bugün

beşiktaş

Beşiktaşlı kardeşlerim,

Ben 11 yaşıma kadar beşiktaşlıydım. Sonra bi o olay oldu, fenerbahçeli oldum. (bkz: #28589770)

Benimki tercih meselesi, şampiyonluk falan değil. Ben beşiktaşlılık ruhu nedir bilirim çünkü. Şampiyonluk için değil, halkın takımı olduğu için sevmiştim ben.

11 yaşımdayken arkadaşlarla kafa bulmak için fenerbahçeli olduğumu söyledim. Olmamıştım gerçi, sadece owencan nasıl bjk'li olduğu halde fb'li taklidi yapıyorsa ben de aynını yapayım dedim.

Ama bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyordum çünkü o zaman ne ekşi sözlük'ü bilirdim(yıl 2006) ne de owencan'ı bilirdim.

Onlar da gerçek sanıp benimle dönek diye dalga geçtiler. Ben de daha fazla geçmesinler diye fenerbahçe'de kaldım,

Fenerbahçe'yi tutuyorum ama sevemiyorum. Renkleri itici geliyor, zengin ve elit imajı var. Sanki kulüp batsa ve aziz kulüp kasasını komple boşaltsa bile zengin ve elit takımı olarak kalacak olmamız beni rahatsız ediyor.

Bir yandan fb'yi itici buluyor be bjk'li olmak istiyorum ama 18 yaşıma geldiğim için yine dalga geçerler diye korkuyorum.

Eğer bjk'li kardeşlerim kabul ederse beşiktaşlı olacağım. Evet derseniz kolumdaki fb bilekliğini çıkarmakla başlayabilirim..
© copyright 2005 - 2026