bugün

/782
Her yıl en iyi oynadıklarını zannedip havaya giren ama 10 senede bir şampiyon olabilen takım.
Aylar sonra kanser etmeden bir maç kazanan takımım.
yobazlara ve renklilere iyi koymuştur bugün. şaka maka kanserde olmuyoruz. üstelik sadece 2 kulvardayız. kadro geniş ve kadroya giremeyen bir futbolcu ilk 11' e rahat girebilecek kapasitede. rakipleri dökülüyor. artık bi zahmet şampiyon olalım.

ve görünen o ki sene sonu töre' yi 20' den aşağı okutmayız. ozzie' de cabası. lan olum çok müthişiz lan.
Candır.
stsl 17. hafta maçında konyaspor'u fatih terim stadı'nda 4-0 yenmeyi başaran takımım.
gollerimizi oğuzhan özyakup,mario gomez,gökhan töre ve kerim frei attı.

maça beklenen 11'den tek fark olarak olcay yerine gökhan töre ile başladık.
maçın daha ilk dakikası olmamış iken stad elektriği gitti ve yaklaşık 8 dakika kesinti sürdü.
o süre zaafında renktaşlarımız güzel destekleriyle güzel görüntüler verdiler.
bu olaydan sonra maç kaldığı yerden devam etti.
ilk yarım saati ele alırsak konyaspor orta sahada çok oyuncuyla üstünlük kurmaya çalıştı.
beşiktaşımız da topu kanatlara indirerek pozisyonlar bulmaya çalıştı.
bu süre içerisinde bajic'in ibrahimovic'i andıran şutu direkten döndü.
gol olsaydı çok farklı bir maç yaşayabilirdik.
yarım saatten sonra beşiktaşımız biraz daha oyunu ele almaya başladı.
quaresma'nın topla dribbling'leri ile etkili olurken gomez ile önemli bir pozisyon kaçırdık.
ilk yarı konyaspor defansını açmakta zorlandık ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

ikinci yarıya başlarken iki takımda da oyuncu değişikliği yaşanmadı.
ikinci yarıya beşiktaşımız daha etkili bir oyunla başladı.
ve golü de 50. dakikada bulduk.
kenardan merkeze doğru bir pas alışverişiyle ceza sahasına girdik.
oğuzhan'ın serkan'dan ve defans oyuncularından sıyrılırken yaptığı şık hareketler görülmeye değerdi.
ceza sahasında öyle bir pozisyonda sakin kalmak kesinlikle büyük bir başarıdır.
tebrik ediyorum kendisini.
golden 7 dakika sonra birtakım gerginlikler sonucu quaresma ile ali turan sarı kart gördüler.
ve quaresma birkaç dakika sonra olcay şahan ile değiştirildi.
quaresma buna çıkarken baya tepki gösterdi.
sizce değişiklik doğru mu derseniz doğruydu derim.
quaresma belki güzel oynuyordu şık hareketler yapıyordu;
fakat rakip takımın oyuncuları üzerine oynarsa 10 kişi kalma durumumuz olabilirdi.
şenol hoca da maç sonunda oyuncunun maç içindeki davranışına bakıyorum gibisinden bir açıklama yapmış.
doğru bir açıklama olduğunu düşünüyorum ve katılıyorum.
maça dönersek;
olcay oyuna girdikten sonra gomez'e asist yaparak takımın 2-0 öne geçmesini sağladı.
gomez güzel bir bitiricilikle ligdeki gol sayısını 13'e çıkardı.
umarım ilerleyen haftalarda da aynı şekilde grafiğini sürdürür.
sonrasında gökhan töre'nin golü ile 3-0'ı yakaladık.
goller arasındaki süreler ne kadar kısa olurca rakibin direncini de o derecede düşürüyorsunuz.
artık oyun tamamen bizdeydi.
ve son golü de kerim attı.
kerim bu sene sonradan girerek çok gol attı.
aldığı süre içerisinde bu istatistiği yakalaması gerçekten çok sevindirici.
maçın sonlarında rölanti bir oyuna döndük ve 4-0 tamamlamayı başardık.

bu sonuçla 41 puanla ilk devreyi lider bitirmeyi başardık.
önümüzde bir transfer dönemi var.
takımımızın bazı durumları masaya yatırması lazım.
kaleci ve stoper transferleri düşünülüyor.
kaleci olarak boyko,cillessen,adler,ospina isimlerini duydum şu ana kadar.
açıkçası en çok sıkıntı çektiğimiz bölge kaleci ise biraz şartları zorlamamız gerektiğini düşünüyorum.
şampiyonluk istiyorsak bunu yapmak zorundayız.
stoperde ise douglas ile papy isimleri var.
ikisi de kaliteli stoperler fakat bizim lige ve de bizim takımımıza hangisi uyum sağlar orası önemli.

desteklerimizi eksik etmeyelim sayın renktaşlarım.
takımımıza ilerleyen haftalarda başarılar diliyorum.
100.yıldaki şampiyonluk kolay gelmemişti.

luce zago, nouma, sergen, deli ibo gibi sorunlu oyuncuları iyi idare etti. bu gün de şenol efendi iyi idare ederse beşiktaş şampiyon olabilir.

işin en güzel tarafı lucescu ikna edilirse ve seneye istanbula getirilirse stad açılışını lucesclu beşiktaş ile yapabilirz.

şenol güneş kalıcı değil geçici bir konumda olmalı. köprüyü geçene kadar idare etmeli. sonrası lucescu...
medya havaya sokmaya çalışıyor. rehavete girmeyelim. daha 17 maç var, ikinci ile aramızda puan farkı az, üçüncü ile 11 olması da bizi hala bir şey yapmaz.

rehavete gelmeyin, takımı kazanmaya zorlayalım, kenetlenelim...
her sene aynı terane takımdır. güldürür.
https://www.youtube.com/watch?v=7kRg-NhaBPE

piuv piuv piuv.
Hikayesi anlatılmaya değer olan hemen hemen her karakterin tuttuğu takımdır.
süper lig hocalarının taktik cehaletinden dolayı lider olan takım. önemli üç oyuncusu var: oğuzhan, atiba ve rhodolfo. oğuzhan'ı kitleyip atiba ve rhodolfo'yu hataya zorlarsan beşiktaş tamamen duruyor.
bu sene Galatasaray'ın teknik sorunları, Fenerbahçe'nin adam akıllı top döndürememesinin rüzgarını da arkasına alıp şampiyon olacak takımdır. derbileri kazanıp, beklenmedik mağlubiyetler yaşamadan devreyi lider kapatması bunun en büyük göstergelerinden biridir. Beşiktaş önceden de ligin ilk devresini zaten iyi bir yerde, henüz yarış içindeyken bitirirdi ama derbi kazanamazdı üstüne bir de ligin son sıralarına demir atmış attırı vıttırı takımlara puan kaybederdi. bu sene bunların hiçbirini yaşamadı. üstelik oynadığı top gerçekten insana seyir zevki veren toptur.

büyük ihtimal şampiyonluk kupasını vodafone arena stadında kaldıracaktır. mario gomez de gol kralı olacaktır.
Ömür boyu Zaafım.
bu sene şampiyon olsun.ama avni aker dede yenelim.
şampiyon takım.
sempatik bir takımdı. evet, geçmiş zaman kullandım. neden mi ? çünkü gezi direnişinden beri adeta herkesin gözüne sokularak dile getirilen " beşiktaş" a sempati duy " diye bir slogan patladı - ki başka yazılarda gezi direnişi gibi değerli bir olayın fenerbahçe ve beşiktaş" a sempati kazandırmak için bazı kesimlerce değerlendirilmesinin ne kadar yanlış olduğunu belirtmiştim - ve o zamandan beri o sempati çok azaldı.
babam ve amcam beşiktaşlı, onların hatrına beşiktaş kazanırsa, şampiyon olursa kutlarım ama 3 senedir oluşturulmaya çalışılan sempati anıtından ötürü artık midem bulandığından beşiktaş" a karşı sempatim yok denecek kadar az.
gomez gol kralı olsun, beşiktaş fc barcelona gibi top oynasın, umrumda değil. 3 senedir bıktım beşiktaş sempati anıtlarından. ne hali varsa görsün demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

not: objektif olmak mı ? fenerbahçeli ve beşiktaşlı ne zamandır objektif kalabiliyor ki biz objektif olalım ? el birliğiyle bıktırdınız vallahi ligden, maçlardan, tebrikler kartallar, kanaryalar.
Bu sene şampiyon görelim sizi...
Yenilmedik ulan yenilmedik.
Şu oyunla şampiyon olamazsa ben bu ligi sorgularım aga. Bir şekilde hakem desteğiyle son haftalara kadar belli olmuyor kimin şampiyon olacağı ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ı yine hakem desteğiyle şampiyon yapacak yine o gizli eller.
şampiyonluğu konuşmak için daha çok erken.

ne galatasaray bu seneki saray ziyaretini yaptı.

ne de aziz yıldırım hakem odalarını basmaya başladı.

er meydanında çözülmüyor olay.
ilk yarıyı lider kapatana kadar gerçekten endişeleniyordum ama son maçta öne geçtikten sonra dahi maçı bırakmamaları ümitlerimi tavana çıkardı. Yinede erken konuşup hayal kırıklığına gerek yok. Fakat şöyle bir gerçek var oynadıkları futbol insanı mest ediyor.
başarısızlıkta dağılacak takım galatasaraydır. beşiktaş taraftarı her daim takımının yanındadır. ve her daim şampiyonluğa oynar. ama olur ama olmaz.
çok afili stad yapıyor.

http://besiktaskartalyuva...fone-arena-son-durum.html
2015-2016 sezonu şampiyonu.
iyi ki varsın beşo be.
© copyright 2005 - 2026