bugün

/782
Şüphesiz ki Türkiye'nin en müthiş futbol takımı.
Beşiktaşlı olduğum için gurur duyuyorum.
Başkanının üzücü açıklamaları, yıllardır insanların gözüne sokularak sergilenen sempati edinme çabasından ötürü giderek daha çok antipati kazanan kulüp.
Sempatik bir kulüptü ama aynı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe örneğindeki öz eleştiri yapmama, sürekli sempatik gözükme çabasından ötürü artık antipatik olmuştur.
Artık centilmence yaklaşım, rakibin şampiyonluğunu tebrik etmek gereksiz hale gelmeye başladı. Çünkü insanlar artık birbirine saygı duymuyor.
Sezon sonunda şampiyon olursa da umrumda değil. Büyüklük bende kalır, tebrik ederim ama asla eskisi gibi sempati duymam. O günler geride kaldı bu öz eleştiri yoksunu beyler sayesinde. Fenerbahçe' den sonra Beşiktaş da antipatik oldu.
çok ayarsız bir şekilde havaya girdi, ikinci yarı feci düşüşe geçecek.
bir kadini sevmek gibidir. bir hayat, bir kadin demek gibi. cok guzel degildir baskalarina gore, ama bizim icin duserken kendimizi ona siper edecegimiz bir sevgidir.
Şike,hile hurda yapamayınca,1461 Trabzonu bile as kadroyla yenemeyen "boktan takım"..

evet boktan takımsınız...
3-5 şikeli şaibeli,penaltılı,90+ gollü maç kazanınca götü kalkan tinerci takımı...

merak etmeyin indirmesini biliriz o götü...
Kendimi bildim bileli gönül verdiğim ren anlamlı renklere sahip futbol takımı. Siyah beyaz aşk Beşiktaş.
hala panter gibi bir kaleci almamış takımımım. ben şahsen tedirgin olmaya başladım. tolga ile yarım sezon daha geçmez, şampiyonluk da ellerimizin arasından kayar gider.
Geçmişi şaibe,şike ve entrikalarla dolu olan taraftarını ne halta yaradığı belli olmayan takımsı..

2003-2004 rizeye bilerek puan kaybetti bursayı düşürdü.
2009-2010 bursaya bilerek yenildi şampiyon yaptı.

ama kendilerine sorsan şereflilerdir.
yav he he..
4 büyükler salon turnuvasinda, veteran takimi üçüncü olmuş takim.

(bkz: Şerefli üçüncülükler bayım)
2 aydır iyi bir kaleci transferi için yatıyor kalkıyoruz . hala tık yok. bu gidişle tolga sayesinde şampiyonluk gidecek gibi duruyor.
Dandik uefa Avrupa Ligi grubundan bile çıkamayan stadsız sefil takım..

stada ihtiyaçları varsa ,bizim halı saha boş orada oynasın çocuklar...
Acun da bile 3. Olan takım ahuhahuah.
bugün itibarı ile de hala panter gibi bir kaleci almamış takımım.

o kaleci buraya gelecek! bıktık tüm beşiktaş taraftarı olarak tolga'nın ekşi suratını görmekten. hayır yani tolga'dan daha iyi bir kaleci alınacak, ne kadar zor olabilir ki?
bugün de hala panter gibi bir kaleci almamış takımım.

buradan renktaşlarıma sesleniyorum. toplu entry mi giriyoruz, sinerji mi oluşturuyoruz, fikret başkanın evinin önünde benzin döküp kendimizi mi yakıyoruz nedir yapalım bir şeyler. alalım lan bi kaleci.

(bkz: kaç para lan bi kaleci)
(bkz: anne bana niye almıyorsun bizde niye yok)
Transfer süreçlerini biz taraftarına işkence yaparak geçiren takım. Olaydan o kadar soğuyoruz ki sonra fikocuum çıkıp kadromuz yeterli, Beşiktaşın kuruşunu sokağa atmam diye açıklama yapıyor tepki bile vermiyoruz.
Bu yonetim kaleci falan almaz hemserileri tolga cok uzulur sonra .
kaleci alsa da almasa da şampiyon olamayacak takım.

tolga'nın vefat etmiş anasına kadar sövüp saydınız şimdi dönüp 'pardon gardaş ya biz kaleci bulamadık da yine senin eline kaldık anla bizi' mi diyeceksiniz oğlum? ligin ikinci yarısında, şampiyonluk yolunda size omuz atmasını mı bekleyeceksiniz utanmadan?

ayrıca devre arasında ne kalecisi bulacaksın amk? bulsan ne farkedecek?
başka bambaşka bir şey.

ulan dünya bir yana derler ya öyle. seviyoruz ulan...
Şike,hurda,hile,penaltı,90+

evet bu adamlar şampiyon olura bu 5 kelime sayesinde olurlar.

kimse bana,iyi top oynuyoruz,herkesten iyiyiz demesin.çocuk yok burada.

ayrıca madem iyi takım,dandik bir uefa Avrupa Ligi grubunda çıkamadı..
abooo uefada gruplardan çıkamadık diye dandik olduk ya lan. olum gidin önce umut buluta topa nasıl vuracağını falan öğretin sonra futbol konuşuruz.
görsel
galiba bu sefer panter gibi bir kaleci almış takımım.

a spordan sonra trt stadyumda da boyko ve douglas ile anlaşıldığı haberi geçti. ulan bir an kaleci almayacaklar gibi oldu ölüyorum sandım amk. neyse kesin gelene kadar nöbete devam.
Adam gibi adamların tuttuğu takımdır.

(bkz: siyah beyaz ulan)
uefa'da son 16 turuna kaldı diye bayram yapan , son 16 turunda club brugge gibi orta klas bir takımın eline verip yolladığı takımdır ve bu takımın taraftarları o seneki uefa kupasında final oynayan takımın kalecisine caz yapmaktadır.

olum siz harbiden tiner kafası yaşıyorsunuz.

aldığınız kaleci tolga ile kıyaslanmayacak kadar iyidir merak etmeyin , ama muslera ile kıyaslamak gibi bir cehaletin içine de düşmeyin komik olmayın.
© copyright 2005 - 2026