bugün
- bir sarma yapmışım9
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği6
- ota boka devşirme diyen hırto27
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- true nickli namussuz yazar15
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- ateistlerin nursuz olması15
- diamond bosphorus12
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- sabah nasıl uyanıyorsunuz6
- alınmış en ağır cevap4
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- türkan saylan7
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- pkklı cenazesi bombalamak4
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- heves3
- fırının başında beklemek4
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- giresun çocuğu5
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- yeniçeriye özenmek2
- galette4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı9
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- kemalim yapmaz öyle şey7
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- testo taylan2
- heves eden yol alir2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- anın görüntüsü20
- testo taylan true ziyareti5
- dünya yılanlar günü2
- sinir bozucu şeyler20
2016 yılında da bizi yalnız bırakmamış asil takım. nice senelere kartalım.
Üzerine başka takım tanımam.
bu sene karavana olan tek transferi tosiç gibi görünüyor. tosiç'te iyi bir yedek aslında.
şu dünyada başıma gelen en güzel şey aq.
çok sevdik be abi.
allah mıdır nedir.
Beni biraz tanıyanın sorduğu sorudur, "Sen Beşiktaş'lı mısın?"
ilk başta hiç anlamadım, yani nereden biliyorlar, neden böyle diyorlar?
Beşiktaş'ta zaman geçirdim küçükken, semti severim. istanbul'un Beşiktaş'ını severim saçma bi şekilde. Çarşı'yı şimdiki gibi bilmezdim lisedeyken filan, alakam yok futbolla o zamanlar, sadece (neden bilmem) Fenerbahçe'ye, Fenerbahçelilere gıcığım(hala). Üniversitede ve üniversite zamanı çalıştığım geçici işlerde böyle yüzeysel tanışmalar oldu, genellikle orta sınıf insanlardı. Tanışmanın ilk günü illa ki sorulur bu soru, o zamanlar bir hayli takmıştım. Nerden biliyorlar ulan benim Beşiktaş semtini sevdiğimi.
Sonra sonra, Çarşı hakkında duydukça, okudukça, beni Beşiktaş'a çeken duyguyla onu birleştirdim içimde. Bir de buna benzer, Ankara sevgim var. Ne gittim, ne orası hakkında bişey bilirdim.. Karanlık havaları severim, yağmurlu, soğuk bi günde "Ankara böyle bir yer heralde," dedim. Sanıyorum, hatırlamadığım ama duyduğum şeylerin birleşmesi böyle hisler yaratıyor. Hatırlasam anlamlandıracağım. Ama sadece Beşiktaş ve Ankara sevgisi var.
Sonra Behzat ile tanıştım, Çarşı ile tanıştım.. Leyla Mecnun'u düşünen adam(lar) Beşiktaş'lı. Ahmet mümtaz taylan, nejat işler..Neblim, hepsi aklıma gelmiyor şimdi ama o an'ları hatırlıyorum: işini, yaptığını, duruşunu, tavrını beğendiğim bi adam oluyor. Bu adam kimmiş neymiş, hım, okuyorum.. bi yerde Beşiktaş geçiyor. Yahu sevdiğim adamların, güzel adammış dediğim adamların cümlelerinden birinde Beşiktaş geçiyor. Bu nasıl bir ortaklık?
Futbol ile hala alakam yok. Ama hem beni dışardan tanıyan insanların dediğine, hem de benim içimin yönlendirdiği insanlara göre, galiba ben kalben Beşiktaş'lıyım.
ilk başta hiç anlamadım, yani nereden biliyorlar, neden böyle diyorlar?
Beşiktaş'ta zaman geçirdim küçükken, semti severim. istanbul'un Beşiktaş'ını severim saçma bi şekilde. Çarşı'yı şimdiki gibi bilmezdim lisedeyken filan, alakam yok futbolla o zamanlar, sadece (neden bilmem) Fenerbahçe'ye, Fenerbahçelilere gıcığım(hala). Üniversitede ve üniversite zamanı çalıştığım geçici işlerde böyle yüzeysel tanışmalar oldu, genellikle orta sınıf insanlardı. Tanışmanın ilk günü illa ki sorulur bu soru, o zamanlar bir hayli takmıştım. Nerden biliyorlar ulan benim Beşiktaş semtini sevdiğimi.
Sonra sonra, Çarşı hakkında duydukça, okudukça, beni Beşiktaş'a çeken duyguyla onu birleştirdim içimde. Bir de buna benzer, Ankara sevgim var. Ne gittim, ne orası hakkında bişey bilirdim.. Karanlık havaları severim, yağmurlu, soğuk bi günde "Ankara böyle bir yer heralde," dedim. Sanıyorum, hatırlamadığım ama duyduğum şeylerin birleşmesi böyle hisler yaratıyor. Hatırlasam anlamlandıracağım. Ama sadece Beşiktaş ve Ankara sevgisi var.
Sonra Behzat ile tanıştım, Çarşı ile tanıştım.. Leyla Mecnun'u düşünen adam(lar) Beşiktaş'lı. Ahmet mümtaz taylan, nejat işler..Neblim, hepsi aklıma gelmiyor şimdi ama o an'ları hatırlıyorum: işini, yaptığını, duruşunu, tavrını beğendiğim bi adam oluyor. Bu adam kimmiş neymiş, hım, okuyorum.. bi yerde Beşiktaş geçiyor. Yahu sevdiğim adamların, güzel adammış dediğim adamların cümlelerinden birinde Beşiktaş geçiyor. Bu nasıl bir ortaklık?
Futbol ile hala alakam yok. Ama hem beni dışardan tanıyan insanların dediğine, hem de benim içimin yönlendirdiği insanlara göre, galiba ben kalben Beşiktaş'lıyım.
Dün itibariyle Boyko ve Douglas için 7 milyon euroya çıkan gönlümün efendisi. Mansimov'u aradı başkan bugün 7'ye bitir bu işi dedi. Ayrıca Franco stoper gelirse Arjantin'e gidiyor.
Transfer fukarası takım. Hakemlerin artık yeter bir kere de bunlar şampiyon olsun dediği ticari oluşum.
Borsada şakırşakır dökülüyor. Oyuncuların ilk 11 umudu hiç yok. Çıkan kadro hep aynı. Birisini çekip alsan totolara geliyor.
Basit ve fakir bir takım. Kendim tutuyorum diye demiyorum ama biz onun ezilmesini, 8 tane yemesini, del Bosque ye milyon dolarları bayılmasını, iç saha maçlarını cezalı oynamasını falan sevdik. Yoksa bildiğin ezik takım işte.
Borsada şakırşakır dökülüyor. Oyuncuların ilk 11 umudu hiç yok. Çıkan kadro hep aynı. Birisini çekip alsan totolara geliyor.
Basit ve fakir bir takım. Kendim tutuyorum diye demiyorum ama biz onun ezilmesini, 8 tane yemesini, del Bosque ye milyon dolarları bayılmasını, iç saha maçlarını cezalı oynamasını falan sevdik. Yoksa bildiğin ezik takım işte.
nabıyonuz len ezikler!
ne zaman beşiktaş'a yolum düşse sahiliyle, canlı sokaklarıyla, lüks araçları ve çıtır kızlarıyla hayat burada yaşayana güzel fikrini uyandıran istanbul'un en eski ve tarihi semtlerinden biridir.
Futbolu bırakmış adamları bile pislik,çirkef.
Allahın belası takım..
bkn:tv8 özel halı saha turnuvası..
Allahın belası takım..
bkn:tv8 özel halı saha turnuvası..
sevgili kuşların düşüşe geçmesine az kaldı. 2 ay kadar sonra şerefli 3. lük muhabbetlerine başlarlar.
Bu sene mhk ve tff tarafından şampiyon yapılmak istenen allahın belası takım...
gençlerbirliğinden maç satın alıp sampiyon olanların laf attığı takım.
kendileri gibi biliyorlar herkesi tabiatları gereği.
kendileri gibi biliyorlar herkesi tabiatları gereği.
kaleci transferini geciktiren takım.
kaleci transferi yapmayacak takımdır. yapsa da hakan arıkan ve ya mersinden muammer i alacak takımdır. umarım yanıltır.
Bu senenin; "Şampiyon belli, ikinci Kim?" Sorusunun cevabı olan takım.
kalede güven verecek bir kaleci alacağını umduğum takımım. franco da kiralandığına göre buna ek bir stoper de alınabilir. ya da alınmayadabilir fikret başkandan bahsediyoruz neticede.
ama kaleci önemli bak.
ama kaleci önemli bak.
Son haftaya lider girip üçüncü olacak takım.
cinconu fenevi evlerinde de elleyecek delikanlı türk' ün takımıdır.
inşallah ikinci olur dediğim takım. Ne zaman bu takımla alakalı bir şey görsem yüzümde bir tebessüm oluşur. Yaklaşık üç yıl kadar önce yedi yıllık sevgilimle Fenerbahçe Beşiktaş derbisi izlemiştik daha doğrusu ben maçı açıp onu aramıştım o dinlemiş ben izlemiştim. Hayatımın en eğlenceli maçıydı. O maçı biz son dakika golüyle kaybetmiştik Beşiktaş almıştı. Ama yine de çok güzel bir doksan dakikaydı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar