bugün

beşiktaş

haklının hakkının teslimini isteyince ezik olduk, beşiktaşlılığımız sorgulanır oldu. eyvallah da gençler kimsenin taraftarlık olgusunu sorgulamak ne sizin ne de bir başkasının haddine değil. beşiktaşlılığı sizden öğrenmedik ki biz.

dentinho ilk maçına çıktığında daha ilk pozisyonuna girdiğinde taklacı mardin gibi sakat ayağına yatıp yuvarlandığında da siktir çekmiştim, burak yılmaz bizim maçta balıklama atlayıp puanlarımızı gasp ettiğinde de, 16 mat 2008 trabzonspor beşiktaş maçında yok yere oyundan atılan barış memişiçin de.

beşiktaş'a ve aldığı puanlara gölge etmeyecek şekilde tamamlansın istiyorum maçlar.
yıllardır söylüyoruz bunu, adalet kadın ismi değil gün gelir herkese lazım olur diye. bana da başkasına da eşit olunmasını isterim. benim beşiktaşlılığım bu görüşle şekillenmiş. beğenirsin ya da beğenmezsin ama sittin sene sorgulayamazsın arkadaş.

bak sinan engin yüzünden 100. yılda alınan şampiyonluk hakkında şaibe söylentileri dolaşıyor 2 senedir.
ben bunu istemiyorum. böyle olacaksa varsın olmasın. hakemden gol yemiş takımız neticede. adil olunsun yeter diyoruz ve dilimiz döndüğünce ömrümüzün yettiğince de aynını söyleyeceğiz.

looser'mış, ezikmiş.. götümün kenarı. sen memnunsan öyle şaibeli işlerden uzak dur bi zahmet.
© copyright 2005 - 2026