bugün
- velvet korumam altındadır10
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- 14 temmuz şempanze günü7
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak4
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı4
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın8
- mason greenwood18
- ben geldim naneler33
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- 14 temmuz 1987 queen afyon konseri2
- tepkiselbiri5
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- gocu18
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- heykele tapan kamalist3
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- diamond bosphorus6
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- bazı kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondur2
- 2026 dünya kupası21
- tek oturuşta 12 bira içtim yalanı2
- var olma zorunluluğu4
- şeytan3
- gulmekicinyaratilmis3
- fake hesaplarla eksi verenler3
- allah6
- anın görüntüsü19
- ilk olgun erkek3
- kalbin hafızası2
- geceye bir şarkı bırak15
- kadidi çıkmak2
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sinir bozucu şeyler10
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- bir oh çekmek2
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an3
- haluk levent'e para emanet etmek23
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- zengin kızların güzel olması7
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- sözlük için ne yapabiliriz10
- haluk levent'i karalama kampanyası17
Kendisini barcelona ile kıyaslamaktadır.
Maçlarının büyük çoğunu "şikeyle,pislikle ,peneltıyla ve yanlı hakem kararlarıyla kazanmış"
namussuz namuslu takım.
geçen hafta ki Mete kalkavan rezaletini unutmayacağız ..
inşallah 34. Hafta şampiyonluğu kaptırırsınız..
namussuz namuslu takım.
geçen hafta ki Mete kalkavan rezaletini unutmayacağız ..
inşallah 34. Hafta şampiyonluğu kaptırırsınız..
Taraftarını kanser etmeden maç kazanamayan takım. illa saç baş yolduracak.
Yine de seviyoruz be. içimizdeki hayvanı ortaya çıkarıyor.*
Yine de seviyoruz be. içimizdeki hayvanı ortaya çıkarıyor.*
Zorla şampiyon yapılıyormuş ahahahaha.
ligin ilk yarısında deplasmanda 7 galibiyet 1 beraberlik aldı ve hiç mağlup olmadı.
http://www.habergzt.com/b...adan-da-lider-dondu/5628/
takım stadsız oynaya oynaya deplasmana daha çok alıştı.
http://www.habergzt.com/b...adan-da-lider-dondu/5628/
takım stadsız oynaya oynaya deplasmana daha çok alıştı.
hahahahah yine renkli yosmalar toplanmış buraya. hele bir tane yosma var ki bağla siyah beyaz odaya ölüme terket leş olsun göt.
o değil de iyi koyduk beee.
o değil de iyi koyduk beee.
istanbul ilinin gözde semtlerinden biridir. öte yandan türkiye'nin en babacan takımıdır.
zor ve soğuk deplasmanları kötü oynasa da kazanması gereken takım. nitekim kazanmıştır da. bu noktalarda tabela konuşur, neticede adamlar içlikle top oynuyor.
takıma gelecek olursak, kaleci konusu zaten evlere şenlik lakin ben sağ bek ve stoperde de sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. özellikle rhodolfo'nun ikinci golde olduğu gibi ağır ve hamlesiz kalması bize sıkıntı yaşatıyor. beck ise hücum anlamında serdar kurtuluş'u bile aratıyor. bindirme yok, orta yok, verkaç falan yok. biz böyle hayal etmemiştik beck bey.
tolgay'ın dönüşü ile orta saha daha bir rahatlayacak, ilerde ise şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.
özellikle quaresma'nın takım oyununa katkı yapması önemli. herkes biliyor ki quaresma klas bilek hareketleriyle, trivelalarla katkı vermedi vermeyecek de. sağdan soldan keseceği ortalarla gomez ve diğerlerini iyi besleyerek katkı verecek. neticede, acı ama takımda hareketli topu ortalamayı bilen tek adam quaresma. gayet de olumlu kullanıyor bu özelliğini özellikle son zamanlarda.
devre arası 1 kaleci ve 1 stoper ile bence daha kendinden emin bir takım oluruz. lakin şu da bir gerçek, özellikle kaleci noktasında bu kulüp 1 tane daha yama kaldıracak durumda değil. biraz para verip "muslera etkisi" yaratacak bir isim alınmalı artık. 10 yıl oldu cordoba gideli, takım kaleden yana hep sıkıntılı.
takıma gelecek olursak, kaleci konusu zaten evlere şenlik lakin ben sağ bek ve stoperde de sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. özellikle rhodolfo'nun ikinci golde olduğu gibi ağır ve hamlesiz kalması bize sıkıntı yaşatıyor. beck ise hücum anlamında serdar kurtuluş'u bile aratıyor. bindirme yok, orta yok, verkaç falan yok. biz böyle hayal etmemiştik beck bey.
tolgay'ın dönüşü ile orta saha daha bir rahatlayacak, ilerde ise şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.
özellikle quaresma'nın takım oyununa katkı yapması önemli. herkes biliyor ki quaresma klas bilek hareketleriyle, trivelalarla katkı vermedi vermeyecek de. sağdan soldan keseceği ortalarla gomez ve diğerlerini iyi besleyerek katkı verecek. neticede, acı ama takımda hareketli topu ortalamayı bilen tek adam quaresma. gayet de olumlu kullanıyor bu özelliğini özellikle son zamanlarda.
devre arası 1 kaleci ve 1 stoper ile bence daha kendinden emin bir takım oluruz. lakin şu da bir gerçek, özellikle kaleci noktasında bu kulüp 1 tane daha yama kaldıracak durumda değil. biraz para verip "muslera etkisi" yaratacak bir isim alınmalı artık. 10 yıl oldu cordoba gideli, takım kaleden yana hep sıkıntılı.
Malların tuttuğu takım.
evet bildiğin mal..
evet bildiğin mal..
Tamam Osmanlıspor karşısında kötü oynadı kabul fakat kabul edin ki renkliler bu takım deplasmanda bu sezon henüz yenilmedi! ne kadar kötü oynarsa oynasın. Gerçi kendi evi diye birşey de yok sürekli deplasmana rağmen lider ve bence açık ara Türkiye'de ki en iyi top oynayan takım.
beşiktaş'a karşı açık oynayan takımın şu an süper lig'de şansı yok. galatasaray ve fenerbahçe'de dahil.
ama kapalı oynayıp kontralarla gelen takımın şansı var. puan kaybettiğimiz ya da zor kazandığımız maçların hepsi bu şekildeydi. trabzonspor, akhisar, kasımpaşa... bu maçların hepsinde rakipler kapandı ve kontra çıktılar. ikisini kaybettik birinde berabere kaldık.
merak ettiğim konu ise osmanlıspor'un da kapanıp hızlı futbolcuları ile gol arayacağı belliyken neden buna önlem alamıyoruz? neden bu maçlara ozzy - sosa ikilisi ile yani dirençsiz ortasaha ile çıkıyoruz? eğer dün osmanlıspor maçında sosa bireysel yeteneğini öne çıkarmasa yüksek ihtimal yenilecektik ve ilk yarının son maçına liderliği kaybetmenin psikolojisiyle çıkacaktık. tolgay'ın iyileşmesiyle bu sorun giderilecek gibi. tolgay tam şenol güneş'in istediği tipte bobtobox bir ortasaha. ama tolgay'dan da 1 tane var takımda.
ama kapalı oynayıp kontralarla gelen takımın şansı var. puan kaybettiğimiz ya da zor kazandığımız maçların hepsi bu şekildeydi. trabzonspor, akhisar, kasımpaşa... bu maçların hepsinde rakipler kapandı ve kontra çıktılar. ikisini kaybettik birinde berabere kaldık.
merak ettiğim konu ise osmanlıspor'un da kapanıp hızlı futbolcuları ile gol arayacağı belliyken neden buna önlem alamıyoruz? neden bu maçlara ozzy - sosa ikilisi ile yani dirençsiz ortasaha ile çıkıyoruz? eğer dün osmanlıspor maçında sosa bireysel yeteneğini öne çıkarmasa yüksek ihtimal yenilecektik ve ilk yarının son maçına liderliği kaybetmenin psikolojisiyle çıkacaktık. tolgay'ın iyileşmesiyle bu sorun giderilecek gibi. tolgay tam şenol güneş'in istediği tipte bobtobox bir ortasaha. ama tolgay'dan da 1 tane var takımda.
bekler de yeterli seviyede değil. hızlı adam karşısında çok bocalıyorlar.
eğer sezonların ikinci yarısında gelen istikrarsızlık ve sakatlık sorunlarından sıyrılmayı başarır, galatasaray savunması toparlanmaz ise şimdilik şampiyonluğun en önemli adayı olan kulüp.
Uefa kupası 3. Turdaki rakibi schalke 03 olmuş diyolla.
16.hafta sonunda liderlik koltuğuna en son 12 sene once oturmuş takim. Oluyo iste boyle 5-10 yilda bir.
Osmanlıspor maçından sonra 7 yaşındaki oğlumu sevince boğan futbol takımı. Sabah koca koca anneeee benim Beşiktaş saatim nerde okula onunla gideceğim diyordu.
osmanlıspor maçından sonra 8 yaşındaki oğlumu sevince bir şan futbol takımı. sabah koca koca anneeee benim beşiktaş saatim nerde okula onunla gideceğim diyordu.
sadece osmanlıspora koymamıştır. sosanın iki golü ligdeki 17 takıma girmiştir.
şenol efendi nin yaylasına dönmüş biricik takımımız...
pektemek yırtıcı bir forvet. beşiktaş için yeterlidir. ancak küstürülmesi iyi değil. nihat kahveci nin günümüz versiyonudur.
motta türkiyedeki en iyi sol bektir. ancak şenol efendi ismail ve tosic kadar şans bile vermedi.
sol kanat geçen yıl olcay motta ikilisi ile coşuyordu ancak ismail ve q7 artık oynuyor orada.
carvalhal döneminde de bu ikili solda oynadılar ve rezalet bir oyun ortaya koydular her hafta. skorlara değinmiyorum bile.
geçen yıl serdar ın en iyi yılıydı. yetersiz olduğu malum ama beck ten eksiği yok. en azından çizgiye iner orta yapardı.
kaleci tolga konusuna hiç girmiyorun bile.
pektemek yırtıcı bir forvet. beşiktaş için yeterlidir. ancak küstürülmesi iyi değil. nihat kahveci nin günümüz versiyonudur.
motta türkiyedeki en iyi sol bektir. ancak şenol efendi ismail ve tosic kadar şans bile vermedi.
sol kanat geçen yıl olcay motta ikilisi ile coşuyordu ancak ismail ve q7 artık oynuyor orada.
carvalhal döneminde de bu ikili solda oynadılar ve rezalet bir oyun ortaya koydular her hafta. skorlara değinmiyorum bile.
geçen yıl serdar ın en iyi yılıydı. yetersiz olduğu malum ama beck ten eksiği yok. en azından çizgiye iner orta yapardı.
kaleci tolga konusuna hiç girmiyorun bile.
kara kartaldır.
bu sezon evindeki en farklı galibiyeti alan takım.
http://www.habergzt.com/b...astan-farkli-tarife/5727/
(bkz: cha cha)
http://www.habergzt.com/b...astan-farkli-tarife/5727/
(bkz: cha cha)
yıl sonunda şampiyonluğu yine ezeli rakiplerine kaptırırlarsa -ki hiç istemem şu futbollarından sonra- günlerce gülerim artık.
2015/2016 sezonunun ilk yarısını lider bitiren takım.
41 gol 41 puan 41 kere maşallah.
41 gol 41 puan 41 kere maşallah.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar