şimdiden sampiyonuz, fakat rahat bir lig geçirelim amk, arayi açalım, ama en önemlisi şampiyonlar ligi, hocam takviye yapmazsanız orada bizi skerler, kusura bakma da gerçek bu. tolga' da diretme be hoca, lütfen bak, ve dün küfürlerin hiç bilinmeyen hallerini kullandığım cenk' e de güvenme, aile katmadım direk kendisine küfrettim, yoksa çok kötü sicariz, yedek olur başka da bir bok olmaz. niye küfrettim bak, lannn feda dediniz götüme dön anladım türkiye' den formalar, bir sürü şey getirttim ki gerçekten fakirim, ulan sen trilyonlarca kazanıp, o gollerden birini atacak yeteneğe sahip değilsen ben aldigin parayı skimm. zaten hayat bok, akşam geçtik ekran karşısına dedik biraz nesemiz yerine gelsin, la kardeşim ne bok yediniz siz dün ki, bu renklileri bu kadar konusturdunuz la, la gol atacannnnn gollllllll. istedigin kadar atak yap, oynama yüzden bilmem kac olsun, goll yoksa bir bok olmaz kardeşim. firet orman, seni sevmediğimi hep yazarım, ha başarılı gözüküyorsun da, nasıl olduğunu senden daha iyi biliyorum, su transfer olayını bitir artık, yoksa şampiyonlar liginde rezil oluruz. yine seni sevmiycem de çünkü ne olduğunu çok iyi biliyorum, ama yap artık transfer de, süleyman baskanima çok güzel bir hediye verelim bu sene, ve diğer seneler.
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026