bugün
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları7
- rafadan yumurta kaç dk olmalı9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın16
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- öbür sözlük5
- rakının ülseri geçirmesi4
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- yoğurt11
- elin bir başka kadının eline değmesi3
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- yazarların mezun olduğu okullar6
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- ben bu çağa ait değilim2
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- saraca finch house21
- çalışmadan rahat yaşamanın yolları2
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- din kardeşimiz filistin6
- melankolik2
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- nike2
- dövmesi olan erkek7
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- öbür sözlükte yazan biriyle ciddi düşünür müsünüz2
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması2
- daha 17 dizisi2
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- psikiyatri servisinde bir kızla tanışmak3
- çorabın tekini yutan çamaşır makinesi3
- korku filmleri3
- jagermeister4
- sözlüğe nude atar mısınız6
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık4
- acaba ütüyü prizde unuttum mu2
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- sözlüğün namus bekçileri5
- düzce3
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- baş ağrısı5
- düz lise mezunu2
ihtiyacı olan şey transfer değil güçlenmek olan takım. güçlenmeliler. koşu mesafelerinden değil, ikilli mücadelelerde ayakta kalmaktan bahsediyorum. rakibi yere sermeliler. oğuzhan!!! kas yapsana birader biraz.
tam 10 futbolcusunu milli takımlara göndermiş takımdır. tolga, ersan, ismail, gökhan töre, olcay şahan, oğuzhan, pektemek türkiye a milli. demba ba senagal, sivok uzun bir aradan sonra çek cumhuriyeti ve pedro franco'da ilk defa kolombiya milli takımına çağırılmıştır.
işallah kazasız, belasız, sakatlanmadan dönerler.
işallah kazasız, belasız, sakatlanmadan dönerler.
türkiyenin açık ara en iyi takımı. yaşadığı şansızlıklardan dolayı bi türlü yüzü gülememiştir son sezonlarda fakat bu yıl geçmiş yıllarından ders çıkaran bir beşiktaş var. ne şikeci fenerbahçe ne tiyatrocu emek hırsızlar topluluğu galatasaray ne de kupa fetişi trabzonspor şampiyon olabilir bu yıl.. şampiyonluğu hak eden sadece beşiktaştır.
Lider takım.
Ahhahaha kıskananlar çatlasın.
Ahhahaha kıskananlar çatlasın.
5 lig maçında 5 gol atarak 11 puanla lider konumunda olan futbol takımı. tesadüf olmaktan çıkmıştır artık. 3 deplasman 0-1 2 iç saha 1-1.
Hakettigi yerde olan takimdir.
balıkesirsporu geçmeyi başaran takım. zor iş cidden.
balıkesir' i geçmeyi değil liderliğe geçmeyi başaran takım. balıkesir den 2 yiyen cinconlar konuşmasın.
Balikesir deplasmanından galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturmuştur. Sosa'nın çok önemli bir transfer olduğunu gördük, ama adam 11'de başladığı ilk lig maçında darbeye bağlı sakatlık yaşadı. Boşuna demiyoruz türkiye ligi türkiye ligi diye.
Adam 3 dakikada iki sert müdaheleye maruz kaldı ve sakatlandı.
Onun dışında oğuzhan biraz sorumluluk aldı ve galibiyeti getirdi. Takım savunması gerçekten iyi ve ligde rakiplerin yediği gol sayısından daha az pozisyon verdiğimiz şu ligde tek sıkıntı son vuruşlar. O sorunu aştığımız zaman önümüzde durulması zorlaşır.
Balıkesir de ersan'ın kırmızısının atlandığı başlamamış bir pozisyon dışında tehlike yaratamadan maçı tamamladı.
Sezon sonuna kadar aynı konumda kalmamız dileğiyle;Haydi bismillah!
(bkz: Lider buraya)
Adam 3 dakikada iki sert müdaheleye maruz kaldı ve sakatlandı.
Onun dışında oğuzhan biraz sorumluluk aldı ve galibiyeti getirdi. Takım savunması gerçekten iyi ve ligde rakiplerin yediği gol sayısından daha az pozisyon verdiğimiz şu ligde tek sıkıntı son vuruşlar. O sorunu aştığımız zaman önümüzde durulması zorlaşır.
Balıkesir de ersan'ın kırmızısının atlandığı başlamamış bir pozisyon dışında tehlike yaratamadan maçı tamamladı.
Sezon sonuna kadar aynı konumda kalmamız dileğiyle;Haydi bismillah!
(bkz: Lider buraya)
bahtsız takım. takımım. ama olsun müthiş güzel yürekli taraftarı var. karşılıksız sevgi denilince bizden başka taraftar gelemez gözümün önüne nokta
her fırsatta fenerbahçe ve galatasaray'dan farklı olduğunu dile getiren takım. geçen hafta eskişehir maçında eskişehir'in temiz golünün verilmemesi, bu hafta da beşiktaş'ın bariz kırmızı kartının verilmemesi... siz istediğiniz kadar farklıyız deyin hakemlere, tff'ye ve lig tv'ye hepiniz aynısınız. üç büyüklerden hangisi potadan düşecek gibi olsa hakemler yardımına koşar.
biz farklıyız, yok efendim biz solcuyuz diye kendinizi bile kandıramıyorsunuz.
biz farklıyız, yok efendim biz solcuyuz diye kendinizi bile kandıramıyorsunuz.
hakemlerin lehine yaptığı hataları da eleştiren taraftara sahip takımdır. balıkesir maçında ersan'a kırmıza kart çıkması gerektiğini bütün beşiktaşlılar olarak söyledik, hatta bilic bile söyledi maçtan hemen sonra sıcağı sıcağına: http://www.ligtv.com.tr/h...r/kesinlikle-kirmizi-kart
hangi hoca yapar bunu? biz adil bir yönetim istiyoruz derken bizi kollayın demek istemedik. ama maçtan sonrada hakem bizi 10 kişi bırakmadı diye hakemi dövecek, kulübü basacak değiliz. erciyes - gs maçında melo'ya da kırmızı çıkmadı, kimse üzerinde duruyor mu? beşiktaş farklıdır.
hangi hoca yapar bunu? biz adil bir yönetim istiyoruz derken bizi kollayın demek istemedik. ama maçtan sonrada hakem bizi 10 kişi bırakmadı diye hakemi dövecek, kulübü basacak değiliz. erciyes - gs maçında melo'ya da kırmızı çıkmadı, kimse üzerinde duruyor mu? beşiktaş farklıdır.
Adalet tecelli etti lider Beşiktaş olmayı hak ediyor . Şampiyon da oluruz.
Bu sene sampiyon olmasi gereken takim ki bozmazlarsa eger olurlar. Ama bu takimda ismail koybasi nasi oynamaz lan ?! Ismail in yerine serdar kurtulus felan.. bilice mi sovucez ?
yine 2 oyuncusunun bir yerlerinde yırtık tespit edilmiş takım.
yırtıla yırtıla oyuncu kalmadı amk. hala bir çözüm bulamadılar.
yırtıla yırtıla oyuncu kalmadı amk. hala bir çözüm bulamadılar.
suleyman saba sezonu adı altında daha 5. haftada yapmadiğı şike kalmayan sozde delikanlı takımı.
2014-2015 sezonunda devlet eliyle şampiyon yapılacak şikeci takım.
Sampiyonluk konusacak gucte olan, ama hala ne zaman sampiyonluktan bahsedecegini bilmeyen camia.
Cunku basariya daha ac bi camia olduklari icin havaya girelim, oyle gitsin gibi dusunuyorlar. Genelde de oyle olmuyor.
Durun bakalim. Daha ciddi tek bir mac yapmadi takim, kendi emsali takimlarla maci yok.
Ote yandan ligde de ilk derbi haftaya oynanacak.
Orda olacaklara bir bakmak lazim mesela. Nitekim sampiyonluk yarisi konusunda ciddi fikirler verecegi gibi 2 takimda da koklu degisikliklere sebep olabilecek bir mac.
O yuzden besiktasli kardeslerime daha az gaz olmalarini tavsiye ediyorum.
Bugunku sartlari 25.haftada bulamadiklarinda yillardir hakemlerin bize yaptigi falan filan demeden, 4. Ve 5. Haftada aldiklari puanlara baksinlar.
Bana gore su an galatasarayla besiktas 10 puanda, fenerse tas catlasin 7 puanda olmaliydi adil hakemler ve sartlar dahlinde.
Besiktas'in balikesir macinin hakki beraberlikti. Bence kotu niyetli degildi hakem, sike falan da yoktu. Sadece korktu.
Fener'in durumu farkli. Fener kazansin diye turk futbol alemi buyuk bir caba icinde, sadece futbolculari degil.
Cunku basariya daha ac bi camia olduklari icin havaya girelim, oyle gitsin gibi dusunuyorlar. Genelde de oyle olmuyor.
Durun bakalim. Daha ciddi tek bir mac yapmadi takim, kendi emsali takimlarla maci yok.
Ote yandan ligde de ilk derbi haftaya oynanacak.
Orda olacaklara bir bakmak lazim mesela. Nitekim sampiyonluk yarisi konusunda ciddi fikirler verecegi gibi 2 takimda da koklu degisikliklere sebep olabilecek bir mac.
O yuzden besiktasli kardeslerime daha az gaz olmalarini tavsiye ediyorum.
Bugunku sartlari 25.haftada bulamadiklarinda yillardir hakemlerin bize yaptigi falan filan demeden, 4. Ve 5. Haftada aldiklari puanlara baksinlar.
Bana gore su an galatasarayla besiktas 10 puanda, fenerse tas catlasin 7 puanda olmaliydi adil hakemler ve sartlar dahlinde.
Besiktas'in balikesir macinin hakki beraberlikti. Bence kotu niyetli degildi hakem, sike falan da yoktu. Sadece korktu.
Fener'in durumu farkli. Fener kazansin diye turk futbol alemi buyuk bir caba icinde, sadece futbolculari degil.
sofradaki ekmeğimiz, hayat kavgamız.
görsel
görsel
haklının hakkının teslimini isteyince ezik olduk, beşiktaşlılığımız sorgulanır oldu. eyvallah da gençler kimsenin taraftarlık olgusunu sorgulamak ne sizin ne de bir başkasının haddine değil. beşiktaşlılığı sizden öğrenmedik ki biz.
dentinho ilk maçına çıktığında daha ilk pozisyonuna girdiğinde taklacı mardin gibi sakat ayağına yatıp yuvarlandığında da siktir çekmiştim, burak yılmaz bizim maçta balıklama atlayıp puanlarımızı gasp ettiğinde de, 16 mat 2008 trabzonspor beşiktaş maçında yok yere oyundan atılan barış memişiçin de.
beşiktaş'a ve aldığı puanlara gölge etmeyecek şekilde tamamlansın istiyorum maçlar.
yıllardır söylüyoruz bunu, adalet kadın ismi değil gün gelir herkese lazım olur diye. bana da başkasına da eşit olunmasını isterim. benim beşiktaşlılığım bu görüşle şekillenmiş. beğenirsin ya da beğenmezsin ama sittin sene sorgulayamazsın arkadaş.
bak sinan engin yüzünden 100. yılda alınan şampiyonluk hakkında şaibe söylentileri dolaşıyor 2 senedir.
ben bunu istemiyorum. böyle olacaksa varsın olmasın. hakemden gol yemiş takımız neticede. adil olunsun yeter diyoruz ve dilimiz döndüğünce ömrümüzün yettiğince de aynını söyleyeceğiz.
looser'mış, ezikmiş.. götümün kenarı. sen memnunsan öyle şaibeli işlerden uzak dur bi zahmet.
dentinho ilk maçına çıktığında daha ilk pozisyonuna girdiğinde taklacı mardin gibi sakat ayağına yatıp yuvarlandığında da siktir çekmiştim, burak yılmaz bizim maçta balıklama atlayıp puanlarımızı gasp ettiğinde de, 16 mat 2008 trabzonspor beşiktaş maçında yok yere oyundan atılan barış memişiçin de.
beşiktaş'a ve aldığı puanlara gölge etmeyecek şekilde tamamlansın istiyorum maçlar.
yıllardır söylüyoruz bunu, adalet kadın ismi değil gün gelir herkese lazım olur diye. bana da başkasına da eşit olunmasını isterim. benim beşiktaşlılığım bu görüşle şekillenmiş. beğenirsin ya da beğenmezsin ama sittin sene sorgulayamazsın arkadaş.
bak sinan engin yüzünden 100. yılda alınan şampiyonluk hakkında şaibe söylentileri dolaşıyor 2 senedir.
ben bunu istemiyorum. böyle olacaksa varsın olmasın. hakemden gol yemiş takımız neticede. adil olunsun yeter diyoruz ve dilimiz döndüğünce ömrümüzün yettiğince de aynını söyleyeceğiz.
looser'mış, ezikmiş.. götümün kenarı. sen memnunsan öyle şaibeli işlerden uzak dur bi zahmet.
Birilerinin çenesini yorduğuna göre iyi yolda olan takım.
Eğer kırmızı görse ve maç berabere bitse hiç bir taraftarı itiraz etmeyecek hatta içi rahat şekilde konuşabilecek taraftara sahip takım.
Biz hak gasp etmeden alın teri puanlarla mutluyuz.
Hangi hoca röportajında aleyhine verilmeyen penaltıyı konuşur.
Hangi taraftar takım oyuncusuna kart verilmediği için üzgün olur.
Önce kendinizi sonra beşiktaşımı eleştirin.
Biz haksız kazanılan puanlarla mutlu değiliz. Hiç olmadık.
Biz hak gasp etmeden alın teri puanlarla mutluyuz.
Hangi hoca röportajında aleyhine verilmeyen penaltıyı konuşur.
Hangi taraftar takım oyuncusuna kart verilmediği için üzgün olur.
Önce kendinizi sonra beşiktaşımı eleştirin.
Biz haksız kazanılan puanlarla mutlu değiliz. Hiç olmadık.
tottenham ve balıkesir maçlarını izledim.
öncelikli olarak oyun felsefemiz top kontrolü bizde kesin yerlere pas nerdeyse 0 hata kontrol oyunu.
bunlar güzel de hücum hattındaki dayanışma eksikliği özellikle de demba ba ya hep havadan top gelmesi moralimi bozmakta.
gol yollarında oynadığımız futbola göre çok verimsiziz bu konuda herkes aynı fikirdedir.
hele süper ligde demba ba ya 2 defans basınca pozisyon gelmiyor anca kendi yaratıcılığıyla alıyor.
bu hafta dikkatimi çeken bir şey oldu uzun zaman sonra ilk kez bu kadar çok rotasyona gittiğimizi hatırlıyorum.
bu bizim için iyi gelişme bilicin kerim ersan ve oğuzhan tercihleri gayet doğruydu.
ama hücumdaki verimi artırmalıyız bu çok önemli inşallah önümüzdeki haftalarda oyunumuzun üstüne katarız.
öncelikli olarak oyun felsefemiz top kontrolü bizde kesin yerlere pas nerdeyse 0 hata kontrol oyunu.
bunlar güzel de hücum hattındaki dayanışma eksikliği özellikle de demba ba ya hep havadan top gelmesi moralimi bozmakta.
gol yollarında oynadığımız futbola göre çok verimsiziz bu konuda herkes aynı fikirdedir.
hele süper ligde demba ba ya 2 defans basınca pozisyon gelmiyor anca kendi yaratıcılığıyla alıyor.
bu hafta dikkatimi çeken bir şey oldu uzun zaman sonra ilk kez bu kadar çok rotasyona gittiğimizi hatırlıyorum.
bu bizim için iyi gelişme bilicin kerim ersan ve oğuzhan tercihleri gayet doğruydu.
ama hücumdaki verimi artırmalıyız bu çok önemli inşallah önümüzdeki haftalarda oyunumuzun üstüne katarız.
her sezon şampiyonluk hedefiyle babayı alan takımdır. bu sezon 2 defa babayı almışlar hayırlı olsun.
(bkz: demba ba)
(bkz: babayı almak)
(bkz: demba ba)
(bkz: babayı almak)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar