bugün
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- sözlüğün fingirdekleri5
- ota boka devşirme diyen hırto27
- frankyfourfingers6
- bir sarma yapmışım9
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün meyveli sodası3
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- ateistlerin nursuz olması16
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- diamond bosphorus12
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- türkan saylan7
- yazarların en sevdiği içecek3
- mason greenwood56
- alınmış en ağır cevap4
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- pkklı cenazesi bombalamak4
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- fırının başında beklemek4
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- giresun çocuğu5
- heves3
- kemalim yapmaz öyle şey7
- karışık kızartma10
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- galette4
- testo taylan true ziyareti5
- yavudi yuzır8
Beni biraz tanıyanın sorduğu sorudur, "Sen Beşiktaş'lı mısın?"
ilk başta hiç anlamadım, yani nereden biliyorlar, neden böyle diyorlar?
Beşiktaş'ta zaman geçirdim küçükken, semti severim. istanbul'un Beşiktaş'ını severim saçma bi şekilde. Çarşı'yı şimdiki gibi bilmezdim lisedeyken filan, alakam yok futbolla o zamanlar, sadece (neden bilmem) Fenerbahçe'ye, Fenerbahçelilere gıcığım(hala). Üniversitede ve üniversite zamanı çalıştığım geçici işlerde böyle yüzeysel tanışmalar oldu, genellikle orta sınıf insanlardı. Tanışmanın ilk günü illa ki sorulur bu soru, o zamanlar bir hayli takmıştım. Nerden biliyorlar ulan benim Beşiktaş semtini sevdiğimi.
Sonra sonra, Çarşı hakkında duydukça, okudukça, beni Beşiktaş'a çeken duyguyla onu birleştirdim içimde. Bir de buna benzer, Ankara sevgim var. Ne gittim, ne orası hakkında bişey bilirdim.. Karanlık havaları severim, yağmurlu, soğuk bi günde "Ankara böyle bir yer heralde," dedim. Sanıyorum, hatırlamadığım ama duyduğum şeylerin birleşmesi böyle hisler yaratıyor. Hatırlasam anlamlandıracağım. Ama sadece Beşiktaş ve Ankara sevgisi var.
Sonra Behzat ile tanıştım, Çarşı ile tanıştım.. Leyla Mecnun'u düşünen adam(lar) Beşiktaş'lı. Ahmet mümtaz taylan, nejat işler..Neblim, hepsi aklıma gelmiyor şimdi ama o an'ları hatırlıyorum: işini, yaptığını, duruşunu, tavrını beğendiğim bi adam oluyor. Bu adam kimmiş neymiş, hım, okuyorum.. bi yerde Beşiktaş geçiyor. Yahu sevdiğim adamların, güzel adammış dediğim adamların cümlelerinden birinde Beşiktaş geçiyor. Bu nasıl bir ortaklık?
Futbol ile hala alakam yok. Ama hem beni dışardan tanıyan insanların dediğine, hem de benim içimin yönlendirdiği insanlara göre, galiba ben kalben Beşiktaş'lıyım.
ilk başta hiç anlamadım, yani nereden biliyorlar, neden böyle diyorlar?
Beşiktaş'ta zaman geçirdim küçükken, semti severim. istanbul'un Beşiktaş'ını severim saçma bi şekilde. Çarşı'yı şimdiki gibi bilmezdim lisedeyken filan, alakam yok futbolla o zamanlar, sadece (neden bilmem) Fenerbahçe'ye, Fenerbahçelilere gıcığım(hala). Üniversitede ve üniversite zamanı çalıştığım geçici işlerde böyle yüzeysel tanışmalar oldu, genellikle orta sınıf insanlardı. Tanışmanın ilk günü illa ki sorulur bu soru, o zamanlar bir hayli takmıştım. Nerden biliyorlar ulan benim Beşiktaş semtini sevdiğimi.
Sonra sonra, Çarşı hakkında duydukça, okudukça, beni Beşiktaş'a çeken duyguyla onu birleştirdim içimde. Bir de buna benzer, Ankara sevgim var. Ne gittim, ne orası hakkında bişey bilirdim.. Karanlık havaları severim, yağmurlu, soğuk bi günde "Ankara böyle bir yer heralde," dedim. Sanıyorum, hatırlamadığım ama duyduğum şeylerin birleşmesi böyle hisler yaratıyor. Hatırlasam anlamlandıracağım. Ama sadece Beşiktaş ve Ankara sevgisi var.
Sonra Behzat ile tanıştım, Çarşı ile tanıştım.. Leyla Mecnun'u düşünen adam(lar) Beşiktaş'lı. Ahmet mümtaz taylan, nejat işler..Neblim, hepsi aklıma gelmiyor şimdi ama o an'ları hatırlıyorum: işini, yaptığını, duruşunu, tavrını beğendiğim bi adam oluyor. Bu adam kimmiş neymiş, hım, okuyorum.. bi yerde Beşiktaş geçiyor. Yahu sevdiğim adamların, güzel adammış dediğim adamların cümlelerinden birinde Beşiktaş geçiyor. Bu nasıl bir ortaklık?
Futbol ile hala alakam yok. Ama hem beni dışardan tanıyan insanların dediğine, hem de benim içimin yönlendirdiği insanlara göre, galiba ben kalben Beşiktaş'lıyım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar