bugün

entry'ler (1721)

intermilan

hala hayattadır.

nestor fernando muslera micol

Kulüpten bağımsız olarak düşünürsek başarılı bir kaleciydi yolu bahtı açık olsun.

denizin içerisinde cinsel ilişki

Tertemiz sert yatakta çivileme yapmanın verdiği zevki hiç bir seye degismem. Denizmis tuzmus ayaklarım yere değmiyor biraz daha kiyiya doğru gidelimmis ugrasamam. Benim için tek kriter nevresim olacak yatak hafif sert olacak ha birde çivileme olacak.

sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi

Eski günleri özlüyoruz sadece sözlüğü özlesek keşke.

nasıl hissediyorsun

her geçen gün daha güçlü.

ekşi sözlük

an itibariyle zorlamıştır.

sevgilinle metroda öpüşürsen ben devreye girerim

fashion TV izleye izleye çıldırmış fısfıs ismail sözleri.

insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders

mmorpg oyun oynayan adamdan zarar gelmez adam saatlerini harcadığı oyun karakterini mi düşünsün ibnelik pustluk peşinde kosmayimi gamerleri seviniz.

çok dinle az konuş tabi karşındakini dinlemeye değer biri olarak görüyorsan. hiyerarşik yapının katı oldugu bir kurumda çalışıyorsan sadece kendi işini yap başkasının etlisine sütlusune karışma ayrıca amirlerinede elinden geldiğince yaran yani işini yap sundure sundure yap. zira (bkz: bizim burada çalışanı sikerler)

bir kere kalbini kırana imkanlar dahilindeyse bir daha şans verme ikinci dalga daha kötü gelecek.

balık burcu kadından sevgili olmaz.

iiBF mezunundan arkadaş olmaz.

kafayı boşaltayım derken yaraklara gelmek

ince düşünen adama kalın girer demisler yapacak bir şey yok sinir stres anksiyeteye devam ne kafa boşaltması kardeşim norvectemi yaşıyorsunuz.

kolektif sahiplik

belli bir maddi veya manevi ürünü toplu bir şekilde sahiplenme. insanların duygusal ve fiziksel özellikleriyle bir bütün olarak o duruma aidiyet hissetmesi anlamına geldiğini düşünüyorum.

ilk iş günü

Bakalım neler olacak günüdür. Bugündür

ozan tufan ile rojin haspolat'ın nişanlanması

(bkz: K*rt) Sanırım.

ermeni

Osmanlı döneminde milleti Sadık’a sadık millet olarak bilinirlerdi.

arda turan

Bayrampaşa’nın torpilli topçusu. THY transfer ücretini karşılamasa Barçanın b sini göremezdi. Ayrıca çükümle oynasam daha diri bir görüntü sergilerim sahada. Obez gibi koşuyor. Çöpün çöpü.

sony playstation 5

Çıkmasıyla birlikte Sony playstation 4 e sonunda param yetecektir. Bekle beni fifa 21.

101'deki işten ayrılan güzel kız

Bu arada BiM’in türbanlı dobişkolarına nazaran 101 kasiyerleri gayet seksi duruyor.
© copyright 2005 - 2026